Sretno cure na pregledima.
Ja pijem prenatale i folnu, doktorica nije ništa spominjala do kada da pijem.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pregled obavljen. Decko je ok izlupao je doktoricin uz i moj mjehur ali se nije htio okrenuti da ga fino vidimo. Ja sam dobila dodatno duphaston zbog bolova. Za sad sve ok iduci pregled 23.04.
Posteljica se pocela podizati
Sretno cure! 🍀
.
Pixi, vjerojatno sam propustila, ali sigurno si do sad radila krvne pretrage? Pitam jer sam ja pila folnu i almagea prenatale u isto vrijeme jer mi nije napominjao doktor da prestajem s folnom, pa mi je bilo željezo povišeno kad sam imala ono regularno provjeravanje krvne slike. Doktor mi je onda rekao da su prenatalni dovoljni i kad sam išla prekontrolirati je bilo ok, on smatra da je od viška suplemenata, iako sam u to vrijeme dosta jela i pila cikle 🙈. To je bilo negdje u 13 tjednu. Znam da se već vodila rasprava o tome treba li samo folnu ili folnu i prenatale, ili samo prenatale... Ja nikad ne znam 😅, možda je to i individualno o krvnoj slici.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sretno cure! 🍀
.
Pixi, vjerojatno sam propustila, ali sigurno si do sad radila krvne pretrage? Pitam jer sam ja pila folnu i almagea prenatale u isto vrijeme jer mi nije napominjao doktor da prestajem s folnom, pa mi je bilo željezo povišeno kad sam imala ono regularno provjeravanje krvne slike. Doktor mi je onda rekao da su prenatalni dovoljni i kad sam išla prekontrolirati je bilo ok, on smatra da je od viška suplemenata, iako sam u to vrijeme dosta jela i pila cikle 🙈. To je bilo negdje u 13 tjednu. Znam da se već vodila rasprava o tome treba li samo folnu ili folnu i prenatale, ili samo prenatale… Ja nikad ne znam 😅, možda je to i individualno o krvnoj slici.
Mislim da je to ful individualno, meni je dr rekao da ne trebam ni pit prenatale nego samo folat u tom nekom periodu. Ja na svoju ruku pijem prenatale jer eto, ne znam ni sama jel pomaze ili kaj 😂
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sretno cure! 🍀
.
Pixi, vjerojatno sam propustila, ali sigurno si do sad radila krvne pretrage? Pitam jer sam ja pila folnu i almagea prenatale u isto vrijeme jer mi nije napominjao doktor da prestajem s folnom, pa mi je bilo željezo povišeno kad sam imala ono regularno provjeravanje krvne slike. Doktor mi je onda rekao da su prenatalni dovoljni i kad sam išla prekontrolirati je bilo ok, on smatra da je od viška suplemenata, iako sam u to vrijeme dosta jela i pila cikle 🙈. To je bilo negdje u 13 tjednu. Znam da se već vodila rasprava o tome treba li samo folnu ili folnu i prenatale, ili samo prenatale… Ja nikad ne znam 😅, možda je to i individualno o krvnoj slici.
Hej, radila sam u prvom tromjesečju. Željezo mi je bilo 6, ali je hemoglobin bio dobar pa mi nisu uveli dodatno zeljezo. Nemam pojma stvarno jel treba oboje piti. Prenatalni ne mogu škoditi, a sad za folnu nisam sigurna kad ju treba prestati.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Čestitam curama da dobrim pregledima. 🥰
Folna ja otpočetka pijem samo novalac prenatale i gin je rekao da je to dovoljno jer je krvna slika bila savršena. Uskoro cemo ponoviti pretrage pa cemo vidjeti kako stojimo.
Danas su mi stigle Lelosi i stvarno sam zadovoljna. Jako su mekane i ne stišću trbuh baš naprotiv jako su prilagodljive.
Na prvu sam bila razocarana jer kad sam ih otvorila i rastegnula vidljivo je kroz materijal ali kad sam ih obuka isprobala ništa se ne prozire tako da sve pohvale. A i moći cu ih nosiit nakon trudnoce. 😊
Vidim da pričate o prenatalnim.
Mi smo u jednom trenutku mislili da beba ne dobiva dosta na kilaži pa mi je ginek preporučila orthomol natal. Dosta su skupe, a kad sam usporedila sastav s prenatalnim koje ja pijem (Premama duo) nije neka razlika pa mi ništa nije bilo jasno. Onda mi je na idućem pregledu ginek objasnila da njih proizvode u Njemačkoj ili negdje i da jedino one imaju taj neki certifikat što se sastava tiče. Normalno da ni druge prenatalne nisu otrov, ali da mogu malo smuljati u sastavu, tako sam ja nju shvatila.
Ugl kad je sve ok, a beba ne dobiva bas na težini onda ona voli te preporučiti svojim pacijenticama.
Kod nas je ipak kilaža na idućem pregledu bila ok pa je rekla da ne trebam trošiti dodatno, ali mi je dala par tableta za probu.
Pa eto ako koju zanima informacija. ☺️
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ja od početka uzimam prenatal koji u sebi ima folat. Još uvijek ga uzimam samo sad dodatno pijem i omegu jer je ne sadrže u sebi.
Ja isto pijem i dalje prenatalne i folat od solgara, škoditi sigurno ne može, ginekologica mi nije ništa komentirala za to da ih ne trebam više piti.
.
Žene gdje ste uzimali ljetnu odjeću za bebe veličina 56, 62 s kratkim rukavima i hlačicama. Ja sam svega nekoliko komada odjeće uzela fa mi se sviđa i da je ljetna, uzela sam i odjeću za izlazak iz rodilišta ali po preporuci dugih rukava prozračnu i svakako pamučno. Za ostalu robicu gdje god da gledam online ili fizički po trgovinama sve je s dugim rukavima i mislim da će bebi biti toplo u tome pogotovo nama koje živimo na moru. Hvala
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Ma da, sigurno onda da je individualno, a vjerojatno i po osobnim preferencijama, sve je to sastavom manje više jednako.
.
Maslačak, setove bodija kratkih rukava s nekim ok izborom sam ja najviše vidjela u c&a i h&m, a jeftinija varijanta Kik i NKD. A hlačice sam i ja nekako teško našla, a da je materijal neki fini, lagani... Našla sam par dugih hlačica u reservedu koje su onako tanke i mekane, a kratke nisam našla... S about you outleta sam naručila kao neki kombinezon kratkih rukava i kratkih nogavica, dva su bila u setu za sitne novce, to je jedino od hlačica što imam zasad... Valjda će izaći sad neke ljetne kolekcije.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji