Cure znate li di ima kupiti bodija ali malo manjih velicina, tipa 48,50?
Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..
Next (malo su skuplji, ali imaju preslatku robicu, pogotovo za curice), H&M
Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..
Ja sam prije 3 godine u C&a jako lijepih bodića uzela broj 50, u fizičkoj trgovini.
Next stvarno ima super robicu, materijal odličan. Najbolji materijal koji sam do sada probala. Isplati se uzeti pakete onako od tipa 5 ili 7 bodija, hlačica, piđama. Bude jeftino.
.
Any13 dobro nam došla ako si nova. 😊

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Ja sam prije 3 godine u C&a jako lijepih bodića uzela broj 50, u fizičkoj trgovini.
Next stvarno ima super robicu, materijal odličan. Najbolji materijal koji sam do sada probala. Isplati se uzeti pakete onako od tipa 5 ili 7 bodija, hlačica, piđama. Bude jeftino.
.
Any13dobro nam došla ako si nova. 😊
Slazem se za next, izvrsni su. Imaju preslatke stvari, a jako su kvalitetni. Mi smo svasta naslijedili od necaka i bas se super druzi. Cesto imaju i odlicne popuste u ducanima

3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Hvala puno ! ☺️🤩
Prije sam sudjelovala u temama oko potpomognute ,feta i slicno ..
👸95 AMH 14,5
🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
1/22 IVF 6 smrzlića
2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica
⏳
Fet 10mj /24.g ➕
Sada 16 + 5
Megyca hvala ti❤️
Joj ja sam ti te sitne bodije vidjela u City Centru u Zagrebu u ducanu Orchestra. Znam da sam slikala bodic velicine 45🥹🥹
.
Petrucika ma nista☺️

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala puno ! ☺️🤩
Prije sam sudjelovala u temama oko potpomognute ,feta i slicno ..
Drago mi je da si sad s nama tu. 😊♥️
Koliko si trudna?

🩷 7/2022
🩷 6/2025
Any13 dobrodosla i nek ti je lijepa i uredna trudnoca! 😊
.
Na temu bodica bi se samo nadovezala sa svojom frustracijom koliko je tesko naci one koji se naprijed kopcaju ili vezu - kad i nadem onda nema nekih boja ili nema velicine 😅 Inace ima puno prekrasnih ali bas sam nekako za taj prvi period inzistirala kupiti te sa drukerima/vezanjem zbog prakticnosti.

I da javim dojmove s pregleda, bas je super bilo i htjela nam je pozirati - samo je osmijeh falio 😄🥰 pregled je trajao bas dugo, vidjeli smo sve, a pregledala je i mene (cerviks, protok krvi i sl) Sve je ok kod obje, samo kaj je nasla neke cistice na mozgu. Kaze da se ne brinemo i da to prode do 26tt, samo treba pratiti u iducim pregledima. Tako da cu napomenuti svom dr na pregledu za 2 tjedna, pa vidjeti da mozda opet nekad napravim jos jedan 4d.

I da javim dojmove s pregleda, bas je super bilo i htjela nam je pozirati - samo je osmijeh falio 😄🥰 pregled je trajao bas dugo, vidjeli smo sve, a pregledala je i mene (cerviks, protok krvi i sl) Sve je ok kod obje, samo kaj je nasla neke cistice na mozgu. Kaze da se ne brinemo i da to prode do 26tt, samo treba pratiti u iducim pregledima. Tako da cu napomenuti svom dr na pregledu za 2 tjedna, pa vidjeti da mozda opet nekad napravim jos jedan 4d.
Draga cestitam ti na dobrom pregledu drago mi je da si imala tako detaljan pregled i da si zadovoljna!! Za cistice sam cula citala vise puta i da to bude sve ok tako da virujen ako je i tebi rekla doktorica tako da nemas brige ali naravno napomeni to svim doktoru tako da se to sad redovno prati!! Opusti se sad do iduceg pregleda🥰

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Draga cestitam ti na dobrom pregledu drago mi je da si imala tako detaljan pregled i da si zadovoljna!! Za cistice sam cula citala vise puta i da to bude sve ok tako da virujen ako je i tebi rekla doktorica tako da nemas brige ali naravno napomeni to svim doktoru tako da se to sad redovno prati!! Opusti se sad do iduceg pregleda🥰
Hvala ti! Dr me stvarno umirila i nije djelovala kao da je to nes strasno. Ali naravno da sam isla jucer guglat i da sam sad zabrinuta 🙈 Najgora greska 😅

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji