Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    05. Veljača 2025. 15:56

Any13

Pozz, prva trudnoća mi je obzirom na sve što smo prošli može li koji savijet..
    Kada ste krenule gledati i kupovati kolica ,krevetić i ostalo najbitnije.
    Imate li neku preporuku za kolica ?
    Freeon iskustva s 3 u 1 kolicima
    Hvalaa💞💪☺️

Nema iskustva s tom markim kolica ali opcenito mislim da ta marka nije uopce losa!! Kako odabrat i na sto pazit netko je to neki dan lipo pojasnio vrati se koju stranicu pa si procitaj sigurna sam da ce ti biti puno realnija slika sto trazis tocno!!!a stvar si polako krenes kupovat kroz nekih mj dana mozes i sad lagano ovisi koliko toga moras uzet!! Ja imam prakticki sve iz pocetka tako da san ja pocela lagano s robicom a kolica sam kupila ima mj dana jer mi je bila super akcija jaje sam isto tako sad nedavno uvatila na dibroj akciji pa onda kad je tako uzmem jer znam sto mi triba sto trazim!! Tako da si napravis popis i krenes lagano nakupi se toga osobito ako nemas od starije dice ili nekoga tko ce ti dati ili posuditi!!!

+ 10.10.

• Maria31
    05. Veljača 2025. 16:18

Megyca

Cure znate li di ima kupiti bodija ali malo manjih velicina, tipa 48,50?
    Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..

Next (malo su skuplji, ali imaju preslatku robicu, pogotovo za curice), H&M

AnnieP
    05. Veljača 2025. 16:48

Maria31

Megyca

Cure znate li di ima kupiti bodija ali malo manjih velicina, tipa 48,50?
    Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..

Next (malo su skuplji, ali imaju preslatku robicu, pogotovo za curice), H&M

Ja sam prije 3 godine u C&a jako lijepih bodića uzela broj 50, u fizičkoj trgovini.
    Next stvarno ima super robicu, materijal odličan. Najbolji materijal koji sam do sada probala. Isplati se uzeti pakete onako od tipa 5 ili 7 bodija, hlačica, piđama. Bude jeftino.
    .
    Any13 dobro nam došla ako si nova. 😊

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.