Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    07. Veljača 2025. 22:31

Cure iz zd 

Emma,Megyca kad najranije mogu donit urin na polikliniku?? Ja cu to u pon i vjerojatno rano jer necu ja moci istrpiti mozda dalje 5/6 ujutro pa me zamima kad najranije midu dinit uzorak od koliko oni zapravo rade??

+ 10.10.

Emma05
    07. Veljača 2025. 23:30

petrucika

Cure iz zdEmma,Megyca kad najranije mogu donit urin na polikliniku?? Ja cu to u pon i vjerojatno rano jer necu ja moci istrpiti mozda dalje 5/6 ujutro pa me zamima kad najranije midu dinit uzorak od koliko oni zapravo rade??

Za zavod za UK od 07:15 do najkasnije 10h. Uzmeš broj tamo na aparatu kad dođeš. Tako isto i laboratorij obični urin možeš odma predati. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    07. Veljača 2025. 23:33

Emma05

petrucika

Cure iz zdEmma,Megyca kad najranije mogu donit urin na polikliniku?? Ja cu to u pon i vjerojatno rano jer necu ja moci istrpiti mozda dalje 5/6 ujutro pa me zamima kad najranije midu dinit uzorak od koliko oni zapravo rade??

Za zavod za UK od 07:15 do najkasnije 10h. Uzmeš broj tamo na aparatu kad dođeš. Tako isto i laboratorij obični urin možeš odma predati.

Da daa to je tamo na mikrobiologija i parazitologija!! Tamo se nosi bas UK!!!

+ 10.10.

Emma05
    07. Veljača 2025. 23:48

petrucika

Emma05

petrucika

Da s desne strane zgrade ti je mikrobiologija a na glavni ulaz ideš za lab. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    07. Veljača 2025. 23:56

Emma05

petrucika

Emma05

petrucika

Da s desne strane zgrade ti je mikrobiologija a na glavni ulaz ideš za lab.

Da da to znam!!! Obriske dam nisila vamo desno i tu nosim sad UK !! A krv i ibican urin san na glavni ulaz u labaratorij!!

+ 10.10.

RužaFT
    08. Veljača 2025. 00:36

Cure cestitam vam na lijepim pregledima ovih dana... 😊
    Emma, Moonchild, Megyca zao mi je zbog vasih simptoma, nadam se da ce ubrzo sve nestati da vas ne stresira, ali u svakom slucaju super sto su bebice dobro, neka tako nastave i dalje...
    Ja pijem utrogestane i pijem premama duo svaki dan... D vitamin mi je nizak, ispod granice mi je bio na zadnjem mjerenju (u biti nizak mi je stalno, bilo ljeto, zima) trebala bih ga malo boostati, a ne samo sto je u prenatalima...
    Za ono sto sam spominjala sto je urin intenzivniji... dobila sam uputnice, nosila sam uzorke, urin i uk sve je u redu i sterilno...
    Za 10 ak dana mi je pregled pa bih voljela da mi napravi i briseve, nisam uopce radila u trudnoci ..
    Jako lose spavam, prvo sam muku mucila zbog sinusa, sad ne znam vise sto je...cak nekad i zaspim oko ponoci, probudim se za 2 sata i do jutra ne mogu zaspati 🙄 preko dana sam uvijek umorna i bas me lomi, tesko mi je sve i moram odspavati....  😥 preumorna budem

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• PrvaBebicaaa
    08. Veljača 2025. 10:37

petrucika

PrvaBebicaaa

petrucika

Emma05

Gotovi su mi ovi ekstra nalazi. Zamolila sam ih naknadno da mi naprave i Feritin.
    Folna kis 66 (ref 7.0-45.1)
    Vit B12 223 (ref 133-675)
    Magnezij 0.74 (0.65-1.05)
    Feritin 45.6 (13-150).
    Ako recimo folna ne treba negdje iza 12tj trudnoće što vi pijete dalje, prenatale i dalje ili uzimate nešto drugo? Moj prenatal sadrži 800mcg folne (Almagea), prva 3 mj sam pila Novalac on ime nekih 600 mcg.
    Evo i Feritin mi je ok. Neznam više. Idem u podne ipo kardiologu pa ću vidit što će mi on reći. Ja svakako kopnim iz dana u dan, nemam snage puno, blijeda sam a prsište nakon silnog lupanja noću mi bude kao pretučeno ujutro, kao da sam neki trening odradila. I teže mi do zraka doći.

ja sam valjda jedina koja je jos na folnoj!! Ja pijem nju i prenatale ali jedan dan dr dan drugo!! Ali ja cesto i preskocim po dan dva zaboravim!!almagea su odlicni prenatali trenutno najbolji na trzistu ja sam se mislila orebaciti na njih!! Ja pijem nutri nest od pocetka od nesttle!! Oko 20 e su i nema ih svaka apoteka!!! Ugl sretno kod kardiologa sigurna san da ces dobiti jeku terapiju i da ce se sve smiriti!! Samo polako tesko je ali misli na bebicu mozes ti to!!

Ja pijem folnu svako jutro i prenatal Novalac svaki drugi dan

Koliko si ti sad tt??? Ja isto tako pijem!!

Ja sam 21.tjedan, nakon 12.tjedna mi je doktor rekao da tako nastavim piti i poslije ga nisam ni pitala više..mogla bi ga iduci pregled pitati jel trebam što dodati/maknuti.

petrucika
    08. Veljača 2025. 11:39

Jutro cure imam pitanje za emmu i sve cure koje imaju to iskustvo!! Ja sam vam netko tko je godinamaaaa ovisan o dnevnim uloscima i nosim ih svaki dan to je san toolika navika da ako ga nemam ja kao da nemam niti gacice!! Kako sam sklona gljivicama i prije trudnoce a i cesto za vrijemetrudnoce isjetim ceskanje i peckanje ja sam se odlucila na platnene!! Ja sam to kupila ima godinu dana kod neke tete sivalice i probala i nisan mogla!! Znam da je emma govorila da koristi zanima me di kupis svoje dal to nisus svaki dan bas jel to peres s istalom robom?? Ugl ja san sinoc stavila jedva san zaspala smetalo mi je i sad san stavila drugi ono stalno ga natezem ko da mi je mal !! Ok ja od libressa koristim one vece ne volim osjetit rubove necega onda to natezem!! Eto ema ili neka koja isto koristi par savjeta dobro ce doc!! Znam to je prosto ko pasulj ali ja sam zaista ovisna i dnevnima i ovo je sad teska borba da ih izbacis i probam platnene bar!!!! Tenkju🥰

+ 10.10.

lolola13
    08. Veljača 2025. 11:45

petrucika

Jutro cure imam pitanje za emmui sve cure koje imaju to iskustvo!! Ja sam vam netko tko je godinamaaaa ovisan o dnevnim uloscima i nosim ih svaki dan to je san toolika navika da ako ga nemam ja kao da nemam niti gacice!! Kako sam sklona gljivicama i prije trudnoce a i cesto za vrijemetrudnoce isjetim ceskanje i peckanje ja sam se odlucila na platnene!! Ja sam to kupila ima godinu dana kod neke tete sivalice i probala i nisan mogla!! Znam da je emma govorila da koristi zanima me di kupis svoje dal to nisus svaki dan bas jel to peres s istalom robom?? Ugl ja san sinoc stavila jedva san zaspala smetalo mi je i sad san stavila drugi ono stalno ga natezem ko da mi je mal !! Ok ja od libressa koristim one vece ne volim osjetit rubove necega onda to natezem!! Eto ema ili neka koja isto koristi par savjeta dobro ce doc!! Znam to je prosto ko pasulj ali ja sam zaista ovisna i dnevnima i ovo je sad teska borba da ih izbacis i probam platnene bar!!!! Tenkju🥰

Ja inace nisam nosila uloske, koristila sam menstrualnu casicu i sad mi je toliko poceo smetati taj iscjedak da sam bas kupila platnene male. Meni ne smeta dok ga nosim ali nekako mi se izokrece stalno 🤣 Tak da isto molim savjet od cura koje koriste. Kako da to cudo ostane fiksirano? 🙈 A uzorci su mi tako preslatki da je to cudo

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    08. Veljača 2025. 11:47

RužaFT

Cure cestitam vam na lijepim pregledima ovih dana… 😊
    Emma, Moonchild, Megyca zao mi je zbog vasih simptoma, nadam se da ce ubrzo sve nestati da vas ne stresira, ali u svakom slucaju super sto su bebice dobro, neka tako nastave i dalje…
    Ja pijem utrogestane i pijem premama duo svaki dan… D vitamin mi je nizak, ispod granice mi je bio na zadnjem mjerenju (u biti nizak mi je stalno, bilo ljeto, zima) trebala bih ga malo boostati, a ne samo sto je u prenatalima…
    Za ono sto sam spominjala sto je urin intenzivniji… dobila sam uputnice, nosila sam uzorke, urin i uk sve je u redu i sterilno…
    Za 10 ak dana mi je pregled pa bih voljela da mi napravi i briseve, nisam uopce radila u trudnoci ..
    Jako lose spavam, prvo sam muku mucila zbog sinusa, sad ne znam vise sto je…cak nekad i zaspim oko ponoci, probudim se za 2 sata i do jutra ne mogu zaspati 🙄 preko dana sam uvijek umorna i bas me lomi, tesko mi je sve i moram odspavati…. 😥 preumorna budem

Za spavanje mislim da ti je to tipicna trudnicka insomnija. Mene isto zna muciti ali evo sve manje nekako. Prije mi je bilo skoro svaku noc, pa 3-4 noci a ovaj tjedan samo 2 noci i puno krace bi mi trajalo to dok ne mogu spavati... Koma je i nisam nasla rjesenje ali evo nadam se da ce i tebi malo popustiti 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.