Ja sam sad obavili prvi privatno ali ici cu socijano moj dok radi i privatno i socijalno nema smisla placati ga ako kogu bespaltno na preglede a zadovoljna sam s njim…
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jasamja opce nisam pitala zasto za dva jer mi je i u prvoj bio nakon dva pa onda opet za dva ak se dobro sjecam di se mjeri nuhalni pa onda odmah brzo za nipt. Uglavnom sjecam se tih cestih uzv na pocetku i onda heklanje po 4 tjedna. A ovo je privatni a soc imam za uputnice i recepte, papu i briseve i to.
Hvala za upute za lenticu, stavljam.
DobrodoslaLeptirica
Aha, ma bitno da je sve uredu 🙂
Ja sam u prošloj trudnoći 2 puta bila privatno čisto zato da imamo 4d slikice za uspomenu. Ići ću i ovaj puta, a trenutno razmišljam da odem početkom 11. mjeseca u privatnu polikliniku na pregled jer mi se čini da imam neku pogodnost preko tvrtke.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala cure
Ja ću trudnoću voditi privatno kod svoje ginekologice. Tako sam i prvu trudnoću. Socijalni mi je samo za izdavanje uputnica i recepata pa to preko maila rješavamo.
Kako je psiha čudo jedno 🤦
Sad odmaram na kauču i samo osjetim izljev, odem na wc i svijetla krv i samo me krene boli trbuh, od straha naravno, i sad moram odvratit misli jer ću si samo gore napravit 🙄🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sad odmaram na kauču i samo osjetim izljev, odem na wc i svijetla krv i samo me krene boli trbuh, od straha naravno, i sad moram odvratit misli jer ću si samo gore napravit 🙄🙄
Moguće je da ti se to hematom prazni... Pokušaj ležati na lijevom boku dok se izljev ne smiri. Na koliko progesterona te stavilo?
Ukoliko se bolovi pojačaju, kontaktiraj ginekologa ili hitni prijem.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Moguće je da ti se to hematom prazni… Pokušaj ležati na lijevom boku dok se izljev ne smiri. Na koliko progesterona te stavilo?
Ležim većinom na lijevom boku, to sam pročitala da je najbolje.
2 tablete duphastona 3 puta na dan. Ma nemam bolove, nego čim ugledam ili osjetim da nešto ide van krenu mi bolovi od psihe, ali to traje samo dok sam na wcu, čim dođem na kauč radim nešto sa curicom, gledam tv ili mob ili krenem u neki razgovor sa suprugom samo da odvrnem misli.
Nadam se da se neće ni javit bolovi jer mi je već dosta doktora, pregleda i neizvjesnost 🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Moguće je da ti se to hematom prazni… Pokušaj ležati na lijevom boku dok se izljev ne smiri. Na koliko progesterona te stavilo?
2 tablete duphastona 3 puta na dan. Ma nemam bolove, nego čim ugledam ili osjetim da nešto ide van krenu mi bolovi od psihe, ali to traje samo dok sam na wcu, čim dođem na kauč radim nešto sa curicom, gledam tv ili mob ili krenem u neki razgovor sa suprugom samo da odvrnem misli.
Nadam se da se neće ni javit bolovi jer mi je već dosta doktora, pregleda i neizvjesnost 🙄
Pokrivena si terapijom maksimalno koliko se može... Nadam se da će brzo stat 🤞
Čuvaj psihu 🥰
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Pokrivena si terapijom maksimalno koliko se može… Nadam se da će brzo stat 🤞
Čuvaj psihu 🥰
I meni se čini da jesam, a stvarno je bio veliki na prošlom pregledu. Valjda će biti sve uredu 🤞 budem, hvala ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo da vam se i ja pridružim. Test sam radila prije par dana, a na pregled se tek moram naručiti. Ovo mi je druga trudnoća
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji