Cure, hoćemo napraviti listu sa pregledima pa naknadno i sa terminima poroda?
Mozemo sa pregledima mozda je za termine jos rano nezz ja ni nezz jos svoj mislim znam ja izracunat ali dok ce mi to mozda tek na iducem reci…
Pa da, termine možemo za cca mjesec dana upisat
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mozemo sa pregledima mozda je za termine jos rano nezz ja ni nezz jos svoj mislim znam ja izracunat ali dok ce mi to mozda tek na iducem reci…
Može, tko će voditi listu
2016 💙J
16.10.2024. +
Može, tko će voditi listu
Mogu ja dok sam na ležanju 2 tjedna 😉 sutra ću pokrenut tablet pa ću na njemu napravit jer mi je lakše, a vi pišite kad imate datume pregleda 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala svima na lijepoj dobrodošlici 🥰
K.I.M. hoçeš ti vadit još koju betu ili sad čekaš pregled?
Što se tiče simptoma, i kod mene je isto, češći wc, nesanica, a osjetim da su mi i cicke puno osjetljivije. Imam dijete od 17 mj, koje i dalje doji pa kužim još više zbog tog.
💙 5/2023
Vidim da simptome imamo podjednake sve nista onako nesto jace i konkretno za sad smo sve ugl wc,nesanica lagani menstrualni bolovi itd..to je ubiti tako na pocetku mislim da ce tek kasnije doci neki jaci a i ne mora ovisi kako kod koga
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Vidim da simptome imamo podjednake sve nista onako nesto jace i konkretno za sad smo sve ugl wc,nesanica lagani menstrualni bolovi itd..to je ubiti tako na pocetku mislim da ce tek kasnije doci neki jaci a i ne mora ovisi kako kod koga
Nadam se da će nam svima ostati tako 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja jel ti nakon dva tjedna mirovanja ako bude sve ok i doktor kaze da vise ne moras mirovat da ki ces se vracat na posa ili?
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji