Ekipa, ima li netko iskustva s hranilicama: Cybex Lemo, Stokke Tripp Trapp, Hauck Beta+?
Ja uzela stokke tripp trapp sa newborn nastavkom za bebu, a starija kcer sad koristi svoju tripp trapp ko klasicnu stolicu za stolom. Zadovoljna sam kvalitetom bas. Imala za stariju hauck beta+ bijelu (i nastavak za bebu isto) i bas se brzo oštetila, mislim da smo ju vec kod sastavljanja unistili malo 😅
Za bebinu stolicu sam uzela newborn nastavak i mislim da ce mi to biti od velike koristi.
2021. M 💗
Za hranilice, doma imamo cybex lemo a stokke steps kod dide i bake, obje su kvalitetne, stabilne, i rastu s bebom, lako se odrzavaju. Cybex ima moj glas jer je jednostavniji za koristenje- tipa spustanje visine sjedala i nastavka za noge. Takodjer newborn nastavak ima duze remene i “sjedalicu” u kojoj beba sjedi a onda se jos pricvrsti remenima ko npr babybjorn dok se stoke veze remenima koje su mojoj brzo postali premali. Ne znam dal trip trap newborn nastavak ima mozda duze remene🤷♀️. Ostalo sve je na dizajnu po meni, koja se vise svidja izgledom i bolje pase.
Curica 6/23 🩷
Za hranilice, doma imamo cybex lemo a stokke steps kod dide i bake, obje su kvalitetne, stabilne, i rastu s bebom, lako se odrzavaju. Cybex ima moj glas jer je jednostavniji za koristenje- tipa spustanje visine sjedala i nastavka za noge. Takodjer newborn nastavak ima duze remene i “sjedalicu” u kojoj beba sjedi a onda se jos pricvrsti remenima ko npr babybjorn dok se stoke veze remenima koje su mojoj brzo postali premali. Ne znam dal trip trap newborn nastavak ima mozda duze remene🤷♀️. Ostalo sve je na dizajnu po meni, koja se vise svidja izgledom i bolje pase.
Da, malo je zezancija kad se treba podesiti visina sjedista, al ne radimo to cesto pa se ne uzrujavam.
Meni se kod stokke svida newborn nastavak jer ima kao lezeci i onda jos s blagim nagibom, za bebe mi je to draze. Ne znam jel se na cybex moze podesiti? Remeni na stokke su mi bolji od hauckovih, ostalo nisam imala/isprobavala pa ne mogu usporediti kak je u praksi.
Imali smo i peg perrego prima papa follow me, al ona mi je bila bas tlaka za ciscenje, ne moze se tako na duze staze koristiti i navlaka stolice se brzo krenula unistavati.
2021. M 💗
Da, malo je zezancija kad se treba podesiti visina sjedista, al ne radimo to cesto pa se ne uzrujavam.
Meni se kod stokke svida newborn nastavak jer ima kao lezeci i onda jos s blagim nagibom, za bebe mi je to draze. Ne znam jel se na cybex moze podesiti? Remeni na stokke su mi bolji od hauckovih, ostalo nisam imala/isprobavala pa ne mogu usporediti kak je u praksi.
Imali smo i peg perrego prima papa follow me, al ona mi je bila bas tlaka za ciscenje, ne moze se tako na duze staze koristiti i navlaka stolice se brzo krenula unistavati.
Mislila sam da nisam imala druge hranilice osim tih pa ne mogu usporedivati bas 😄
Al na kraju mislim da sve ovisi o preferencijama... nekome je bitno jedno, nekome nesto drugo.. ko i sa svime ostalim
2021. M 💗
Da da isto se podesava nagib na Lemo. Mozda sam skroz pristrana al kod cybexovih stvari mi se sve cini jednostavnije nekak i kod kolica i sjedalica bar od ovih koje sam probala. Jedino sad mi je palo na pamet, ne znam kak je kod triptrap al steps newborn moze i na pod ima onaj nastavak iza pa bude ko bouncer a kod lema se taj dio mora kupit posebno da moze na pod.
Curica 6/23 🩷
Da da isto se podesava nagib na Lemo. Mozda sam skroz pristrana al kod cybexovih stvari mi se sve cini jednostavnije nekak i kod kolica i sjedalica bar od ovih koje sam probala. Jedino sad mi je palo na pamet, ne znam kak je kod triptrap al steps newborn moze i na pod ima onaj nastavak iza pa bude ko bouncer a kod lema se taj dio mora kupit posebno da moze na pod.
Pa to je super ako se podesava nagib, na haucku se ne podesava, barem se nije moglo prije par godina. Za njega sam morala kupiti stolicu i onaj ko bouncer pa je to sjedalo od bouncera islo na stolicu.
Za tripp trapp sam uzela samo newborn nastavak za stolicu, nisam ni gledala drugo jer imamo babybjorn bouncer pa nam ni ne treba jos jedan 🙃
2021. M 💗
Moonchild cestitam na dobrom pregledu i na decku! 🤗🤗
.
Ja nisam isla u bolnicu na anomaly nego privatno pa ne znam kako ide u bolnici (ako sam dobro skuzila da ti ides u bolnicu?). Meni je privatno pregled trajao bas dugo, najdetaljnije se gledalo srce, mozak i bubrezi, ruke i noge (broj prstiju, polozaj stopala), svi organi i mjere razne su se uzimale, protoci i polozaj posteljice. Vaginalnim uzv mi je mjeren i pregledan cerviks. Moguce da sam jos nesto zaboravila 🤔 Sad dal bi to trebalo biti standardno, ne znam.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Na temu stolica, mi nemamo mjesta za cijelu amostojecu stolicu za hranjenje pa cu kupiti onu verziju tipa putne stolice koja se ucvrsti na bilo koju kuhinjsku stolicu. Sad me zanima jel netko to koristi? Ako da moze iskustva i preporuke 😄 Meni svaka djeluje isto a ne znam procijeniti sto je od toga bitnije ili kvalitetnije ili kaj vec
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
ana0310 i greta10 hvala cure na info!! Ja sam trenutno nekako najviše za Cybex Lemo jer mi se taj newborn nastavak čini dosta veći od Tripp Trappovog, a trenutno najviše gledam zbog toga da ju mogu staviti na povišeno jer imamo psa pa da ju baš ne liže stalno jer mu je blizu (na podu u njihaljki). xD
Svakako mislim da su i Stokke i Cybex super opcije pa se treba vidjeti što tko preferira.
Jedino što me živcira je što sam čitala da one posude i čaše s vakumom koje se zakače za onu plastiku da ih djeca ne bacaju ne mogu ni na Lemo ni na Tripp Trapp...
Inače imamo Babybjorn njihaljku pa mi zapravo taj bouncer dio koji se kupi uz hranilicu ne treba za pod.
Pregledi 🤰🏼
.
01.04. - AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31, Megyca
02.04. - RužaFT, Ania, Melody, Emi25
03.04. - AnnieP, Tinchilina, LuI, Piamia, Lolola13
04.04. - ddm2463, _spring_, Katrin (anomaly)
07.04. - Tonkica1509, Mom_stera, Katrin
08.04. - Keksolina, skakavac, Petrucika, Moonchild (anomaly)
09.04.- Mommy735, Lunolina, Danos
10.04. -Emma05, Greta10, Petra_aaa
11.04. - Pandora4, Maria31
12.04. - MariaI
14.04. - Ana0310, Milica24, Mrss26
15.04. - Maslačak_13
16.04. - Zrinkolina
18.04. - Libo1415
22.04. - Pixi, TejaT
25.04. - Škorpija, Pukica
29.04. - Lolola13
05.05. - Moonchild
13.05. - Shoko
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
AnnaR, PrvaBebica, Thumbelina31 i Megyca sretno danas na pregledima. 😊
.
Sretno i curama koje imaju ogtt ovaj tjedan.
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji