Cure javljam se s pregleda. Sve je dobro osim sto mi se cervix skratio na 25mm. Dokt je bio dosta zabrinut, dao mi utrogestane i mirovanje, pregled za 2 tj. Sad sam u 25tj.. Libo tebi je isto bio 25? I radili su ti sekrelazu? Njega brine sto se s 36 u mjesec dana skratio ja 25. Ja sam iskreno izvan sebe, nisam to ocekivala :(
Ej. Meni je u 22 tjednu bio skracen i samo se skracivao. U 24 tt su mi napravili serklažu. Iza 24tt ne rade više u vinogradskoj. Lezi na lijevoj strani i miruj. Sve može biti dobro I ne mora ti se više skracivati. Jesi radila briseve u zadnje vrijeme? Cura koja je samnom bila u sobi u bolnici je imala bakteriju pa joj se zato skracivao i nisu je sivali, još uvijek dobiva antibiotik, ali joj je ok. Možda da napraviš urinokulturu privatno ako nisi u skorije vrijeme radila?
Toga me i je strah jer bas nekako u nezgodno vrijeme, za sekrl je sad kasno.. ne vjerujem da itko radi iza 25.tj.
Radila sam oko 8.tj urinok, a iscjedak je stalno isti. I na pocetku je on bio tako obojan, nikad nije bas bijel
Ne mora biti da je nešto. Možda je jednostavno kod tebe tako da se skratio I da će tako ostati do kraja. A jel imaš kakve smetnje dolje? Probadanja? Jer ja nisam imala apsolutno ništa a cervix tako. Jesi doma na bolovanju? Leži što više možeš. I izbjegavaj sjedenje jer je tako veći pritisak na cervix. Ja ti držim fige da ti bude sve dobro. 🍀🤞
Nista, jedino dosta nisko nekako osjetim pokrete ali ne znam bas da to ima veze s cerv, ipak je tu rijec o milimetrima… radila sam do jucer ali imam dosta lagan posao, sjedenje/povremeno ustajanje 6 h sam radila. Od danas naravno strogo mirujem, bas sam se prepala :(
Cure javljam se s pregleda. Sve je dobro osim sto mi se cervix skratio na 25mm. Dokt je bio dosta zabrinut, dao mi utrogestane i mirovanje, pregled za 2 tj. Sad sam u 25tj.. Libo tebi je isto bio 25? I radili su ti sekrelazu? Njega brine sto se s 36 u mjesec dana skratio ja 25. Ja sam iskreno izvan sebe, nisam to ocekivala :(
Draga bas mi je zao da si dozivila takv sok na pregledu jer znam kako je to kad se necem ne nadas pa te onako bas zatekne!! Ti si bas na granici s 25mm !! Mozda ne bi bilo lose napraviti briseve i urin?? Ne znam nisan doktor ali to je kao nesto sto bi mozda bilo dobro provjerit!! Kiruj kuci ne mrdaj bas ti cervixi prave probleme!! Ja isto uvik nekako strepim od toga jel ok sto ce sad reci!!! Saljem ti zagrljaj i da budes dobro i mirujes sad ova dva tj oa ces viditi dalje!! Javljaj nam se obavezno🥰❤️
Hvala ti puno! Sad je prvi put pogledao vaginalno jer sam rekla i da mi je iscjedak zuckast. Ali kaze da koliko vidi je sve ok s obzirom da mi je takav iscjedak cijelu trudnocu, nije se sad promjenio na zuto. Narucio me za 2 tjedna pa cemo onda znati vise. Je li jos nekome iscjedak vise zuckast nego bijel?
Meni je od prvog dana žućkast i od prvog dana mi ginek govori da je to ok. Radila mi je briseve i papu na početku trudnoće i bili su ok nalazi, a pred nekih 2 tjedna sam bila na hitnoj iz drugog razloga, ali su mi isto ipak uzeli bris i isto je nalaz ok. Nisam još rodila, ali kod mene je očito za sad taj žućkasti iscjedak normalan 🤣
petrucika tebi su tu bakteriju iz brisa vidjeli ili?
Da daa iz brisa inace se bhsb radi u 35 tt moj doktor je taj puta rekao malo ce mo detaljnije i ja pozitivna nikad nisan bila i ovo mi nije orva trudnoca!! Ponovila san nakon antibiotika bija je negativan onda je reka u 31 tt da ce mo opet i u 35tt
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ania cestitam na dobrom pregledu! Zao mi je zbog situacije s bolnicom, nadam se da ce biti sve dobro!
.
Piamia mogu si misliti koji sok, zao mi je! Sad miruj pa ces vidjeti za 2 tjedna kakva je situacija. Drzim fige da bude sve ok! 🤞🤞
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Draga bas mi je zao da si dozivila takv sok na pregledu jer znam kako je to kad se necem ne nadas pa te onako bas zatekne!! Ti si bas na granici s 25mm !! Mozda ne bi bilo lose napraviti briseve i urin?? Ne znam nisan doktor ali to je kao nesto sto bi mozda bilo dobro provjerit!! Kiruj kuci ne mrdaj bas ti cervixi prave probleme!! Ja isto uvik nekako strepim od toga jel ok sto ce sad reci!!! Saljem ti zagrljaj i da budes dobro i mirujes sad ova dva tj oa ces viditi dalje!! Javljaj nam se obavezno🥰❤️
Hvala ti puno! Sad je prvi put pogledao vaginalno jer sam rekla i da mi je iscjedak zuckast. Ali kaze da koliko vidi je sve ok s obzirom da mi je takav iscjedak cijelu trudnocu, nije se sad promjenio na zuto. Narucio me za 2 tjedna pa cemo onda znati vise. Je li jos nekome iscjedak vise zuckast nego bijel?
I meni je bio povremeno žućkast. Radila sam ja briseve na to ali su uredni bili. Zaključila sam da to tako varira u trudnoći ali da ne mora nužno biti znak infekta. Pogotovo ako nema drugih tegoba tipa svrbež, pečenje…Krenila probiotike tada za svaki slučaj.
I žao mi je zbog cervixa, ne razumijem zašto se tako skraćuje a pogotovo naglo..🤔🥺
Ja ne znam dal dufastoni i utrogestani utjecu kao hormon na taj iscjedak tj na njegovu boju??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Ej. Meni je u 22 tjednu bio skracen i samo se skracivao. U 24 tt su mi napravili serklažu. Iza 24tt ne rade više u vinogradskoj. Lezi na lijevoj strani i miruj. Sve može biti dobro I ne mora ti se više skracivati. Jesi radila briseve u zadnje vrijeme? Cura koja je samnom bila u sobi u bolnici je imala bakteriju pa joj se zato skracivao i nisu je sivali, još uvijek dobiva antibiotik, ali joj je ok. Možda da napraviš urinokulturu privatno ako nisi u skorije vrijeme radila?
Toga me i je strah jer bas nekako u nezgodno vrijeme, za sekrl je sad kasno.. ne vjerujem da itko radi iza 25.tj.
Radila sam oko 8.tj urinok, a iscjedak je stalno isti. I na pocetku je on bio tako obojan, nikad nije bas bijel
A kad si radila briseve?
Briseve mi uopce nije radio u tr. Privatno vodim tr kod doktora koji radi na sv duhu, nekako mu vjerujem ful, i spomenula sam dns briseve, rekao je da bi prvo popratio 2 tj s obzirom na mirovanje pa onda ako ce bit potrebe sve treba provjerit. Nadam se da ce sve bit ok :(
A kad si radila briseve?
Briseve mi uopce nije radio u tr. Privatno vodim tr kod doktora koji radi na sv duhu, nekako mu vjerujem ful, i spomenula sam dns briseve, rekao je da bi prvo popratio 2 tj s obzirom na mirovanje pa onda ako ce bit potrebe sve treba provjerit. Nadam se da ce sve bit ok :(
Ahaa znaci nisi nikao radila briseve!! Ok dr puta trazi ako se nastavi skracivati a ja bi isto trazila bez obzira nekako mislim da je ok bar jednom napraviti sve te neohodne briseve tokom trudnoce ali to sam samo ja bitno da ti njemu vjerujes i on kao doktor sigurno zna najbolje!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Pia,
zao mi je zbog situacije. S obzirom na to nisi uopce radila briseve, ja bi na tvom mjestu trazila da se naprave ranije. Ne znam, kod mene su i socijalna ginekologica i privatni ginekolog inzistirali na njima iza 12 tog tjedna. Ginikologica mi je i objasnjavala zasto i da te bakterije mogu dovesti do svakakvih problema u trudnoci, cak i prijevremenog poroda. S tim da sam ih ja radila i 11 mjeseci prije toga radi mpo. Nije mi namjera preplasiti te i moguce da tvoj doktor zna najbolje, ali nekako mi bas nije uobicajeno da se ne rade u trudnoci.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Piamia bas mi je zao sto je doslo do toga, nadam se da ce stati na tome i da ce dalje sve proci u redu❤️
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Zakaj se ne radi nakon 25 tt? Nisam to imala pojma 🫣
💙 5/2023
Piamia, baš mi je žao. To mi je svaki put jedan od strahova kad idem na pregled. Tako da baš suosjećam. Držim fige da je to to i da će se sad nela toj duljini zacementirati. Jedino što mogu preporučiti Roidakal, ako već ne piješ.
Kod kojeg doktora ideš privatno ako ti nije problem reći?
A mene sad zanima jel ima koja da nije radila papu niti jednom za vrijeme trudnoće niti dulje vrijeme prije trudnoće. Ja sam ju zadnji put radila u 12 mj 2023. A zadnja m. Mi je bila 10.09.2024
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji