Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania
    18. Veljača 2025. 23:41

Tinchilina ma kod zelja i ostalog sirovog povrća opasna je bakterija listeria; koje ima i u nepasteriz.mlijeku, mekim sirevima i kajtijaznam di sve ne. Nisam previše proučavala jer mi je bolje ne znati puno podataka. 
    .
    Inače čestitke na dobrim pregledima;
    Lolola13 kolko god ti gorak okus od danas, bitno da je bebica dobro. A te mjere što spominješ, mislim da su takva manja odstupanja normalna, tj.nije da mogu sto posto izmjeriti. Nek me neko ispravi ako krivo pišem.
    .
    Emma05 žao mi je što te tako snašlo. Nadam se da će dr.imati dobro objašnjenje..drž se

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

AnnieP
    19. Veljača 2025. 07:07

Pregledi🤰🏼
    .
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly),  Leptirica_ (anomaly), Megyca, AnnieP (anomaly), Libo1415
    20.02. - Tinchilina, Ana-Marija123, Matke, Andrea41(anomaly)
    21.02. - Shoko, Any13
    24.02. - Pixi, TejaT
    26.02. - Danos
    27.02. - Škorpija, 
    28.02. - Moonchild, Pukica, Greta10
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463, Petra_aaa(anomaly)
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania
    07.03. - _spring_
    10.03. - Zrinkolina
    12.03. - Mommy735
    13.03. - Lunolina, Maria31, Emma05
    14.03. - Petrucika
    15.03. - Melody
    17.03. - Ana0310
    19.03. - Mrss26
    25.03. - Lolola13
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište:293
    .
    Danas imamo puno pregleda.
    Maslačak_13, Megyca, Libo1415  sretno danas na pregledima. 😊
    RužaFT, Leptirica_ želim da nam danas anomaly pregled bude kako treba, detaljan i opsežan, da vidimo bebice i dobijemo koju lijepu slikicu. 😊
    .
    Ugodan dan svima. ♥️

🩷 7/2022

lolola13
    19. Veljača 2025. 07:41

Ania

Tinchilina ma kod zelja i ostalog sirovog povrća opasna je bakterija listeria; koje ima i u nepasteriz.mlijeku, mekim sirevima i kajtijaznam di sve ne. Nisam previše proučavala jer mi je bolje ne znati puno podataka.
    .
    Inače čestitke na dobrim pregledima;
    Lolola13 kolko god ti gorak okus od danas, bitno da je bebica dobro. A te mjere što spominješ, mislim da su takva manja odstupanja normalna, tj.nije da mogu sto posto izmjeriti. Nek me neko ispravi ako krivo pišem.
    .
    Emma05 žao mi je što te tako snašlo. Nadam se da će dr.imati dobro objašnjenje..drž se

Ma mjere pisem za ciste da su malo manje pa se nadam da je to znak da se povlace a ne samo odstupanje u mjerenju 😅 Bebica je veca nego na zadnjem pregledu i to svaki put sve vise odstupamo od termina koji je po ciklusu, sad mi je vec po mjerama bebe termin pomaknut na 17.6 (ono kaj pise na slikama uzv) a inace se vodim da je termin 23.6. 🙃

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    19. Veljača 2025. 07:42

AnnieP

Pregledi🤰🏼
    .
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly), Leptirica_ (anomaly), Megyca, AnnieP (anomaly), Libo1415
    20.02. - Tinchilina, Ana-Marija123, Matke, Andrea41(anomaly)
    21.02. - Shoko, Any13
    24.02. - Pixi, TejaT
    26.02. - Danos
    27.02. - Škorpija,
    28.02. - Moonchild, Pukica, Greta10
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463, Petra_aaa(anomaly)
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania
    07.03. - _spring_
    10.03. - Zrinkolina
    12.03. - Mommy735
    13.03. - Lunolina, Maria31, Emma05
    14.03. - Petrucika
    15.03. - Melody
    17.03. - Ana0310
    19.03. - Mrss26
    25.03. - Lolola13
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište:293
    .
    Danas imamo puno pregleda.
    Maslačak_13, Megyca, Libo1415sretno danas na pregledima. 😊
    RužaFT, Leptirica_ želim da nam danas anomaly pregled bude kako treba, detaljan i opsežan, da vidimo bebice i dobijemo koju lijepu slikicu. 😊
    .
    Ugodan dan svima. ♥️

Cure sretno danas!

Posebno za anomaly, nadam se da ce bebe biti raspolozene za fotkanje a dr strpljivi i dat si puuuno vremena da vam sve pokazu! 🥰

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

AnnieP
    19. Veljača 2025. 07:45

Matke nam se nije javila jučer, nadam se da je dobro prošao pregled.
    .
    Moj pregled danas u poliklinici je u 15:30, ne mogu dočekati. Baš sam uzbuđena, pogotovo zato što idemo svi i jer se nadam da ćemo danas vidjeti to malo lice.
    Da otkrijem i da će nam se mala seka zvati Magdalena, meni je od prve samo to ime kliknulo, mužu se isto sviđa. Lucka je prvo htjela Emili, sad već evo mjesec dana i više govori da će se njena seka zvati Magdalena. Tako da mislim da je to to, svi smo sretni. 
    Dugačko mi je ime ali predivno. Tako da ću imati dvije djevojčice, Lucija i Magdalena. 😊😊

🩷 7/2022

lolola13
    19. Veljača 2025. 08:07

AnnieP

Matkenam se nije javila jučer, nadam se da je dobro prošao pregled.
    .
    Moj pregled danas u poliklinici je u 15:30, ne mogu dočekati. Baš sam uzbuđena, pogotovo zato što idemo svi i jer se nadam da ćemo danas vidjeti to malo lice.
    Da otkrijem i da će nam se mala seka zvati Magdalena, meni je od prve samo to ime kliknulo, mužu se isto sviđa. Lucka je prvo htjela Emili, sad već evo mjesec dana i više govori da će se njena seka zvati Magdalena. Tako da mislim da je to to, svi smo sretni.
    Dugačko mi je ime ali predivno. Tako da ću imati dvije djevojčice, Lucija i Magdalena. 😊😊

Bit ce vam super, bas me zanima kako ce Lucija reagirati kada vidi seku 😄

Nadam se da bude raspolozena za okrenuti se da ju lijepo vidite a kod Harni ce si sigurno dati i vremena i truda za super slikice i prebaciti na 4d cim se beba lijepo okrene 🥰 Nama je anomaly tamo bas bio savrsen!
    .
    Ime mi je bas lijepo i skroz zanimlljivo da ste se svo troje usuglasili 😄

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pixi
    19. Veljača 2025. 08:31

Bas bas je dosta danas na anomaly. Sretno svima i neka dobijete pregled kakav zaslužujete 🥰

AnnieP baš mi je drago što ste odabrali ime 😊

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

AnnieP
    19. Veljača 2025. 08:44

lolola13

AnnieP

Matkenam se nije javila jučer, nadam se da je dobro prošao pregled.
    .

Bit ce vam super, bas me zanima kako ce Lucija reagirati kada vidi seku 😄

Nadam se da bude raspolozena za okrenuti se da ju lijepo vidite a kod Harni ce si sigurno dati i vremena i truda za super slikice i prebaciti na 4d cim se beba lijepo okrene 🥰 Nama je anomaly tamo bas bio savrsen!
    .
    Ime mi je bas lijepo i skroz zanimlljivo da ste se svo troje usuglasili 😄

Najviše me zanima njena reakcija, mislim da će joj biti zanimljivo. 😊
    .
    Ja iz prve trudnoće imam super sjećanja s anomaly iz te poliklinike, stvarno je pregled trajao i sve smo vidjeli. Samo da gospođica bude raspoložena i pokaže nam se. 😊
    .
    Za ime sam baš sretna i sigurna da je to to. Bila sam ovaj put toliko opuštena i ne opterećena imenom i eto došlo je odmah i znala sam.

🩷 7/2022

AnnieP
    19. Veljača 2025. 08:48

Pixi

Bas bas je dosta danas na anomaly. Sretno svima i neka dobijete pregled kakav zaslužujete 🥰

AnnieP baš mi je drago što ste odabrali ime 😊

Hvala ti. 😊
    Drago mi je da imamo ime i da ju Lucka može zvati imenom, da joj još više to sve približimo.
    .
    Sinoć se mi uspavljujemo i Lucka uvijek tako navečer ljubi i mazi trbuh, priča joj i pjeva. Kroz moj pupak kao joj priča. Sinoć ju zove "Seka, seka. Jel ti spavaš?" haha tako svaku noć nešto. Uvijek se nasmijem i raznježim. 😊

🩷 7/2022

• Tinchilina
    19. Veljača 2025. 09:19

Baš si paše Lucija i Magdalena ❤️ sretno na pregledima danas, da nam sve javite oduševljene dojmove 🤞
    Hvala za pojašnjenje za zelje, nisam to znala za listeriu. Al to kaj veliš, nekad je bolje manje znat nego više, i da pojedeš to tu i tam vjerojatnije je da bi bilo sve ok, a nije da se baš jede svaki dan. 

Ja imam sutra pregled, al ne očekujem ništa posebno, samo da mi kažu da je sve ok i da bebe lijepo rastu bit çe mi dovoljno. Ful sam smanjila kriterije 😁

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.