Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaBanana23
    20. Listopad 2024. 13:52

Evo ja samo da se javim,vjerovatno u utorak nece biti nista na nalazima jer sam danas imala ugruske velicine golf kuglice,odvratno puno me stomak boli...mislim da je opet biokemijska bila...🥲

• Tinchilina
    20. Listopad 2024. 13:58

Žao mi je NanaBanana, držimo palčeve dok ne bude to stvarna dijagnoza. Jel smiješ uopće popit nešto sad za bolove?
    Hvala Jasamja i ITM, na podržci.

💙 5/2023

jasamja
    20. Listopad 2024. 14:02

NanaBanana23

Evo ja samo da se javim,vjerovatno u utorak nece biti nista na nalazima jer sam danas imala ugruske velicine golf kuglice,odvratno puno me stomak boli…mislim da je opet biokemijska bila…🥲

Žao mi je 😔
    Tinchilina čestitam, zaboravih prije 😉🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ITM
    20. Listopad 2024. 14:04

Žao mi je, Nanabanana 😔
    Smiješ popiti paracetamol za bolove (npr.Lekadol).

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

1712itm@gmail.com

NanaBanana23
    20. Listopad 2024. 14:12

Morala sam popit ketonal akut,ma sta god bilo...imala sam osjecaj da cu se onesvijestit...tkivo sam neko izbacila znaci zgrozila sam se kad sam vidila to...O D V R A T N O...svakako cu otici u utorak na pregled da vidim sta ce reci 🤷‍♀️

• Emi25
    20. Listopad 2024. 14:59

NanaBanana23

Evo ja samo da se javim,vjerovatno u utorak nece biti nista na nalazima jer sam danas imala ugruske velicine golf kuglice,odvratno puno me stomak boli…mislim da je opet biokemijska bila…🥲

Žao mi je😔

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Emi25
    20. Listopad 2024. 15:02

Tinchilina

Pozdrav svima, čitam vas danima, ali nikako se nisam odlučila javiti jer isto nisam sigurna kako će to sve završiti. Međutim, kako vidim da nas ima više u sličnoj kaši, evo i mene u ekipi :) Danas sam 5+6 i bila sam već na prvom pregledu sad u čet na 5+2. Osim gestacijske se nije ništa drugo vidjelo i nisam se ja nešto oko toga uzrujala, niti je ginekolog rekao nešto zabrinjavajuçe, međutim vidim da je u grupi dosta vas već bilo na pregledu tako rano a da su se vidjele konkretne stvari, neke su već vidjele i srčeko pa su mi se popalili alarmi. Naručena sam ponovno za 2 tjedna, pa ćemo vidjeti. Držim fige svim curama koje su u ovoj nezavidnoj situaciji da se čim prije zrak rasčisti i putovanje krene mirnijom cest

Čestitam i  dobrodošla😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• K.I.M
    20. Listopad 2024. 17:53

NanaBanana23

Jako mi je žao 
    Tinchilina - dobrodošla! Znam kako se osjećaš, ali mislim da možemo samo pokušati ostati pozitivne i strpljive. 

Ja isto nemam nove simptome (samo češći odlazak na WC, punije i osjetljivije grudi i nesanica). Pomalo me i brine nedostatak simptoma (ali znam da je to individualno). 

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L (12/23), 2,88 ug/L (12/24)
    On: asthenozoopsermia
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Biramo kliniku/dogovaramo konzultacije ⏳🏥

jasamja
    20. Listopad 2024. 18:46

Cure, hoćemo napraviti listu sa pregledima pa naknadno i sa terminima poroda? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    20. Listopad 2024. 18:49

jasamja

Cure, hoćemo napraviti listu sa pregledima pa naknadno i sa terminima poroda?

Mozemo sa pregledima mozda je za termine jos rano nezz ja ni nezz jos svoj mislim znam ja izracunat ali dok ce mi to mozda tek na iducem reci…

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.