Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    12. Veljača 2025. 20:04

Libo, ne znam osobno ništa o skraćivanju cerviksa, ali kako pratim i proljetnice, tamo se, čini mi se, dvjema curama uspio produljit nakon nekog vremena, tako da vjerujem da ne mora to biti nužno tako crno. Al ne kužim kako to da si morala nakon ginića na hitnu? Što su oni mogli više od njega?

💙 5/2023

Libo1415
    12. Veljača 2025. 20:46

Tinchilina

Libo, ne znam osobno ništa o skraćivanju cerviksa, ali kako pratim i proljetnice, tamo se, čini mi se, dvjema curama uspio produljit nakon nekog vremena, tako da vjerujem da ne mora to biti nužno tako crno. Al ne kužim kako to da si morala nakon ginića na hitnu? Što su oni mogli više od njega?

Poslao me da oni vide u slučaju da odluče da će me ostaviti na promatranju i da mi prate tamo sad dalje u slučaju da će nešto trebati...iako sam se čula popodne sa svojim privatnim ginekologom I on kaže da vjeruje da će to sve biti dobro I da budući da je prije 2 tjedna bio dobar da mozda stvarno ima veze što je beba bila glavom prema dolje pa pritiskala. 🤷‍♀️ ja bi sad iskreno najviše od svega htjela da je tako 🙏 vidjet ćemo sve iduću srijedu 🤞

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

petrucika
    12. Veljača 2025. 21:16

https://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/problem-skracenog-cerviksa/evo nesto o skracivanju cerviksa i o njegovom tkz produzivanju!! Mislim da je najbitnije otkloniti mogucnost infekcija i pratiti upute doktora sto manje naprezanja,sjedenja i sve ono sto optereciva cerviks!! 

+ 10.10.

petrucika
    12. Veljača 2025. 21:17

https://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/problem-skracenog-cerviksa/evo nesto o skracivanju cerviksa i o njegovom tkz produzivanju!! Mislim da je najbitnije otkloniti mogucnost infekcija i pratiti upute doktora sto manje naprezanja,sjedenja

+ 10.10.

petrucika
    12. Veljača 2025. 21:18

Mirovanje i ne mora to znacit nista tako strasno jako je bitno da unutarnje usce bude zatvoreno!!!

+ 10.10.

• Tinchilina
    12. Veljača 2025. 21:42

Jasno. Evo, kako kaže Petrucika, najbolje mirovati i vjerujem da je teško biti sad opušten ali vjerujem da se može to sve popraviti. Jesi ti pisala jesu ti rekli da piješ Roidakal, ili u proljetnicama, jer se taman danas nekome slično dogodilo. Ako nisi dobilantu preporuku, znam da je on za to dobar pa vidi.

💙 5/2023

Libo1415
    12. Veljača 2025. 22:58

Tinchilina

Jasno. Evo, kako kaže Petrucika, najbolje mirovati i vjerujem da je teško biti sad opušten ali vjerujem da se može to sve popraviti. Jesi ti pisala jesu ti rekli da piješ Roidakal, ili u proljetnicama, jer se taman danas nekome slično dogodilo. Ako nisi dobilantu preporuku, znam da je on za to dobar pa vidi.

Da, utrogestan i roidakal krenula odma od jučer. Vidjet ćemo sve iduci tjedan. Ležim i vjerujem u dobro 🤞🍀🤗

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

RužaFT
    12. Veljača 2025. 23:44

Petrucika i druge zadranke jeste li se oporavile od potresa? Nije ih vise bilo? Nadam se da ni nece vise biti i da cete zaboraviti ovaj strah i nemir koji je u vama peiautan...
    Libo bas mi je zao...pratimo se od pocetka, imale smo iste tegobe...nadam se da ce slijedeci tjedan biti bolje..cuvaj se, miruj sto vise tj.lezi... ja imam iduci tjedan pregled, iskreno strah me je..jer meni je beba od pocetka nisko. Stalno me boli dolje, kad hodam, manje kad sjedim, kad lezim mi je ok, najbolje. Strah me od tog pritiska da mi se ne skrati cerviks ili da se pocnem otvarati :(   
    U subotu trebamo u svatove kod bliske rodbine, ne znam kako cu to izdrzati, strah me i toga 🙄

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

petrucika
    13. Veljača 2025. 00:43

RužaFT

Petrucika i druge zadranke jeste li se oporavile od potresa? Nije ih vise bilo? Nadam se da ni nece vise biti i da cete zaboraviti ovaj strah i nemir koji je u vama peiautan…
    Libo bas mi je zao…pratimo se od pocetka, imale smo iste tegobe…nadam se da ce slijedeci tjedan biti bolje..cuvaj se, miruj sto vise tj.lezi… ja imam iduci tjedan pregled, iskreno strah me je..jer meni je beba od pocetka nisko. Stalno me boli dolje, kad hodam, manje kad sjedim, kad lezim mi je ok, najbolje. Strah me od tog pritiska da mi se ne skrati cerviks ili da se pocnem otvarati :(
    U subotu trebamo u svatove kod bliske rodbine, ne znam kako cu to izdrzati, strah me i toga 🙄

Hejjj!!! Ja gledam nesto na netfixu ali sad cu leci!! U jednom momentu veceras mi se ucinilo da se ponivo lagano zatreslo sad nisan sigurna!!nadam se da se nece vise tresti niti malo i da mogu na ivo zaboraviti jer sad stalno nesto osluskujem!! Sto se tice niske trudnoce ta sam i ja strepim svaki puta na pregledu moj je u petak!! Meni je bas jako nisko imam pritisak stalno i ugl lezim!! Tako da te razumim full!!! Ja pijem rodiakal on je dobar za cerviks i bh kontrakcije!! Pijes li ti sto??

+ 10.10.

AnnieP
    13. Veljača 2025. 07:47

Pregledi 🤰🏼
    .
    13.02. - Emma05, Maslačak_13
    14.02. - Petrucika, Maslačak_13(anomaly)
    17.02. - Andrea41
    18.02. - Lolola13, Matke, Petra_aaa
    19.02. - Maslačak_13, RužaFT (anomaly),  Leptirica_ (anomaly), Megyca, AnnieP (anomaly), Libo1415
    20.02. - Tinchilina, Ana-Marija123, Matke
    21.02. - Shoko, Any13
    24.02. - Pixi, TejaT
    26.02. - Danos
    27.02. - Škorpija
    28.02. - Moonchild, Pukica, Greta10
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania
    10.03. - Zrinkolina
    12.03. - Mommy735
    13.03. - Lunolina, Maria31
    15.03. - Melody
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293

Emma05, Maslačak_13 sretno danas na pregledima. 😊
    .
    Pandora4 nam se ne javlja. Kako je prošao tvoj pregled neki dan?

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.