Ma i meni je nekako skakljivo...ali imam jos 2 sina koji su zeljni ici negdje, nisno ni na skijanje ove godine isli, nisam htjela riskirati put...nadam se da cu ih barem na more moci odvesti...uvijek smo isli na more u 7.mj, cak i sa svojima davno prije kran 6.mj. u 8.mj.bas i nisam isla..budemo vidjeli..najgore od svega mi je pakiranje...mislim...
Ana0310 koje spavacice si uzela? Jsvi kakve su kad dođu...trebala bih i ja barem 2 uzeti...
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402
🤰 stiže nam curica 💜
Ma i meni je nekako skakljivo…ali imam jos 2 sina koji su zeljni ici negdje, nisno ni na skijanje ove godine isli, nisam htjela riskirati put…nadam se da cu ih barem na more moci odvesti…uvijek smo isli na more u 7.mj, cak i sa svojima davno prije kran 6.mj. u 8.mj.bas i nisam isla..budemo vidjeli..najgore od svega mi je pakiranje…mislim…
Ana0310 koje spavacice si uzela? Jsvi kakve su kad dođu…trebala bih i ja barem 2 uzeti…
Ovisi di idete ali meni je pocetak 8mj najgori za ic na more. Budu nemoguce guzve i kolone na cesti, na plazi kaos, setas u koloni ljudi, cekas na mjesto za sjest na kavu, ne daj boze da ti se na onoj zegi desi kao nama jednom da krepa klima u smjestaju a izolacija nepostojeca 🙈 Drugacije mi je bilo u 8mj jedino na nekim manje razvijenim otocima, ali to mi je ipak prevelika avantura za ici ovo ljeto 😂 Da mogu ic u 9mj tad bi isla, to mi je vec puno lezernije i lakse
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure taj pritisak ja imam cesto meni nije beba da mi nasjedne ja to osjetim kod duze setnje ili sjedenja mislim duze na onoliko koliko je ocito za mene taj mimenat puno!! Kad je tako ja znal da moram prilec da malo odmorim i lagano!! To je pritisak doli i po meni nema veze s bebom jednostavno tad kad osjetite bacite se u horizontalu !! Ja se zadnje dane osjecam tako poletno i nemam bas taj pritisak i bas koristim max da san aktivna ali imam dana da ne migu par koraka nema sve ko da ce mi doli ispast!! Ja san danas bas imala jedan aktivan dan uz pauze lagane ali mi je bas pasalo!!! Sretno cure tko ima sutra pregled i laku noc vam zelim🥰
Ja mislim da je beba jer mi onda kad legnem odradi neke kolutove i obrtanja, izlupa i meni pritisak prode 😅
.
Bas mi je drago da si imala lijep dan! Malo da si i bez stresa i kaslja i svega 😊🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure taj pritisak ja imam cesto meni nije beba da mi nasjedne ja to osjetim kod duze setnje ili sjedenja mislim duze na onoliko koliko je ocito za mene taj mimenat puno!! Kad je tako ja znal da moram prilec da malo odmorim i lagano!! To je pritisak doli i po meni nema veze s bebom jednostavno tad kad osjetite bacite se u horizontalu !! Ja se zadnje dane osjecam tako poletno i nemam bas taj pritisak i bas koristim max da san aktivna ali imam dana da ne migu par koraka nema sve ko da ce mi doli ispast!! Ja san danas bas imala jedan aktivan dan uz pauze lagane ali mi je bas pasalo!!! Sretno cure tko ima sutra pregled i laku noc vam zelim🥰
Ja mislim da je beba jer mi onda kad legnem odradi neke kolutove i obrtanja, izlupa i meni pritisak prode 😅
.
Bas mi je drago da si imala lijep dan! Malo da si i bez stresa i kaslja i svega 😊🤗
Lola koze biti ali i meni bude tako nakon setnje se krene sto kazes okretat lupat izvodit unutra akrobacije!! Nezz valjda ju to razbudi sto li?? Ali i ja san to kod sebe primjetila!! A zeno eto napokon da i ja malo odahnem od svega🤣🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pregledi🤰🏼
.
31.03. - Moonchild
01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31, Megyca
02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI, Piamia, Lolola13
04.04. - ddm2463, _spring_, Katrin (anomaly)
07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
10.04. -Emma05, Greta10, Petra_aaa
11.04. - Pandora4, Maria31
12.04. - MariaI
14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
15.04. - Maslačak_13
16.04. - Zrinkolina
18.04. - Libo1415
22.04. - Pixi, TejaT
25.04. - Škorpija, Pukica
29.04. - Lolola13
13.05. - Shoko
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Moonchild sretno danas na pregledu. 😊
🩷 7/2022
Dobro jutro trudnice moje. Prošli tjedan mi je bio baš aktivan i ispunjen, za vikend smo bili u Ljubljani. Preletila sam forum, nadam se da sam uhvatila sve termine pregleda. Ako sam nekog izostavila ili krivo napisala samo me ispravite.
.
Moja bebica je baš aktivna, lupka stalno. Ja se super osjećam, nikakvih tegoba nemam.
Otkad sam počela šetati još se bolje osjećam. 😊
Nadam se da ste mi sve dobro. Još mislim na neke curke koje se poslije pregleda nisu javile. ♥️
🩷 7/2022
Moonchild sretno na pregledu danas. 🥰
I čestitam za orve udarce,uživaj u tome. 😊
Petrucika super da se osječas poletno, nakon svega sto si prosla i zaslužila si energije. 😊
AnnieP baš lijepo sto nemaš nikakve tegobe. Želim ti do kraja tako lijepu i mirnu trudnoću i da možes setati koliko hoces.
Ja se stalno trudim biti aktivna ali nekad me baš zna boljeti pubična kost pa odmaram.
Za more mi ove godine necemo ici jer mi je termin sredinom 8mj pa cemo preskociti ovu godinu. Ali na godinu planiramo ici. Taman ce beba imati oko godinu dana. 😊
Dobro jutro cure, nadam se da ste dobro sve 😀 pitale ste za more, mi ćemo ići početkom 6. mj i to je to za ovu godinu 😀osobno nisam tip za vodit tako malu bebu negdje, a plus i starija curica, obično smo po hotelima pa si ni ne mogu zamisliti da smo svi skupa u sobi, ne znam kako će mi beba spavati ni da li bi budio stariju malu, sve me to previše opterećuje tako da ništa od toga. Inače idemo uvijek prva 2 tjedna u 8. mj na godišnji
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Ruza prvu sam rodila 22.6 i isli smo oko 13.8. na more. Sad se opet nadam tako.
Sretno cure svima ovaj tjedan🎉🎉
Curica 6/23 🩷
Katrin ma koliko možeš, možeš. Ne forsiraj se ako ne ide. Svako tijelo je drugačije, ja sam rekla početi s tim šetnjama pa slušati svoje tijelo.
.
More, mi smo si zasad rezervirali kraj 5.mj u Krku jer nam je to među bližim mjestima (oko 2 sata), prošle godine smo bili i oduševljeni smo. Termin mi je 25.6.,voljela bih da odemo dva puta zbog L, pa ćemo vidjeti još početak 6.mj. Uglavnom ćemo pratiti vrijeme, mužev godišnji, pitati ću još doktoricu pa se nadam otići jednom ili dva puta. A kad se beba rodi možda bi išli početkom 9.mj ali to ćemo još vidjeti. S L nismo to ljeto nikud išli, samo dva puta u 6mj. prije nego sam rodila.
.
Valamar velika preporuka, mi idemo zadnjih 4 godine samo u njihove hotele. Gledajte Sunny hotele ili tamo gdje piše Sunny Breakfast, Brunch and Dinner.
Imate znači od 7 do 13h da možete ići jesti nekoliko puta, od 11h je već kao ručak i imate normalno večeru.
Znači mi se najedemo da zinuti ne možemo i van hotela minimalno potrošimo jer smo puni. Imate i kolače, voće, do 13h sokove i kavu. Za večeru jedino plaćate piće ako želite. Cijena za smještaj, hranu, skoro svaki hotel ima igraonicu, vanjski ili unutarnji bazen je odlična, pristupačno baš za sve što dobijete.
Mi smo bili u nekoliko hotela, ako vas zanima napišem vam za neki određeni ako sam bila. 😊
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji