Pozz, prva trudnoća mi je obzirom na sve što smo prošli može li koji savijet..
Kada ste krenule gledati i kupovati kolica ,krevetić i ostalo najbitnije.
Imate li neku preporuku za kolica ?
Freeon iskustva s 3 u 1 kolicima
Hvalaa💞💪☺️
Nema iskustva s tom markim kolica ali opcenito mislim da ta marka nije uopce losa!! Kako odabrat i na sto pazit netko je to neki dan lipo pojasnio vrati se koju stranicu pa si procitaj sigurna sam da ce ti biti puno realnija slika sto trazis tocno!!!a stvar si polako krenes kupovat kroz nekih mj dana mozes i sad lagano ovisi koliko toga moras uzet!! Ja imam prakticki sve iz pocetka tako da san ja pocela lagano s robicom a kolica sam kupila ima mj dana jer mi je bila super akcija jaje sam isto tako sad nedavno uvatila na dibroj akciji pa onda kad je tako uzmem jer znam sto mi triba sto trazim!! Tako da si napravis popis i krenes lagano nakupi se toga osobito ako nemas od starije dice ili nekoga tko ce ti dati ili posuditi!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure znate li di ima kupiti bodija ali malo manjih velicina, tipa 48,50?
Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..
Next (malo su skuplji, ali imaju preslatku robicu, pogotovo za curice), H&M
Vidila sam C&A ali samo bijelih imaju.. ako ima bar online za naruciti jer mi svi govore da ce moje cure biti sitnije i plivat ce mi u onim standardnim velicinama pa bi volila uzeti par manjih..
Ja sam prije 3 godine u C&a jako lijepih bodića uzela broj 50, u fizičkoj trgovini.
Next stvarno ima super robicu, materijal odličan. Najbolji materijal koji sam do sada probala. Isplati se uzeti pakete onako od tipa 5 ili 7 bodija, hlačica, piđama. Bude jeftino.
.
Any13 dobro nam došla ako si nova. 😊
🩷 7/2022
Ja sam prije 3 godine u C&a jako lijepih bodića uzela broj 50, u fizičkoj trgovini.
Next stvarno ima super robicu, materijal odličan. Najbolji materijal koji sam do sada probala. Isplati se uzeti pakete onako od tipa 5 ili 7 bodija, hlačica, piđama. Bude jeftino.
.
Any13dobro nam došla ako si nova. 😊
Slazem se za next, izvrsni su. Imaju preslatke stvari, a jako su kvalitetni. Mi smo svasta naslijedili od necaka i bas se super druzi. Cesto imaju i odlicne popuste u ducanima
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Hvala puno ! ☺️🤩
Prije sam sudjelovala u temama oko potpomognute ,feta i slicno ..
👸95 AMH 14,5
🤵90 10/21 Azoospermija ,Micro tesse ✔️ 8 ampula,ploklinika Cito 👌
1/22 IVF 6 smrzlića
2/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
9/22 FET 2 trodnevna BETA ❌
3.4.23 Transfer ⏳ missed ab 8tj
2/24 cekanje broja oplođenih 🐧 ,aspirirano 10 jajnih stnaica
⏳
Fet 10mj /24.g ➕
Sada 16 + 5
Megyca hvala ti❤️
Joj ja sam ti te sitne bodije vidjela u City Centru u Zagrebu u ducanu Orchestra. Znam da sam slikala bodic velicine 45🥹🥹
.
Petrucika ma nista☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala puno ! ☺️🤩
Prije sam sudjelovala u temama oko potpomognute ,feta i slicno ..
Drago mi je da si sad s nama tu. 😊♥️
Koliko si trudna?
🩷 7/2022
Any13 dobrodosla i nek ti je lijepa i uredna trudnoca! 😊
.
Na temu bodica bi se samo nadovezala sa svojom frustracijom koliko je tesko naci one koji se naprijed kopcaju ili vezu - kad i nadem onda nema nekih boja ili nema velicine 😅 Inace ima puno prekrasnih ali bas sam nekako za taj prvi period inzistirala kupiti te sa drukerima/vezanjem zbog prakticnosti.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
I da javim dojmove s pregleda, bas je super bilo i htjela nam je pozirati - samo je osmijeh falio 😄🥰 pregled je trajao bas dugo, vidjeli smo sve, a pregledala je i mene (cerviks, protok krvi i sl) Sve je ok kod obje, samo kaj je nasla neke cistice na mozgu. Kaze da se ne brinemo i da to prode do 26tt, samo treba pratiti u iducim pregledima. Tako da cu napomenuti svom dr na pregledu za 2 tjedna, pa vidjeti da mozda opet nekad napravim jos jedan 4d.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
I da javim dojmove s pregleda, bas je super bilo i htjela nam je pozirati - samo je osmijeh falio 😄🥰 pregled je trajao bas dugo, vidjeli smo sve, a pregledala je i mene (cerviks, protok krvi i sl) Sve je ok kod obje, samo kaj je nasla neke cistice na mozgu. Kaze da se ne brinemo i da to prode do 26tt, samo treba pratiti u iducim pregledima. Tako da cu napomenuti svom dr na pregledu za 2 tjedna, pa vidjeti da mozda opet nekad napravim jos jedan 4d.
Draga cestitam ti na dobrom pregledu drago mi je da si imala tako detaljan pregled i da si zadovoljna!! Za cistice sam cula citala vise puta i da to bude sve ok tako da virujen ako je i tebi rekla doktorica tako da nemas brige ali naravno napomeni to svim doktoru tako da se to sad redovno prati!! Opusti se sad do iduceg pregleda🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji