S koliko tjedana ste prestale sa folnom/folatom? Ja pijem prenatal koji sadrzi folnu al sam imala jos i bocicu dodatne folne, koju sam popila. Gin kaze da komodno prestanem sa tom dodatnom, pa me cisto informativno zanima kako vi stojite po tom pitanju
3/2024 💙
Hvala svima na djeljenju iskustva!
Je li nekom bebaču baš samo abdomen mjerio manje? A da su sva ostala mjerenja bila u redu? Evo pregled mi je u petak pa ćemo vidjeti što kažu u bolnici.
Ovo sad vidim. U prosloj trudnoci je bebacu abdomen bio manji za cca tjedan i to cesto. Al su se i mjere znale mijenjat..jedan pregled abdomen manji pa iduci pregled taman a femur manji a glava par dana veca. Pa onda opet na iducem pregledu izmjesano ili on track.
3/2024 💙
Joj cure citam to za prehranu i bas je grozno da morate biti gladne i toliko paziti. Sigurna sam da se na sve naviknete ali evo bas zvuci gadno. Htjela sam samo spomenuti za sojino mlijeko, da mozda probas nekad prebacit na bademovo ili neko drugo, cisto jer bi sa sojom trebalo pazljivo u trudnoci zbog tih nekih spojeva koje sadrzi. Pa bas da ne pijes svaki dan 🤷♀️ Ne znam jel moze nesto biti ili ne ali evo mozda da sama proucis o cemu se radi pa procijenis
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala svima na djeljenju iskustva!
Je li nekom bebaču baš samo abdomen mjerio manje? A da su sva ostala mjerenja bila u redu? Evo pregled mi je u petak pa ćemo vidjeti što kažu u bolnici.
Ovo sad vidim. U prosloj trudnoci je bebacu abdomen bio manji za cca tjedan i to cesto. Al su se i mjere znale mijenjat..jedan pregled abdomen manji pa iduci pregled taman a femur manji a glava par dana veca. Pa onda opet na iducem pregledu izmjesano ili on track.
Ja jos uvik pijem folnu iako pijem prenatale!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Joj cure citam to za prehranu i bas je grozno da morate biti gladne i toliko paziti. Sigurna sam da se na sve naviknete ali evo bas zvuci gadno. Htjela sam samo spomenuti za sojino mlijeko, da mozda probas nekad prebacit na bademovo ili neko drugo, cisto jer bi sa sojom trebalo pazljivo u trudnoci zbog tih nekih spojeva koje sadrzi. Pa bas da ne pijes svaki dan 🤷♀️ Ne znam jel moze nesto biti ili ne ali evo mozda da sama proucis o cemu se radi pa procijenis
Meni da se najest spasila bi se😂😂😂😂
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
S koliko tjedana ste prestale sa folnom/folatom? Ja pijem prenatal koji sadrzi folnu al sam imala jos i bocicu dodatne folne, koju sam popila. Gin kaze da komodno prestanem sa tom dodatnom, pa me cisto informativno zanima kako vi stojite po tom pitanju
Pijem prenatal koji ima folnu pa sam nekad dosta davno prestala uzimati jos dodatno folat. Ni ne sjecam se kada, mozda oko 15tt 🤔 Ostalo mi je jos folata pa sam si bas razmisljala dal da ga popim do kraja sad ili da ostavim za nekad kad rodim 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Meni da se najest spasila bi se😂😂😂😂
Mogu si mislit, mene hvata ozbiljna glad ovaj tjedan a jedem normalno 🙈🤣
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ja sam pila folnu od 800 mcg još prije trudnoće pa sam nastavila do 16. tjedna i onda mi je doktorica rekla da uzimam samo prenatalne. Sad pijem Novalac, ima 400 mcg folne.
Thumbelina, ne znam za abdomen, ali mojoj bebi je bedrena kost tjedan manja, a glava i abdomen taman. Pitala sam doktoricu, rekla je da je to ok, da se sve mijenja. Mislim da je važno koliko je velika razlika, a da tjedan/10 dana nije zabrinjavajuće. Bit će sve ok 🤗
Pregledi 🤰🏼
.
02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI, Piamia, Lolola13
04.04. - ddm2463, Katrin (anomaly), Thumbelina31
07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
10.04. -Emma05, Greta10, Petra_aaa, Teich14
11.04. - Pandora4, Maria31
12.04. - MariaI
14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
15.04. - Maslačak_13
16.04. - Zrinkolina
18.04. - Libo1415
22.04. - Pixi, TejaT
24.04. - _spring_
25.04. - Škorpija, Pukica
29.04. - Lolola13
05.05. - Moonchild
13.05. - Shoko
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
RužaFT, Ania, Melody i Emi25 sretno danas na pregledima. ❤️
🩷 7/2022
moonchild čestitam na dečkić😊
Ja sam obavila pregled,sve je u redu. Cura se ne želi slikati jer nam je okrenula leđa i nabila glavu nisko dolje, kaže dr možemo se mi slikati kad je ovako😆 narasla je skoro duplo od zadnjeg pregleda sad ima 1240g i veća je par dana od tt. A veca sam i ja bome i to za nevjerojatne 4 kg😬
Morat ću i ja malo pripazit na prehranu i krenut u duže šetnje.
Cure koje imate danas pregled sretno
2016 💙J
16.10.2024. +
Sortiraj odgovore
Najstariji