Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    17. Ožujak 2025. 20:42

petrucika

lolola13

petrucika

Cajrvi cure ja pijem kamilicu i kako san imala gripu pila san po par dnevno i sad pijem dumbir u komb sa kamilicom jer vec pet dana kupujem obicnu kamilicu i uvik zaboravim!! Ali ugl samo kamilica je kid mene!! Ja sam cure na hipertonicnoj fizioloskoj i neki sirup od sljeza trputca i jos nekih trava pa ce mo vidit pocela san se natezat ko sivonja s tim kasljem tako da ako ovo ne pomigne morat cu doktoru od pustog naprezanja!! I cure upravo me beba udara i to je evo ja neznan tako jako ovih par udaraca ionako me sve doli boli vise ali sad kad me udari mislim da cu se upiskit tu su bas neki jaki cak me malo i uplasi!!

Petrucika ne znam koliko je tocno jer nisam trazila strucne clanke ali znam kad sam sebi za kasalj gledala da je pisalo da ne smiju trudnice sirupe koji imaju trputac. Mozda da samo jos jednom provjeris prije nego krenes to piti 😬

Isla san provjerit s susjedom ona radi u apoteci kaze da ga oni isto ne daju trudnicama!! Ali da nece nista biti sto san popipa dva puta!! Na netu citm neke forume di su ginekolozi bas dali preporuku trudnicama od trputca i sad budi pametan!! Bilo kako bilo meni je malo vec ublazilo!! Sad eto tipa san jos jednu zlicu prije spavanja!! Sad nisan pametna!! Sutra cu ic kupit nesto drugo eto uvik nesto ali svakako tebi hvala na informaciji!!! Jer bas san citala kazem ti da su ginekozi dali trudnici a vidim sad i ja neki clanci pise ne preporuca se!! Nista necu ga vise pit i gotovo !!

Ma zato sam rekla da ne znam koliko je tocno to kaj sam ja citala jer za sve kaj sam gledala moze biti i dobro i lose. Koma mi je to, na jednom mjestu pise smiju trudnice a na drugom da ne smiju i tako za sve pa ti budi pametna 🙈 Mislim sigurno doktori i farmaceuti znaju bolje od mene koja sam to upisala u google 🤗 Samo sam ti htjela napomenuti jer sam ja na kraju zbog toga cuclala pastile 😅 
    .
    Realno mislim da u malim kolicinama i za kratko koristenje ne moze nista biti toliko opasno

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    17. Ožujak 2025. 21:40

lolola13

petrucika

lolola13

petrucika

Cajrvi cure ja pijem kamilicu i kako san imala gripu pila san po par dnevno i sad pijem dumbir u komb sa kamilicom jer vec pet dana kupujem obicnu kamilicu i uvik zaboravim!! Ali ugl samo kamilica je kid mene!! Ja sam cure na hipertonicnoj fizioloskoj i neki sirup od sljeza trputca i jos nekih trava pa ce mo vidit pocela san se natezat ko sivonja s tim kasljem tako da ako ovo ne pomigne morat cu doktoru od pustog naprezanja!! I cure upravo me beba udara i to je evo ja neznan tako jako ovih par udaraca ionako me sve doli boli vise ali sad kad me udari mislim da cu se upiskit tu su bas neki jaki cak me malo i uplasi!!

Petrucika ne znam koliko je tocno jer nisam trazila strucne clanke ali znam kad sam sebi za kasalj gledala da je pisalo da ne smiju trudnice sirupe koji imaju trputac. Mozda da samo jos jednom provjeris prije nego krenes to piti 😬

Isla san provjerit s susjedom ona radi u apoteci kaze da ga oni isto ne daju trudnicama!! Ali da nece nista biti sto san popipa dva puta!! Na netu citm neke forume di su ginekolozi bas dali preporuku trudnicama od trputca i sad budi pametan!! Bilo kako bilo meni je malo vec ublazilo!! Sad eto tipa san jos jednu zlicu prije spavanja!! Sad nisan pametna!! Sutra cu ic kupit nesto drugo eto uvik nesto ali svakako tebi hvala na informaciji!!! Jer bas san citala kazem ti da su ginekozi dali trudnici a vidim sad i ja neki clanci pise ne preporuca se!! Nista necu ga vise pit i gotovo !!

Ma zato sam rekla da ne znam koliko je tocno to kaj sam ja citala jer za sve kaj sam gledala moze biti i dobro i lose. Koma mi je to, na jednom mjestu pise smiju trudnice a na drugom da ne smiju i tako za sve pa ti budi pametna 🙈 Mislim sigurno doktori i farmaceuti znaju bolje od mene koja sam to upisala u google 🤗 Samo sam ti htjela napomenuti jer sam ja na kraju zbog toga cuclala pastile 😅
    .
    Realno mislim da u malim kolicinama i za kratko koristenje ne moze nista biti toliko opasno

Ma sad san kontaktirala dr prijateljicu isto je teta u ljekarni ona kaze pij slobodno!! To su tako male kolicine i ne mozete bit nista!! Kaze veca steta je kasljat i naprezat se!! Eto pa sad budi pametan!! Ali ja cu def veceras popot jer mi je dosta ublazilo a ujutro cu nazvat ljekarnu ovu nasu da cujem bar eto jos jedno misljenje!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    17. Ožujak 2025. 22:28

petrucika

Ma sad san kontaktirala dr prijateljicu isto je teta u ljekarni ona kaze pij slobodno!! To su tako male kolicine i ne mozete bit nista!! Kaze veca steta je kasljat i naprezat se!! Eto pa sad budi pametan!! Ali ja cu def veceras popot jer mi je dosta ublazilo a ujutro cu nazvat ljekarnu ovu nasu da cujem bar eto jos jedno misljenje!!

Super onda, i samo nek ti pomogne da lakse ozdravis do kraja 🤗 Oprosti ako sam te scimala s tim da se ne bi trebalo pit. Nisam mislila nista lose, cisto eto bolje provjeriti nekad i duplo 😅

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    17. Ožujak 2025. 22:56

lolola13

petrucika

Super onda, i samo nek ti pomogne da lakse ozdravis do kraja 🤗 Oprosti ako sam te scimala s tim da se ne bi trebalo pit. Nisam mislila nista lose, cisto eto bolje provjeriti nekad i duplo 😅

Ma ne brini i ja bi rekla da tako nesto znam da nije mozda preporucljivo!! Iako evo jedni kazu da dr ne pa sad !! Ali def i ja mislim da nije to sad takoooo nesto i mozda bolje i popit neg se mucit!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    18. Ožujak 2025. 08:25

Dobro jutro.
    Po popisu danas nitko nema pregled, ispravite me ako griješim.
    .
    Katrin nadam se da je jučer prošao dobro pregled, javi nam se kad stigneš.

🩷 7/2022

Pixi
    18. Ožujak 2025. 08:42

Jutro cure, kod nas navire sunce pa se veselim šetnji.
    Sad sam pogledala u onu DM knjiznicu s bodovima i skuzim da vrijede do 31.3. 
    Ako ima neka koja će ranije obaviti nabavku, mozemo se mijenjati ako imati rok duzi😅

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

AnnieP
    18. Ožujak 2025. 08:48

Pixi

Jutro cure, kod nas navire sunce pa se veselim šetnji.
    Sad sam pogledala u onu DM knjiznicu s bodovima i skuzim da vrijede do 31.3.
    Ako ima neka koja će ranije obaviti nabavku, mozemo se mijenjati ako imati rok duzi😅

Skeniraj si kupone u aplikaciji i onda ti trebaju vrijediti do kraja svibnja. Provjeri.
    Ja sam isto podigla paket prije 10 dana i kuponi su stari, ti do kraja ožujka. Žena na blagajni je rekla da skeniram u aplikaciji i da trebaju vrijediti do kraja svibnja, ako ne da im se onda javim.
    Ugl. od 1.3. im je trebala ići nova knjižica s bodovima ali kažu da nisu dobili još.

🩷 7/2022

• Tinchilina
    18. Ožujak 2025. 08:52

Ja trenutno vodim bitku s dm-om jer sam imala aktivirano hrpu nekih kupona koji mi nisu aktivirani u kupnji, evo ne kužim kako se to dogodilo, al išla sam baš ciljano u soping, bilo je 10x na sve od rođendana i 10x na sve na baby stvari i to mi nije prošlo. Pisala sam im već par mailova 🤣 ima sad već 10 dana od tog i ni mu ni me od njih. Baš sam malo razočarana.

💙 5/2023

petrucika
    18. Ožujak 2025. 09:29

Jutro cure samo da se javim u komsiluk nas🤣nadam se da ste mi sve dobro ako koja ima pregled neka je sretno!! Ja cekam moj nex to me krevetic danas!! Upravo pijem caj inhaliranje san obavila mislim da je vec sad urodilo plodom punooooo lakse mi se cini!! Dok ovo posem jedna jaka bh me siba!! Mene su povele sibat bh i to jake samo se ja ne obazirem jer cerviks je dug zatvoren tako da nema panike a inace ja vam znam imat jake bass nisu bolne ali toliko stegne jakooo da ja to moram prodisat!!! Ali vec san navikla valjda takva maternica!! Ugl cure moje ja cu sad lagano kuci sto imam i to je to nemam planiva za danas odim ozdravit sto prije🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

RužaFT
    18. Ožujak 2025. 09:47

Dobro jutro cure....
    Evo i ja rjesavam ogtt, za sada uspjesno. Ostalo mi je jos jedno vađenje krvi. Ponijela sam si limun, iscjedili su mi u otopinu i bilo je puno lakse za popiti...
    Neko vrijeme me bol iznad/kod pubicne kosti prestala, i od jucer opet boli jako, pri hodanju, okretanju u krevetu, ustajanju..kaos...
    Petrucika sretno. Brzo prizdravi... i ja sam 3 godine na porodiljnom jer iz prve trudnoce imam blizose...
    Tincilina ja imam osjecaj da svoje blizance nisam toliko osjecala kao ovu curku, i nisam toliko bila upucena i zabrinjavala se oko udaraca,a pogotovo da razaznajem koja beba gdje i koliko lupa 🙈 evo sad lupka, vjerpjatno od secera 🤣

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.