Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    31. Ožujak 2025. 10:43

Ja sam dalmatinka cura s mora ja sam mije litnje bebice a bile su dvi vodila na more s nekih mjesec dana ali ok meni je blizu ja ne moram putovat ja se autom spustim za 10min! Stanem u hlad i isla bi ono iza 16h!! Ovu godinu nam stize opet litnja bebica nakon prave zimske!! Necu se opterecivat kad se budem isjecala ja spremnom i kad uvatimo neki ritam ali sigurno ce pasti koje kupanje!! Vi koje putujete na more nalipse vam je u 9misecu tad nema nikoga more je jos toplo i ja da putujem ja bi sigurno izabrala 9mj!!! Ja evo lagano oko rucka bebica lupka cilo jutro upravo smo i marendale nakon sto smo pojele zajutrak i eto idemo lagano imam planove po kuci sredivanja da iskoristim dok me drzi taj isjecaj da mogu!! Stetno na pregledu tko ima🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    31. Ožujak 2025. 10:43

petrucika

Ja sam dalmatinka cura s mora ja sam mije litnje bebice a bile su dvi vodila na more s nekih mjesec dana ali ok meni je blizu ja ne moram putovat ja se autom spustim za 10min! Stanem u hlad i isla bi ono iza 16h!! Ovu godinu nam stize opet litnja bebica nakon prave zimske!! Necu se opterecivat kad se budem isjecala ja spremnom i kad uvatimo neki ritam ali sigurno ce pasti koje kupanje!! Vi koje putujete na more nalipse vam je u 9misecu tad nema nikoga more je jos toplo i ja da putujem ja bi sigurno izabrala 9mj!!! Ja evo lagano oko rucka bebica lupka cilo jutro upravo smo i marendale nakon sto smo pojele zajutrak i eto idemo lagano imam planove po kuci sredivanja da iskoristim dok me drzi taj isjecaj da mogu!! Stetno na pregledu tko ima🥰

Sretno na pregledu🥰🥰🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• moonchild
    31. Ožujak 2025. 12:08

Ej cure, evo mene s pregleda! Ja sam svaki put baš iznenađena jer me doktorica drži 45-50 minuta na pregledu, gleda bebu, baš uživa.
    Kod mene je sve super, zatvorena sam, beba ima 300g, odgovara tjednima. I gledam na ekran i vidim malog - a doktorica veli: upsić jel želite znati spol? 😂😂😂
    Tako da smo saznali da je dečkoooo! A to smo nekako osjećali, a ako mogu reći i priželjkivali 💙
    Sljedeći pregled mi je 5.5.

Što se tiče putovanja s bebom, mi ne idemo na more nego putujemo negdje u inozemstvo, ali to se ne bih usudila s jako malom bebom jer mi je prvo dijete, puno toga trebam naučiti, itd. tako da će pričekati. Ako je netko letio s bebom, baš me zanima iskustvo!

• katrin
    31. Ožujak 2025. 13:25

moonchild

Ej cure, evo mene s pregleda! Ja sam svaki put baš iznenađena jer me doktorica drži 45-50 minuta na pregledu, gleda bebu, baš uživa.
    Kod mene je sve super, zatvorena sam, beba ima 300g, odgovara tjednima. I gledam na ekran i vidim malog - a doktorica veli: upsić jel želite znati spol? 😂😂😂
    Tako da smo saznali da je dečkoooo! A to smo nekako osjećali, a ako mogu reći i priželjkivali 💙

Što se tiče putovanja s bebom, mi ne idemo na more nego putujemo negdje u inozemstvo, ali to se ne bih usudila s jako malom bebom jer mi je prvo dijete, puno toga trebam naučiti, itd. tako da će pričekati. Ako je netko letio s bebom, baš me zanima iskustvo!

Ajmee čestitaam 🥰

Svaka čast doktorici, meni inace pregledi budu po 15tak minuta, a u petak idem na anomaly prosli put je bio oko 30 min pa se i sada nadam tako, a i da i mi možda saznamo spol. 😊

Pixi
    31. Ožujak 2025. 14:00

moonchild

Čestitam na dobrom pregledu i na dečku 💙💙
    Uzivaj u lupkanju bebe, meni bas uvijek bude lijepo kad ju osjetim. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• moonchild
    31. Ožujak 2025. 14:27

Hvala cure, baš me oduševilo to lupkanje 😍
    Katrin sretno na anomalyju! I ja idem na anomaly, ali u utorak 8.4.
    Jel se na anomalyju isto radi cervikometrija? Mislim da mi je lola jednom sve pojasnila, ali sam zaboravila 🙈

• Tonkica1509
    31. Ožujak 2025. 14:35

Ja sam bila danas na vv na edukaciji, pa pišem cordiso jer je pitala. Dakle na tu edukaciju bilo koji radni dan u 12.30 dođeš, drugi kat soba 210. Ne treba uputnica. Dobiš upute za dijabetičku prehranu i materijale za guk profil. Tjedan do 10 dana se držiš dijabetičke dijete, onda imaš jedan dan di se pikaš i spremaš krv u epruveticu i to im idući dan ujutro nosiš na analizu. Tad moraš imat uputnicu za guk profil. Predaš uzorak i isti dan su nalazi, s tim da te zovu ako je loš nalaz. Ako je ok, mislim da je svaka 4 tjedna kontrola, ako nije onda je češće. I 4 tjedna nakon poroda se opet ide na ogtt da se vidi jel imaš i dalje problema. Dijabetička prehrana do kraja trudnoće, naravno.
    Ostali sretno s pregledima.
    Putovanje s bebom, mi smo prvi put letili avionom kad je L imao 6 mjeseci, mogu pisat kak je bilo, al ništ spešl, bilo nam je super 😁
    Isto planiramo na more negdje početkom 9. mj. A oblačit ću bebu u dugi bodi i hlačice, L mi je isto ljetna beba pa znam otprilike, a i robice imam

• katrin
    31. Ožujak 2025. 14:39

moonchild

Hvala cure, baš me oduševilo to lupkanje 😍
    Katrin sretno na anomalyju! I ja idem na anomaly, ali u utorak 8.4.
    Jel se na anomalyju isto radi cervikometrija? Mislim da mi je lola jednom sve pojasnila, ali sam zaboravila 🙈

Hvala ti, i tebi sretno kad budeš išla 🥰

Za cervikometriju neznam, na prošlom anomaly je gledala baš detaljno organe i mjere bebe i tako je upisala u knjizicu, a za cerviks mi nigdje nista ne pise koliki je ali ginekolog mi svaki put provjeri i kaze da je odlično i da sam skroz zatvorena tako da se ne brinem uopce oko mjera. 

• moonchild
    31. Ožujak 2025. 14:59

Tonkica hvala ti na feedbacku za putovanje 🙏 Ipak mislim da ćemo preskočiti putovanja dok se mi kao roditelji ne uhodamo, ima vremena.
    Katrin ma pitam za cervikometriju jer mi je danas radila gin. pa ne znam hoće li i u bolnici raditi, ima li uopće potrebe. 

Thumbelina31
    31. Ožujak 2025. 15:24

Ekipa, ima li netko iskustva s hranilicama: Cybex Lemo, Stokke Tripp Trapp, Hauck Beta+? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.