Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    08. Veljača 2025. 12:21

petrucika

Jutro cure imam pitanje za emmui sve cure koje imaju to iskustvo!! Ja sam vam netko tko je godinamaaaa ovisan o dnevnim uloscima i nosim ih svaki dan to je san toolika navika da ako ga nemam ja kao da nemam niti gacice!! Kako sam sklona gljivicama i prije trudnoce a i cesto za vrijemetrudnoce isjetim ceskanje i peckanje ja sam se odlucila na platnene!! Ja sam to kupila ima godinu dana kod neke tete sivalice i probala i nisan mogla!! Znam da je emma govorila da koristi zanima me di kupis svoje dal to nisus svaki dan bas jel to peres s istalom robom?? Ugl ja san sinoc stavila jedva san zaspala smetalo mi je i sad san stavila drugi ono stalno ga natezem ko da mi je mal !! Ok ja od libressa koristim one vece ne volim osjetit rubove necega onda to natezem!! Eto ema ili neka koja isto koristi par savjeta dobro ce doc!! Znam to je prosto ko pasulj ali ja sam zaista ovisna i dnevnima i ovo je sad teska borba da ih izbacis i probam platnene bar!!!! Tenkju🥰

Ja sam ti kupovala platnene uloške na Lunasoft.hr tj na instagramu sam ih pronašla. Ali ima tih stranica dosta koji šivaju. Uzela sam isključivo bijele, svih veličina i da su mi frotirne. Stavljam ih samo kroz jutro jer mi tad najviše iscuri Cyclogesta pa da se ne presvlacim svako malo. Ili kad idem negdje a da znam da ću se zadržati koju uru. Mokra cu biti to je amen. Pa si uzmem i dodatni da izbjegnem "mokro". Perem ih u mašini na najvišoj temperaturi sa bilom robom. I sušim u sušilici normalno. Klasični dnevni ulosci su ti teška  plastika i koža ne diše i najvise oni od svih uložaka izazivaju to tzv "bijelo pranje" odnosno - gljivice. Znam da si se navikla i teško je sad to promijeniti ali ajde bar probaj preko noci ih ne nositi. U horizontali si pa ti i nebi trebalo ništa curiti. Ja ih nikad nocu ne nosim. I po kući cu radije presvuc se koji put više nego da ih stavim. Nastoj ih izbaciti iz upotrebe ili ih nosi sto manje preko dana. Pusti mišku da ti malo diše😂💁‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05
    08. Veljača 2025. 12:24

lolola13

petrucika

Jutro cure imam pitanje za emmui sve cure koje imaju to iskustvo!! Ja sam vam netko tko je godinamaaaa ovisan o dnevnim uloscima i nosim ih svaki dan to je san toolika navika da ako ga nemam ja kao da nemam niti gacice!! Kako sam sklona gljivicama i prije trudnoce a i cesto za vrijemetrudnoce isjetim ceskanje i peckanje ja sam se odlucila na platnene!! Ja sam to kupila ima godinu dana kod neke tete sivalice i probala i nisan mogla!! Znam da je emma govorila da koristi zanima me di kupis svoje dal to nisus svaki dan bas jel to peres s istalom robom?? Ugl ja san sinoc stavila jedva san zaspala smetalo mi je i sad san stavila drugi ono stalno ga natezem ko da mi je mal !! Ok ja od libressa koristim one vece ne volim osjetit rubove necega onda to natezem!! Eto ema ili neka koja isto koristi par savjeta dobro ce doc!! Znam to je prosto ko pasulj ali ja sam zaista ovisna i dnevnima i ovo je sad teska borba da ih izbacis i probam platnene bar!!!! Tenkju🥰

Ja inace nisam nosila uloske, koristila sam menstrualnu casicu i sad mi je toliko poceo smetati taj iscjedak da sam bas kupila platnene male. Meni ne smeta dok ga nosim ali nekako mi se izokrece stalno 🤣 Tak da isto molim savjet od cura koje koriste. Kako da to cudo ostane fiksirano? 🙈 A uzorci su mi tako preslatki da je to cudo

Da ti manji se nekako uvrću. Ali posluže za kratki vremenski period za nešto. Ono kad baš znam da ce mi taj tren vaginaleta iscuriti tipa prvo dizanje. Radije stavim veći jer s njima nemam takvih problema. 

Emma05
    08. Veljača 2025. 12:25

Megyca

Moonchilduhh nadam se da ces biti dobro ❤️

Emma05drago mi je da je koliko vidim pregled prosao dobro i da bebi ne moze nista biti od tih tegoba i drzim ti fige da ti se simptomi smire i da mozes uzivati u trudnoci 🥰
    .
    Cure ja sam bila na pregledu ipak danas jer sam primjetila lagani krvavi iscjedak, tj vise onako roskasti sto nikad ni u postupcima nisam imala. Srecom dr mi je taman bio u smjeni i odmah su me primili. Curice su aktivne, zdrave. Zatvorena sam skroz i uveden mi je nazad duphaston a utrogestan mi je rekao da od sad samo navecer stavljam umjesto 3 puta dnevno.. iduci pregled onda nece biti 14.02.nego 19.02

Kako ti je danas? Nadam se da nema krvaruckanja i da si se samo malo preopteretila pa pukla žilica. Ipak imaš dva podstanara🤭👌

petrucika
    08. Veljača 2025. 12:29

Tnx emma potrudit cu se def i probat cu nocu nista ionako spavam sto kazes!! Ali kupit cu si vece ovi mali kao dnevni me bar sad smetaju stalno potezem te naprid te nazad!! Ja sam svoje isto sa inst ali se sad ne sicam koja str je bila!! Da znam da su dnevni plastika ziva i radi toga mi se cesto vracaju te gljivice!! Pokusala san par puta ostavit se i uvik pokleknem onda znas kolko sam ovisna!! A cigareta sam se odvikla u dan kad san saznala za trudnocu a strastveni sam pusac bila i nije mi bio problem ali ovooooo!!!!!! Ne mogu virovat da sam takav slucaj😅😅😅ali evo dobila sam vilju i zelju pa vidit ce mo dat cu si sansu par dana!!! Hvala ti☺️

+ 10.10.

lolola13
    08. Veljača 2025. 13:15

Emma05

lolola13

Ja inace nisam nosila uloske, koristila sam menstrualnu casicu i sad mi je toliko poceo smetati taj iscjedak da sam bas kupila platnene male. Meni ne smeta dok ga nosim ali nekako mi se izokrece stalno 🤣 Tak da isto molim savjet od cura koje koriste. Kako da to cudo ostane fiksirano? 🙈 A uzorci su mi tako preslatki da je to cudo

Da ti manji se nekako uvrću. Ali posluže za kratki vremenski period za nešto. Ono kad baš znam da ce mi taj tren vaginaleta iscuriti tipa prvo dizanje. Radije stavim veći jer s njima nemam takvih problema.

Hvala ti! A sad sam kupila hrpu malih pa cu se nekako s njima snalaziti 🙈 Bitno mi je za posao jer se ne mogu tamo presvlaciti a ovako ih ponesem pa zamijenim 2-3 za vrijeme posla i odma se bolje osjecam da nije onako mokrasto stalno 😅 Probat cu smislit nesto za to okretanje

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    08. Veljača 2025. 18:26

Pitanjeee!!!!! Bh imate li i koliko dnevno??? Mene danas opalile jedno 3 kom do sad inace bi znala imat kroz cili dan do 3 nekad ni jednu!! Pa cisto da vidim kako je kod vas!!!! 

+ 10.10.

lolola13
    08. Veljača 2025. 19:35

petrucika

Pitanjeee!!!!! Bh imate li i koliko dnevno??? Mene danas opalile jedno 3 kom do sad inace bi znala imat kroz cili dan do 3 nekad ni jednu!! Pa cisto da vidim kako je kod vas!!!!

Meni se cini da su mi se pocele pojavljivati ovaj tjedan. Imala sam 2 dana tak neke cudne bolove/grceve dolje nisko skroz dok sam hodala. Ne mogu procijeniti jel bi to bilo to? Ako je onda mozda par komada dnevno sam imala, jucer nista a danas mozda 1

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    08. Veljača 2025. 19:43

lolola13

petrucika

Meni se cini da su mi se pocele pojavljivati ovaj tjedan. Imala sam 2 dana tak neke cudne bolove/grceve dolje nisko skroz dok sam hodala. Ne mogu procijeniti jel bi to bilo to? Ako je onda mozda par komada dnevno sam imala, jucer nista a danas mozda 1

To ti je kao stezanje osjetis da ti se krene stezati drob ako je jaca zna drob iskocit u jednu stranu ali ono sto je za njih inace prepoznatljivo drob ti se tad stvrdne bude tvrd onako!! Meni nisu bolne nisu jake otp po sredini droba ali zna mi bit jaka i dole skrozz nisko me stegne i onda mi cak srca zna ubrzano lupat!! Ali ugl to osjetis kao stezanje bas!!!

+ 10.10.

Emma05
    08. Veljača 2025. 20:54

Žene moje...za "komplikacije" izgleda da ipak ide od 01.06. 🥹😓😭😭😭😭😭

petrucika
    08. Veljača 2025. 21:01

Emma05

Žene moje…za "komplikacije" izgleda da ipak ide od 01.06. 🥹😓😭😭😭😭😭

Mahh iskreno zvzcalo je predibro da bi bilo istinito!! Eno im!! Prezivit ce mo!!

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.