Heej curke, evo da se i ja javim malo sam bila u guzvi zadnjih dana a i nesanica me dokrajcila 😃 pregled je prosao super, zatvorena ko beton hvala Bogu, isla sam ovaj put malo nervozna jer su mi pocele kontrakcije zadnjih tjedan dana i jednu vecer su bile bas jako ucestale (svake 3 min) i cak su poceli bolovi pa sam bas bila pod stresom prije pregleda. Ali eto sve je okej 🥰
Petrucika bas te uhvatilo, a reci mi jel ti vadio hba1c? To je isto bitna stavka ja mislim, meni su na ogtt bile bas niske vrijednosti ali hba1c je skroz uredan..
Nije samo klasican ogtt i sestra me odma uputila da se javim na ginekologiju da ce mi tamo radit guk profil!! Nezz mozda ce ovi tamo ki tit tu pretragu radit!! Stvarno nezz!!!
Vjerovatno hoce i to. Meni su isto uz guk profil radili hba1c i skroz je uredan.
Ali trebalo bi ti to pisati i na uputnici ako imaš.
Megyca čestitam na dobrom pregledu. 😊
Meni su bh krenule nedavno ali po jedna dnevno ako i toliko i to bas kad sam cijeli dan na nogama pa ne pridajem tome pažnju. Gin je rekao da pijem magnezij ali da nemoram svaki dan.
A vjerujem da je grozno kad te tako uhvate jake i česte. Sjecam se da je i petrucika ih često spominjala da ih ima često.
Heej curke, evo da se i ja javim malo sam bila u guzvi zadnjih dana a i nesanica me dokrajcila 😃 pregled je prosao super, zatvorena ko beton hvala Bogu, isla sam ovaj put malo nervozna jer su mi pocele kontrakcije zadnjih tjedan dana i jednu vecer su bile bas jako ucestale (svake 3 min) i cak su poceli bolovi pa sam bas bila pod stresom prije pregleda. Ali eto sve je okej 🥰
Petrucika bas te uhvatilo, a reci mi jel ti vadio hba1c? To je isto bitna stavka ja mislim, meni su na ogtt bile bas niske vrijednosti ali hba1c je skroz uredan..
Nije samo klasican ogtt i sestra me odma uputila da se javim na ginekologiju da ce mi tamo radit guk profil!! Nezz mozda ce ovi tamo ki tit tu pretragu radit!! Stvarno nezz!!!
Vjerovatno hoce i to. Meni su isto uz guk profil radili hba1c i skroz je uredan.
Poslana mi je idma e uputnica koja ja nisan ni vidila jer je sve islo telefonski!! Zvala sestru da pogleda nalaze kaze povisena prva vrijednost saljem uputnicu za ginekologiju zovite njih i vidite kad da dodete!! Tako da niti vidila nisan!! A sebi sam posli isla na e gradani vidit nalaz!! Mogla bi vjerojatno i tamo vidit uputnicu!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Katrin a ja sam mozda malo pretjerala s aktivnostima pa zato, bas me navecer uhvate i dosta su jake bez obzira na magnezij..
cure iz Zadra… ostavljam vam link za besplatne radionice ako zelite ici..
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsUh6YzSIROzYDYn5Vte9lriL_DeqBGIrrXnPZTzQZPHvGPQ/viewform?pli=1
Ja nisam jos odlucila ocu na iti jednu😂
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Poslana mi je idma e uputnica koja ja nisan ni vidila jer je sve islo telefonski!! Zvala sestru da pogleda nalaze kaze povisena prva vrijednost saljem uputnicu za ginekologiju zovite njih i vidite kad da dodete!! Tako da niti vidila nisan!! A sebi sam posli isla na e gradani vidit nalaz!! Mogla bi vjerojatno i tamo vidit uputnicu!!
Pokušaj na Egrađani meni tamo budu sve uputnice koje mi puste.
Meni su bh krenule nedavno ali po jedna dnevno ako i toliko i to bas kad sam cijeli dan na nogama pa ne pridajem tome pažnju. Gin je rekao da pijem magnezij ali da nemoram svaki dan.
A vjerujem da je grozno kad te tako uhvate jake i česte. Sjecam se da je i petrucika ih često spominjala da ih ima često.
Da ja ih imam!! Ja ih imam otp negdi od 20tt onako svakodnevno!! Vise ih ni ne pratim ugl imam slabije i jace kriz dan!! Ove jace su nelagodne!! Mene ne bole ali me jakooo zategne stisne i napravi uzasan pritisak doli!!! Njih ugl prodisem bude lakse!!a one su sastavni dio trudnoce osobito sad u vecim tjednima a opet bitno je da bas nee bole i da nisu u jednakim intervalima!! Onda bi to bili trudovi!! I magnezij je dobar za njih pomogne dosta!! Ja ga ne pijem jer pijem rodiakal aliii su mi u bo rekli ako bi mi bile u danu cesce da slobodno uzmem jedan magnezij!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Katrin a ja sam mozda malo pretjerala s aktivnostima pa zato, bas me navecer uhvate i dosta su jake bez obzira na magnezij..
cure iz Zadra… ostavljam vam link za besplatne radionice ako zelite ici..
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsUh6YzSIROzYDYn5Vte9lriL_DeqBGIrrXnPZTzQZPHvGPQ/viewform?pli=1
Ja nisam jos odlucila ocu na iti jednu😂
A vjerovatno jesi pretjerala.
Kud blizanačka trudnoca tu su i višlji tjedni.
A sama i po sebi gledam da nekad kad se super osjecam radim sve kao da me netko tera.
Evo danas sam zaletila ocistiti kucu i naravno da sam osjetila male bolove u leđima i sama sebi rekla e sad moras sa pauzama raditi nisi više sama. 😊
Da ja ih imam!! Ja ih imam otp negdi od 20tt onako svakodnevno!! Vise ih ni ne pratim ugl imam slabije i jace kriz dan!! Ove jace su nelagodne!! Mene ne bole ali me jakooo zategne stisne i napravi uzasan pritisak doli!!! Njih ugl prodisem bude lakse!!a one su sastavni dio trudnoce osobito sad u vecim tjednima a opet bitno je da bas nee bole i da nisu u jednakim intervalima!! Onda bi to bili trudovi!! I magnezij je dobar za njih pomogne dosta!! Ja ga ne pijem jer pijem rodiakal aliii su mi u bo rekli ako bi mi bile u danu cesce da slobodno uzmem jedan magnezij!
Da popratila sam bila da si ih ti imala cesce, pijem magnezij, i sad ih imam svaku vecer i dosta su jake ali tu jednu vecer su trajale jedno sat vremena svake 3 min, otusirala sam se legla na lijevi bok i nista, onda su mi poceli bolovi nisko u ledjima i sirit se prema drobu i tu sam rekla okej, sad ako se ovo nastavi jos sat vremena idem na ginekologiju.. ali sreca jos par komada me uhvatilo i smirilo se nakon toga tako da eto, malo sam se odlucila i ja primiriti jer mi je ocito sad vec previse svega..
Katrin pa da, doslovno kao da te neko tjera. Ja sam stvarno pretjerala, dvi duge setnje dnevno plus tri puta setnja psa, uz to rucak i svaki dan po kuci nesto ocistim, usisam, slazem spremam kao da ce mi inspekcija sutra doc😂 nemam mira i ne odmorim uopce u danu, sama sam si kriva. Zato sad pokusavam smanjiti tempo al eto cijeli zivot sam takva i tesko je to izbiti iz glave
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Večer cure, nisam bila u zadnje vrijeme baš aktivna jer renoviramo dnevni boravak pa sam malo na sto strana. Čitala sam povremeno što ste pisale i nadam se da ste sve dobro. Mene muče bolovi u ligamentima i donjem dijelu leda pogotovo nakon buđenja i dizanja iz kreveta. Jučer sam prvi put osjetila BH kontrakcije u ovoj trudnoći i to mi je jako poznat osjećaj jer su me prošlu trudnoću baš satrale. Kupila sam odmah jutros Roidakal. Baš sam se nadala da će me preskočiti ali eto šta je tu je.... Inače pregled mi je u petak i jedva čekam. Jutros sam išla u ljekarnu uzeti neke vaginalete jer osjećam peckanje dolje i teta ljekarka mi je jedva dala neke probiotičke, pitala sam je za Lactogyn jer se sjećam da ste ih ovde spominjale al je rekla da ona meni jer sadrže čajevac i vitamin A pa me skroz zbunila. Što vi koristite i jel vam pomaže?
Pisale ste o brigama u trudnoći, mislim da većina nije ravnodušna i da je ovo baš ranjiv period. Malo je potrebno za brigu...
Da ja ih imam!! Ja ih imam otp negdi od 20tt onako svakodnevno!! Vise ih ni ne pratim ugl imam slabije i jace kriz dan!! Ove jace su nelagodne!! Mene ne bole ali me jakooo zategne stisne i napravi uzasan pritisak doli!!! Njih ugl prodisem bude lakse!!a one su sastavni dio trudnoce osobito sad u vecim tjednima a opet bitno je da bas nee bole i da nisu u jednakim intervalima!! Onda bi to bili trudovi!! I magnezij je dobar za njih pomogne dosta!! Ja ga ne pijem jer pijem rodiakal aliii su mi u bo rekli ako bi mi bile u danu cesce da slobodno uzmem jedan magnezij!
Da popratila sam bila da si ih ti imala cesce, pijem magnezij, i sad ih imam svaku vecer i dosta su jake ali tu jednu vecer su trajale jedno sat vremena svake 3 min, otusirala sam se legla na lijevi bok i nista, onda su mi poceli bolovi nisko u ledjima i sirit se prema drobu i tu sam rekla okej, sad ako se ovo nastavi jos sat vremena idem na ginekologiju.. ali sreca jos par komada me uhvatilo i smirilo se nakon toga tako da eto, malo sam se odlucila i ja primiriti jer mi je ocito sad vec previse svega..
Katrin pa da, doslovno kao da te neko tjera. Ja sam stvarno pretjerala, dvi duge setnje dnevno plus tri puta setnja psa, uz to rucak i svaki dan po kuci nesto ocistim, usisam, slazem spremam kao da ce mi inspekcija sutra doc😂 nemam mira i ne odmorim uopce u danu, sama sam si kriva. Zato sad pokusavam smanjiti tempo al eto cijeli zivot sam takva i tesko je to izbiti iz glave
Da takva sam znam tocno o cemu pricas!! Jos sam ja sad na strogom mirovanju ali ja to ne mogu znam trebala bi ali kako uz troje dice kako da gledam taj haos iako meni cure pomognu ali opet ja volim kad ja to svojom rukom dovrsim!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji