Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RužaFT
    17. Ožujak 2025. 18:46

lolola13

RužaFT

Evo i mene da vas pozdravim…
    Meni je mali cijeli prosli tjedan imao virozu, tj.bakteriju. U petak su muz i mali isli na zarazni, tamo je dobio antibiotik, nakon 6 dana dijete, bolova, grceva i proljeva. Siroti se napatio. Danas zove njegova pedijatrica, dobila je nalaz kaze da trebamo 5 dana sumameda, a na zaraznom rekli tabletu po pola, navecer i ujutro 🙄
    S obzirom na navedene tegobe, ja nisam isla vaditi ogtt prosli tjedan, ici cu sutra. Isto mi je problem biti toliko dugo nataste, bude mi muka i slabo….
    Sto se tice udaraca bebe, nekad ju super osjecam i udara jako cijeli dan, a nekad jako slabo i malo da sam se zabrinula pa si provjerim sa watcherom.. ne znam zasto to bude tako, dal se ona drugacije okrene pa ne osjecam bas udarce ili sto..?!

Joj bas se napatio… Nadam se da ce mu sada brzo sve proci 🤞
    .
    Ja isto bebu tako nekad bas puno osjetim a nekad slabo cijeli dan. Zabrinem se ali onda si nekako objasnim da je sve ok dok god ju osjetim 😁 Mozda je drugacije polozena ili je samo taj dan mirnija, ja si to tako tumacim

Da..bas se napatio....nije mogao docekati da krene jesti normalno...i da ga predtane boljeti :(

Znaci ima nas vise takvih kije nekad slabije,a nekad jace osjetimo bebicu 😁u prijevodu trebalo bi biti normalno?! 

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

petrucika
    17. Ožujak 2025. 18:47

Samo malo nesto mi palo na pamet ja tinchilina i skakavc  smo tri god na porodiljnom i nisan sigurna jel i megyca??😍😍😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    17. Ožujak 2025. 19:45

Da da, sa blizancima se isto ima pravo na 3 god. Zato sam si ja baš razmišljala, kad bi se moglo birati, prvo pa blizanci mi se čini kao pun pogodak 🤣 
    Baš mi je drago zbog mrkvice 🥰

Ružo, ranije sam pisala, i ja sam isto u toj kategoriji, malo luduju malo spavaju i mene to baš izluđuje, a nemam baby watcher. Tako da je očito to pod normalno, al ja sam ovako po prirodi paničar i odmah mislim najgore :(

AnnieP, ja nisam mogla hodat dulje od 10 min u komadu, ne znam jesam nisko nosila.ili do čeg je, al toliki mi je bio pritisak da je to bilo užas, al vjerujem.da je to i najbolje, tko može.
    Iskreno, malo mi ovaj planirani carski dođe kao olakotna okolnost, jer se bar ne moram patit s tim. Kad već ionako nemam izbora.

Kakvo vam je stanje sa kilažom trenutno? Sve smo više manje tu negdje pa da se "smjestim", ja sam trenutno na 7 kg. Ok mi je to, zadovoljna sam. 

Btw kupila sam pored svega i jednog "mačka u vreçi" na Amazonu, al sama sam si kriva. Kupila sam 4 plahtice sa lijepim uzorcima, za 25 e, al eto, nisam pazila i kad je došlo sam tek vidjela.da je 100% polyester 😭 

💙 5/2023

lolola13
    17. Ožujak 2025. 19:49

petrucika

Cajrvi cure ja pijem kamilicu i kako san imala gripu pila san po par dnevno i sad pijem dumbir u komb sa kamilicom jer vec pet dana kupujem obicnu kamilicu i uvik zaboravim!! Ali ugl samo kamilica je kid mene!! Ja sam cure na hipertonicnoj fizioloskoj i neki sirup od sljeza trputca i jos nekih trava pa ce mo vidit pocela san se natezat ko sivonja s tim kasljem tako da ako ovo ne pomigne morat cu doktoru od pustog naprezanja!! I cure upravo me beba udara i to je evo ja neznan tako jako ovih par udaraca ionako me sve doli boli vise ali sad kad me udari mislim da cu se upiskit tu su bas neki jaki cak me malo i uplasi!!

Petrucika ne znam koliko je tocno jer nisam trazila strucne clanke ali znam kad sam sebi za kasalj gledala da je pisalo da ne smiju trudnice sirupe koji imaju trputac. Mozda da samo jos jednom provjeris prije nego krenes to piti 😬

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    17. Ožujak 2025. 19:51

Tinchilina

Da da, sa blizancima se isto ima pravo na 3 god. Zato sam si ja baš razmišljala, kad bi se moglo birati, prvo pa blizanci mi se čini kao pun pogodak 🤣
    Baš mi je drago zbog mrkvice 🥰

Ružo, ranije sam pisala, i ja sam isto u toj kategoriji, malo luduju malo spavaju i mene to baš izluđuje, a nemam baby watcher. Tako da je očito to pod normalno, al ja sam ovako po prirodi paničar i odmah mislim najgore :(

AnnieP, ja nisam mogla hodat dulje od 10 min u komadu, ne znam jesam nisko nosila.ili do čeg je, al toliki mi je bio pritisak da je to bilo užas, al vjerujem.da je to i najbolje, tko može.
    Iskreno, malo mi ovaj planirani carski dođe kao olakotna okolnost, jer se bar ne moram patit s tim. Kad već ionako nemam izbora.

Kakvo vam je stanje sa kilažom trenutno? Sve smo više manje tu negdje pa da se "smjestim", ja sam trenutno na 7 kg. Ok mi je to, zadovoljna sam.

Btw kupila sam pored svega i jednog "mačka u vreçi" na Amazonu, al sama sam si kriva. Kupila sam 4 plahtice sa lijepim uzorcima, za 25 e, al eto, nisam pazila i kad je došlo sam tek vidjela.da je 100% polyester 😭

Ja sam na nesto manje od 7kg u plusu. Zadovoljna sam jer sam unazad mjesec dana dobila samo 400g. Prije toga sam u mjesec dana imala skok od 3,5kg 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pixi
    17. Ožujak 2025. 19:56

Ja sam dobila 7,5 kg i nisam zadovoljna, mislim da sam trebala barem kilu, dvije manje. Šta me tek kasnije čeka 🫣
    A slatko mi se uopće nije jelo do nekog 16tj, sad bi samo slatko pa se suzdrzavam. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

lolola13
    17. Ožujak 2025. 19:58

RužaFT

Znaci ima nas vise takvih kije nekad slabije,a nekad jace osjetimo bebicu 😁u prijevodu trebalo bi biti normalno?!

Mislim da da 😅 Cini mi se da je problem ako bas dugo ne osjetis nista.
    .
    A ja sam skuzila i da je moja promijenila ritam. Prije je bila aktivna jako preko dana a po noci nista. U zadnje vrijeme kad god sam budna po noci uglavnom ju osjetim dosta i zna biti cak i sat vremena u komadu aktivna. Pa mozda jednostavno ima sad drugaciji ritam i ja ju ne ulovim kad je najaktivnija jer spavam 🙈😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    17. Ožujak 2025. 20:01

Pixi

Ja sam dobila 7,5 kg i nisam zadovoljna, mislim da sam trebala barem kilu, dvije manje. Šta me tek kasnije čeka 🫣
    A slatko mi se uopće nije jelo do nekog 16tj, sad bi samo slatko pa se suzdrzavam.

Pixi

Ja dugo nisam dobivala nista, onda sam u manje od 2 mjeseca dobila sve ove kile. I sad u mjesec dana eto niti pola kile... Mozda ti je jednostavno bio tako skok pa ce se ustabiliti rast na kilazi 🤷‍♀️

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    17. Ožujak 2025. 20:04

lolola13

petrucika

Cajrvi cure ja pijem kamilicu i kako san imala gripu pila san po par dnevno i sad pijem dumbir u komb sa kamilicom jer vec pet dana kupujem obicnu kamilicu i uvik zaboravim!! Ali ugl samo kamilica je kid mene!! Ja sam cure na hipertonicnoj fizioloskoj i neki sirup od sljeza trputca i jos nekih trava pa ce mo vidit pocela san se natezat ko sivonja s tim kasljem tako da ako ovo ne pomigne morat cu doktoru od pustog naprezanja!! I cure upravo me beba udara i to je evo ja neznan tako jako ovih par udaraca ionako me sve doli boli vise ali sad kad me udari mislim da cu se upiskit tu su bas neki jaki cak me malo i uplasi!!

Petrucika ne znam koliko je tocno jer nisam trazila strucne clanke ali znam kad sam sebi za kasalj gledala da je pisalo da ne smiju trudnice sirupe koji imaju trputac. Mozda da samo jos jednom provjeris prije nego krenes to piti 😬

Eto na to je teta u ljekarni dala bas je muz dao na mibitel da joj objasnim lipo san joj nagalsipa da san trudnica u 26tt!! Sad cu ja to opet pogledat

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    17. Ožujak 2025. 20:29

lolola13

petrucika

Isla san provjerit s susjedom ona radi u apoteci kaze da ga oni isto ne daju trudnicama!! Ali da nece nista biti sto san popipa dva puta!! Na netu citm neke forume di su ginekolozi bas dali preporuku trudnicama od trputca i sad budi pametan!! Bilo kako bilo meni je malo vec ublazilo!! Sad eto tipa san jos jednu zlicu prije spavanja!! Sad nisan pametna!! Sutra cu ic kupit nesto drugo eto uvik nesto ali svakako tebi hvala na informaciji!!! Jer bas san citala kazem ti da su ginekozi dali trudnici a vidim sad i ja neki clanci pise ne preporuca se!! Nista necu ga vise pit i gotovo !!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.