Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    22. Ožujak 2025. 12:53

greta10

Tinchilina

Hvala Annie, što nas tolko maziš i paziš, kao prava mama grupe 😊

Greta, jesam i nekak nisam pre oduševljena, trebala sam ko i ti sa volančićem jer se ovak mora držat gore za rucke od kolica, a sa kad budu kolica za dvojčeke ne kak će i dal će moć. Plus nemrem baš opušteno hodat iza njega, jer moram ciljat da jednom nogom zagazim ispod tog borda, tak da mi je u toj testnoj vožnji bilo lakše onako da hodam pored kolica nekako. Ugl, nisam baš pogodila. Sama kvaliteta je ok, kotačići i to sve 5, al taj tip borda mi čini se nije najbolji izbor :(

To i mene brine kak cu hodat uz to, al vidjet cu kad dodje🤷‍♀️ mozda ovaj mozes vratit pa uzet sa sjedalicom i volanom/ruckom?

greta10

Tinchilina

Hvala Annie, što nas tolko maziš i paziš, kao prava mama grupe 😊

Greta, jesam i nekak nisam pre oduševljena, trebala sam ko i ti sa volančićem jer se ovak mora držat gore za rucke od kolica, a sa kad budu kolica za dvojčeke ne kak će i dal će moć. Plus nemrem baš opušteno hodat iza njega, jer moram ciljat da jednom nogom zagazim ispod tog borda, tak da mi je u toj testnoj vožnji bilo lakše onako da hodam pored kolica nekako. Ugl, nisam baš pogodila. Sama kvaliteta je ok, kotačići i to sve 5, al taj tip borda mi čini se nije najbolji izbor :(

To i mene brine kak cu hodat uz to, al vidjet cu kad dodje🤷‍♀️ mozda ovaj mozes vratit pa uzet sa sjedalicom i volanom/ruckom?

Sjedalicu ima, samo nema volan. Al ne da se to meni, 😅 šta je tu je, bedem nešto smislila u najgorem slučaju. Plus, sad smo upogonili biciklić bez pedala pa se već danima đira na tom, pa gledam ako bi se do tamo lipnja dovoljno izvježbao, moći ćemo i tako šetati. Još i bolje.

💙 5/2023

AnnieP
    22. Ožujak 2025. 17:42

Greta10 čestitam na ulasku u treće tromjesečje. 😊😊
    Ne mogu vjerovati da smo već tu.
    .
    Tinchilina, Pixi i LuI ma ništa cure moje, baš uživam u ovoj zajednici kao i u facebook grupi. Drago mi je s vama dijeliti sve i upoznavati vas. ♥️♥️
    .
    Pixi super ti je ideja za istaknuti ove važnije veće stvari za kupiti. Vjerujem da svima kojima je prva beba nije mala stvar kupiti kolica npr. Svi bi htjeli najbolje za novce koje dajemo.

🩷 7/2022

• katrin
    22. Ožujak 2025. 18:35

AnnieP hvala najveca za popis. Nama novim mamama to puno koristi. 🥰

Thumbelina31
    22. Ožujak 2025. 18:58

Ženee, imaju li Vinogradska ili Sv. Duh apartman? 

• greta10
    22. Ožujak 2025. 19:30

Thumbelina31

Ženee, imaju li Vinogradska ili Sv. Duh apartman?

Ak mislis na apartman, vlastita soba za nakon poroda - vinogradska ima 2. Veci i manji, razlicite su im cijene. Ako je slobodan kad rodis mozes ga dobit i ako nema nekih izvandrednih situacija tipa covid ili ogromna guzva - onda su oni izolacija ili soba(bar je tak bilo 2023). Meni su savjetovale sestre da ga ne uzmem i da ne budem sama prvorotka s bebom u sobi i posluslala sam savjet i nisam pozalila, pomoc u sobi zbilja znaci- da mos na wc, otusirat se, skocit po stvari koje ti donesu a i pricat. Meni je cura koja je bila samnom bas puno pomogla oko polozaja dojenja i drzanj bebe. Vise nego sestre.

Curica 6/23 🩷

petrucika
    22. Ožujak 2025. 20:10

Cure evo malo i mene!! Ja sam upravo se vratila iz pepca isla san sebi za bo uzet onako par sitnica ogrtac papuce i tako neke stvari da imam novije i kasnije cu to ostavit i za rodiliste!! Nadam se da ste mi sve dobro ja sam onako zapravo s kasljom vidim bitku ali nesto od pop mi je krenulo bas na iskasljavanje pa cu pustit do pon ako ne bude bolje idem doktoru!! Inace lezim kolko mogu ali vidim da mi je nekako tesko hodat bas imam doli pritisak!! Al dobro necu stalno kukat vidit ce mo stanje na iducem pregledu!!! Eto toliko od mene!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

_spring_
    22. Ožujak 2025. 20:50

Mene zanima ima li netko pozitivnih iskustava iz Petrove u skorije vrijeme i ima li kakvih informacija kad se otvara novo rodilište? 
    Kako ste i kako ćete uopće odlučiti gdje roditi?
    Meni zbog situacije s konstantnom sukrvicom doktor savjetuje kontrolu u TA, a ja ne znam gdje bih... S Petrovom imam iskustva jedino sa hitne...

31🙋🏼‍♀️
    3.11. +
    B 267.68\645.15 IU/L
    16.11. 💓

• Tinchilina
    22. Ožujak 2025. 23:01

Žene, ja sam skroz "poplavila" kolko su mi vene postale vidliive. Bas sam se malo uplasila, jer mi nije tako bilo u prvoj t. Znači, dekolte, cice pogotovo, na rukama sve izmrezano i plavo, ko da me neko diejte sa plavim flomičem išarao. Jel ovo normalno?

💙 5/2023

Milica24
    23. Ožujak 2025. 08:42

Dobro jutro cure! Nek bude dobra nedjelja 🤞🏻
    Kod nas tmurno i ruzno vrijeme, kao stvoreno za odmarati citav dan pa mi je to plan. Bebana sam jucer osjetila bas jako valjda se nekako premjestao jer me sad lupa nogicama na drugo mjesto i tako mi je milo oko srca svaki put kad ga osjetim 🤍 kako ste vi?
    .
    Spring meni su tri poznanice/prijateljice rodile u zadnja dva tjedna u Petrovoj i sve imaju dobra iskustva. Jedino sto su se pozalile je na sestre koje su znale bit bezobrazne, ali to je isto cini minse stvar srece na koju naletis
    .
    Tinchilina meni su isto cice plave od vena i bas je jako vidljivo, ruke jos nisam primjetila ali pretpostavljam da je normalno s obzirom da smo citave sad vise prokrvljene. Svakako ako te krene boliti provjeri s doktorom

baby boy 🤎🐻

petrucika
    23. Ožujak 2025. 09:00

Jutro cure!!! Tinchilina meni ima po drobu vena valjda kako mi je nategnuta koza na par mista se tocno vidi zila kuda krolazi bas plavo!! I to mi je koma ali sto cu kad rodim nadan se da ce se povuc!! Cure ja evo pijem caj probudio me moj kasalj divni i dragi🤪😒sutra def idem doktoru u nadi da ce mi dati nesto da zavrsimo i ovo poglavlje! Inace kod mene nista novo na kaucu ko svaki dan!! Danas smo punih 27tt jos tjedan dana i ulazimo u 7mj!!!! Neka leti sto brze i da se dokopam nekih sigurnijih tjedana da se psihicki vise opustim!! Uzivajte u nedilji cure😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.