Večer cure, nisam bila u zadnje vrijeme baš aktivna jer renoviramo dnevni boravak pa sam malo na sto strana. Čitala sam povremeno što ste pisale i nadam se da ste sve dobro. Mene muče bolovi u ligamentima i donjem dijelu leda pogotovo nakon buđenja i dizanja iz kreveta. Jučer sam prvi put osjetila BH kontrakcije u ovoj trudnoći i to mi je jako poznat osjećaj jer su me prošlu trudnoću baš satrale. Kupila sam odmah jutros Roidakal. Baš sam se nadala da će me preskočiti ali eto šta je tu je…. Inače pregled mi je u petak i jedva čekam. Jutros sam išla u ljekarnu uzeti neke vaginalete jer osjećam peckanje dolje i teta ljekarka mi je jedva dala neke probiotičke, pitala sam je za Lactogyn jer se sjećam da ste ih ovde spominjale al je rekla da ona meni jer sadrže čajevac i vitamin A pa me skroz zbunila. Što vi koristite i jel vam pomaže?
Pisale ste o brigama u trudnoći, mislim da većina nije ravnodušna i da je ovo baš ranjiv period. Malo je potrebno za brigu…
Ja koristim laktogin vaginalete po preporuci ginekoloza one se slobodno mogu koristit i jednom sam pitala tetu u ljekarni rekla je naravno i preporuca se!! Ja nezz kolko ce ti one sad pomoc ako te pecka one su za odrzavanje flore probaj ako ne pomogne naglasi na pregledu jer moguce da su gljivice i tu laktogin nece pomoc on je bas da idrzi tu prirodnu kiselost!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pukica neće ti lactogyn pomoći ako se radi o gljivicama ili upali, to ti je nešto kao probiotik za rodnicu. Pomaže kod obnove vaginalne flore. Poslije antibiotika ili nekog pada imuniteta da ne dođe do gljivica. Koristila sam ih prije trudnoće tipa kutiju 10 komada potrošiti kroz 20-30 dana,svaki drugi treci dan stavljam. Ja gljivice nisam imala jako dugo ne sjećam se. Ginekolog mi je rekao da mogu koristiti i u trudnoći da je češća infekcija gljivicama pa preventivno
2016 💙J
16.10.2024. +
Ja sam ih koristila isto neko vrijeme nakon terapije protiv gljivica, pitala ginekologa i rekao je da mogu, al isto kao, to je samo za održavanje flore, ako pecka neće pomoć. Međutim, ja sam duuuugo muku mučila sa konstantnim peckanjem, veç sam bila luda, i onda sam počela šprickat svaku večer gyno pro, na preporuku tu cura iz grupe, i evo mirna sam već neko vrijeme s tim. Nadam se da se sad neçu ureći ali nekako mislim da mi to pomaže.
💙 5/2023
Pukica, imala sam ja nedavno gljivice poslije antibiotika, meni je ginekologica savjetovala plymicol vaginalete i kremu 7 dana korištenja. Nakon toga svi su se simptomi povukli. Sad isto na preporuku tu cura iz grupe povremeno koristim Gyn pro od Aromare.
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Osim peckanja nemam drugih simptoma, iscjedak mi je normalan... Primjećujem da me jače pecka kad ne pijem dovoljno vode pa sam išla uzeti nešto da vidim hoće li biti bolje. Uglavnom probat ću par dana s ovim što mi je dala i s Gyno pro, ako ne bude bolje za vikend javit ću se ginekologici. Hvala na odgovorima! 🫶
Ja sam ih koristila isto neko vrijeme nakon terapije protiv gljivica, pitala ginekologa i rekao je da mogu, al isto kao, to je samo za održavanje flore, ako pecka neće pomoć. Međutim, ja sam duuuugo muku mučila sa konstantnim peckanjem, veç sam bila luda, i onda sam počela šprickat svaku večer gyno pro, na preporuku tu cura iz grupe, i evo mirna sam već neko vrijeme s tim. Nadam se da se sad neçu ureći ali nekako mislim da mi to pomaže.
Potpisujem gyno pro i ja san ga pocela koristit i meni pomaze dosta
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ej katrin baš mi je simpatično da smo u istom tjednu, da, curke ovdje su dosta od nas pa sad upijamo njihova iskustva! 🤗
Kako se osjećaš? Jel znaš spol? :) ja čekam pregled 31.3. pa ćemo možda saznati, zadnji put nije uspjela vidjeti jer se beba vrtila po trbuhu. Iako na početku nisam htjela saznati prije samog poroda, izgleda da je znatiželja jača! Jesi ti iz Zagreba? Možda se i sretnemo u bolnici 😀
Ej katrinbaš mi je simpatično da smo u istom tjednu, da, curke ovdje su dosta od nas pa sad upijamo njihova iskustva! 🤗
Kako se osjećaš? Jel znaš spol? :) ja čekam pregled 31.3. pa ćemo možda saznati, zadnji put nije uspjela vidjeti jer se beba vrtila po trbuhu. Iako na početku nisam htjela saznati prije samog poroda, izgleda da je znatiželja jača! Jesi ti iz Zagreba? Možda se i sretnemo u bolnici 😀
E super se osjecam.
Uživam u pokretima bebe i baš sam ovih dana uzela vrijeme malo za sebe.
Spol isto nismo uspjeli vidjeti jer je beba okrenuta leđa. Možda uspijemo na anomaly scanu 4.4.
I iskreno jedva čekam saznati da krenem lagano kupovati robicu i da krenemo sa uređenjem sobe za bebu. 😊
Ja sam iz slavonije. 🙂
Kako je tvoja trudnoća?
Osjećaš bebu? Možda sam ja previše aktivna pa ne skužim pokrete. Mislila sam da je prerano za osjetiti pokrete.
Super, baš mi je drago da si dobro! Ja se često ne osjećam trudno, super sam, nisam imala mučnine srećom, a vidim da su se neke curke dugo mučile pa se osjećam stvarno sretnom trudnicom. Nadam se da ću moći raditi do obaveznog datuma za odlazak na porodiljni; ne bih mogla biti doma, ali ja nemam djece, i suprug radi. Sigurno bih samo nakuhavala i debljala se 😅
Ni ja nisam još apsolutno ništa kupila, nekako mi je prerano, ali isto uređujemo dječju sobu.
Radim si nekakav popis što bih trebala kupiti pa ću onda u šoping. Curke su ovdje napisale stvarno korisne stvari i puno vam hvala svima ❤️
Da, cure su pune savjeta i sve zapisujem sa strane haha
Krenula sam osjecati prije tjedan i pol, dva, i to me bas iznenadilo jer sam isto mislila da nece tako rano, krenulo je lagano prvo pa onda svaki dan sam sve jace krenula osjecati. Premda vjerujem da sto dalje idemo da ce jos jaci biti ti udarci. Imam osjecaj nekad da prave kolutove radi unutra. 😁
Ja sam od sredine drugog mjeseca na komplikacijama znog posla koji radim, dizanje teških stvari,rad sa ljudima i tako a i zbog pobacaja kojeg sam imala prosle godine.
A meni je doma super, dani mi brzo prolaze a i dosta obaveza imamo u posljednje vrijeme.
Super da ti je baš lagana trudnoća, neka tako ostane i do kraja. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji