Zna li netko, ako mi je termin 14.7., koji dan mi kreće 45 dana porodiljnog prije?
Ne znam računa li se dan termina u tih 45 dana ili ne pa se dvoumim između 30.5. ili 31.5.
Ok hvala cure!! Jos da upitam ja slatko ne jedem ja sam to sebi izbacila ima dva mj dopustim si samo sladoled i pogacu i to kad gid me uhvati zelja!! Vjerujem da to nece imat utjecaj moje ne ice slatkisa da mi sad to bude nesto full nisko jer sam izbacila slatkise znaci ne jedem ih??
Ma ne, kaj bi bio problem ako ne jedes slatko, to je i pozeljno i pohvalno 😊 Mene jako trazi slatko pa se bas moram kontrolirati i pokusam onda pojesti neku zdraviju alternativu 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Evo i mene da vas pozdravim…
Meni je mali cijeli prosli tjedan imao virozu, tj.bakteriju. U petak su muz i mali isli na zarazni, tamo je dobio antibiotik, nakon 6 dana dijete, bolova, grceva i proljeva. Siroti se napatio. Danas zove njegova pedijatrica, dobila je nalaz kaze da trebamo 5 dana sumameda, a na zaraznom rekli tabletu po pola, navecer i ujutro 🙄
S obzirom na navedene tegobe, ja nisam isla vaditi ogtt prosli tjedan, ici cu sutra. Isto mi je problem biti toliko dugo nataste, bude mi muka i slabo….
Sto se tice udaraca bebe, nekad ju super osjecam i udara jako cijeli dan, a nekad jako slabo i malo da sam se zabrinula pa si provjerim sa watcherom.. ne znam zasto to bude tako, dal se ona drugacije okrene pa ne osjecam bas udarce ili sto..?!
Joj bas se napatio... Nadam se da ce mu sada brzo sve proci 🤞
.
Ja isto bebu tako nekad bas puno osjetim a nekad slabo cijeli dan. Zabrinem se ali onda si nekako objasnim da je sve ok dok god ju osjetim 😁 Mozda je drugacije polozena ili je samo taj dan mirnija, ja si to tako tumacim
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure koje ono čajeve u trudnoći ne smijemo nikako piti? A koji čaj možemo tipa šalicu dnevno?
Mozes i caj od svjezeg dumbira, brusnicu i roibos koliko znam. Smije se i list maline i list koprive ali to nisam sigurna u kojem tromjesečju nije dobro.
.
Ja sam vise puta guglala i za sve pise s oprezom a rijetki su bas skroz zabranjeni. Ostalo mi je da bi trebalo izbjegavati kadulju, hibiskus, majcinu dusicu i limunsku travu ali ne sjecam se vise zasto 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ok hvala cure!! Jos da upitam ja slatko ne jedem ja sam to sebi izbacila ima dva mj dopustim si samo sladoled i pogacu i to kad gid me uhvati zelja!! Vjerujem da to nece imat utjecaj moje ne ice slatkisa da mi sad to bude nesto full nisko jer sam izbacila slatkise znaci ne jedem ih??
Ma ne, kaj bi bio problem ako ne jedes slatko, to je i pozeljno i pohvalno 😊 Mene jako trazi slatko pa se bas moram kontrolirati i pokusam onda pojesti neku zdraviju alternativu 🙈
Jao da znas kolko san ga ja jella sve do do one bakterije u 18tt tad san se bas prepala jer znam da bakterije i vole slatko i od tada vise u moja usta nikakvi sokovi ni slatkisi!! Imala san borbu jedno tjedan dana sama sa sobom trazilo mi je jako sad vise ne!! Ali zato jedem dosta vica al aj to je ipak zdrav secer!! Pa mi proslo kroz glavu sto ako mi bude preniska glukoza🤣🤣jao vise sto sve trudnickom mozgu nece past na pamet🤣
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Zna li netko, ako mi je termin 14.7., koji dan mi kreće 45 dana porodiljnog prije?
Ne znam računa li se dan termina u tih 45 dana ili ne pa se dvoumim između 30.5. ili 31.5.
Dan poroda ti je 46. dan. Meni je termin 23.6., a porodiljni mi krece s 9.5.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jao da znas kolko san ga ja jella sve do do one bakterije u 18tt tad san se bas prepala jer znam da bakterije i vole slatko i od tada vise u moja usta nikakvi sokovi ni slatkisi!! Imala san borbu jedno tjedan dana sama sa sobom trazilo mi je jako sad vise ne!! Ali zato jedem dosta vica al aj to je ipak zdrav secer!! Pa mi proslo kroz glavu sto ako mi bude preniska glukoza🤣🤣jao vise sto sve trudnickom mozgu nece past na pamet🤣
Mislim da bi osjetila da se bas jako lose osjecaj da ti je secer prenizak 😄 Nemas brige za to 🤗
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala!
A jel baš moram otići 45 dana ili mogu i 28 dana prije?
Cure koje ono čajeve u trudnoći ne smijemo nikako piti? A koji čaj možemo tipa šalicu dnevno?
Mozes i caj od svjezeg dumbira, brusnicu i roibos koliko znam. Smije se i list maline i list koprive ali to nisam sigurna u kojem tromjesečju nije dobro.
.
Ja sam vise puta guglala i za sve pise s oprezom a rijetki su bas skroz zabranjeni. Ostalo mi je da bi trebalo izbjegavati kadulju, hibiskus, majcinu dusicu i limunsku travu ali ne sjecam se vise zasto 😅
List maline smiješ tek od 36. tj jer on pomaže da se lakše otvoriš. AnnieP
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji