Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    20. Listopad 2024. 11:16

Emi25

petrucika

Evo da malo ozivim nasu stranicu kako stojite sa simptomima da li imate kakve i koje?
    Ja imam jako bolne grudi,nesanica rekla bi da me jos drzi,lagano dole osjecaj onako kao da cu dobiti,nesto vise odlazaka na wc nego inace i to je mislim to.sutra bi tribala biti tocno 5+0 tt..kako kod vas stoje stvari?

Zatvor je definitivno simptom koji najviše osjetim😆, budim se po noći ili rano u jutro i više ne mogu zaspat, zacepljen mi je nos prvo sam mislila prehlada ali već bi prošla da je. Grudima me bole na dodir. To je uglavnom to

Znaci meni je spavanje postalo nicna mora ne mogu zaspat kao da spavam otvorenih ociju i svako malo se budim radi odlaska u wc,,malo reci da se ujutro osjecam umorno i nenaspavano..a probava mi je top bolja sad nego kad nisan bila trudna😂

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    20. Listopad 2024. 11:24

NanaBanana23

Ja trenutno umirem od straha jer mislim da ce opet biokemijsks biti…samo sto eto na ulosku nema niceg pa mi to koliko toliko daje nadu da ce bit sve ok….idem u utorak ponovno na kontrolu pa cu znat vise 🤦‍♀️

Ne mogu niti zamisliti tvoju brigu i strah ali mogu pretpostaviti jer i kad je sve u redu brinemo a ka moli ako ima nesto konkretno tek onda krecemo sa brigom,konstantnim razmisljanjem osluskivanjem i slicno…trudnoca je stvarno predivno stanje ali isto nama kao majkama zadaje konstantno neki strah brigu i stres …draga j ti samo zelim reci da pokusas bar skrenut misli utorak je blizu cisto da se ne opterecujes toliko…ja ti zelim svu srecu i uvik mozes tu doci jer tu smo da bi jedna drugu saslusale,olaksale i mozda je lakse nekom nepoznatom se izjadat nego svom..❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

koalica2
    20. Listopad 2024. 12:03

jasamja

Koalica2 kako si ti? Jesi otišla na hitnu jučer?

Hej, nisam plan mi je bio ljepo danas ujutro otic objasnit situaciju, no od sinoc ja vise iscjedka nemam sem od vaginalete sto je normalno, tako da eto iskreno nisam pametna glupo mi je malo se pojavit a nema niceg vise ili pak da odem pa kazem da imam lagane grceve i da sam imala tih par kapi krvi i smedarenje cisto da me pregledaju da budem mirna ili da vidim ak opet krene da onda odem, trenutno se tjesim da je bila u pitanju zilica ili rastezanje maternice sto sam cula da se isto moze desit. Nekako pokusavam ne radit paniku, a opet nije mi svj.
    Joj evo ne znam sta bi vi u ovoj situaciji nap kad imate pa stane dal bi se smirile i cekale ak slucajno opet krene il svj. otisle?
    Pomagajte😅
    Nanabanana23 držim 🤞🏼da sve bude dobro i da se beta podupla, da nam svima bude uredna i skolska trudnoca❤️
    Javljaj namm🥰

jasamja
    20. Listopad 2024. 12:14

koalica2

jasamja

Hej, nisam plan mi je bio ljepo danas ujutro otic objasnit situaciju, no od sinoc ja vise iscjedka nemam sem od vaginalete sto je normalno, tako da eto iskreno nisam pametna glupo mi je malo se pojavit a nema niceg vise ili pak da odem pa kazem da imam lagane grceve i da sam imala tih par kapi krvi i smedarenje cisto da me pregledaju da budem mirna ili da vidim ak opet krene da onda odem, trenutno se tjesim da je bila u pitanju zilica ili rastezanje maternice sto sam cula da se isto moze desit. Nekako pokusavam ne radit paniku, a opet nije mi svj.
    Joj evo ne znam sta bi vi u ovoj situaciji nap kad imate pa stane dal bi se smirile i cekale ak slucajno opet krene il svj. otisle?
    Pomagajte😅
    Nanabanana23 držim 🤞🏼da sve bude dobro i da se beta podupla, da nam svima bude uredna i skolska trudnoca❤️
    Javljaj namm🥰

Pa ako je prestalo onda moguće da je nešto od toga što si rekla. Ali ako se slučajno opet pokrene direkt na hitnu, pa neka te pregledaju i da si na miru. Gledaj što više odmarati, i ne raditi napor. Kad si rekla da imaš redovni pregled kod svog dr.? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

koalica2
    20. Listopad 2024. 12:15

jasamja

koalica2

jasamja

Pomagajte😅
    Javljaj namm🥰

Pa ako je prestalo onda moguće da je nešto od toga što si rekla. Ali ako se slučajno opet pokrene direkt na hitnu, pa neka te pregledaju i da si na miru. Gledaj što više odmarati, i ne raditi napor. Kad si rekla da imaš redovni pregled kod svog dr.?

Da tako sam si i mislila, jucer sam i lezala pretezno cijeli dan tako da ono hahah
    Tek 30.10., nikako docekat hahah

ITM
    20. Listopad 2024. 12:37

Koalice, ako je stalo nakon odmaranja, samo nastavi s odmaranjem i sutra nazovi svoju doktoricu. Vjerujem da će te primiti i ranije ako procjeni da je potrebno.
    S obzirom da sam u prošloj trudnoći često odlazila na hitni prijem, pitala sam i sada ginekologa šta da napravim ako se pojavi krvarenje... Njegov savjet je da se prvo javim njemu, a da mi hitna bude samo ako je situacija "stani pani".

Nanabanana, razlog zašto se ništa nije vidilo je niska beta... Na uzv se vidi tek nakon što beta prijeđe 1000. Držim fige da u utorak bude i više nego dupla🤞

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

1712itm@gmail.com

koalica2
    20. Listopad 2024. 12:45

ITM

Koalice, ako je stalo nakon odmaranja, samo nastavi s odmaranjem i sutra nazovi svoju doktoricu. Vjerujem da će te primiti i ranije ako procjeni da je potrebno.
    S obzirom da sam u prošloj trudnoći često odlazila na hitni prijem, pitala sam i sada ginekologa šta da napravim ako se pojavi krvarenje… Njegov savjet je da se prvo javim njemu, a da mi hitna bude samo ako je situacija "stani pani".

Nanabanana,razlog zašto se ništa nije vidilo je niska beta… Na uzv se vidi tek nakon što beta prijeđe 1000. Držim fige da u utorak bude i više nego dupla🤞

To je slazem se, negdje iz tog razloga i nisam htjela jurit na hitnu pogotovo jer sam ja iz ivf-a pa smatram da ce bolje znat moja doktorica koja je upoznata sa situacijom i stanjem.

• Tinchilina
    20. Listopad 2024. 12:46

Pozdrav svima, čitam vas danima, ali nikako se nisam odlučila javiti jer isto nisam sigurna kako će to sve završiti. Međutim, kako vidim da nas ima više u sličnoj kaši, evo i mene u ekipi :) Danas sam 5+6 i bila sam već na prvom pregledu sad u čet na 5+2. Osim gestacijske se nije ništa drugo vidjelo i nisam se ja nešto oko toga uzrujala, niti je ginekolog rekao nešto zabrinjavajuçe, međutim vidim da je u grupi dosta vas već bilo na pregledu tako rano a da su se vidjele konkretne stvari, neke su već vidjele i srčeko pa su mi se popalili alarmi. Naručena sam ponovno za 2 tjedna, pa ćemo vidjeti. Držim fige svim curama koje su u ovoj nezavidnoj situaciji da se čim prije zrak rasčisti i putovanje krene mirnijom cestom. 

💙 5/2023

jasamja
    20. Listopad 2024. 12:57

Tinchilina

Pozdrav svima, čitam vas danima, ali nikako se nisam odlučila javiti jer isto nisam sigurna kako će to sve završiti. Međutim, kako vidim da nas ima više u sličnoj kaši, evo i mene u ekipi :) Danas sam 5+6 i bila sam već na prvom pregledu sad u čet na 5+2. Osim gestacijske se nije ništa drugo vidjelo i nisam se ja nešto oko toga uzrujala, niti je ginekolog rekao nešto zabrinjavajuçe, međutim vidim da je u grupi dosta vas već bilo na pregledu tako rano a da su se vidjele konkretne stvari, neke su već vidjele i srčeko pa su mi se popalili alarmi. Naručena sam ponovno za 2 tjedna, pa ćemo vidjeti. Držim fige svim curama koje su u ovoj nezavidnoj situaciji da se čim prije zrak rasčisti i putovanje krene mirnijom cestom.

Sigurno ti je O bila kasnije pa zbog toga. Prošli petak kad sam bila na pregledu vidjela se samo GV a ovaj petak je bila vidljiva srčana aktivnost. Budi bez brige, sigurno je sve uredu samo je koji dan manje trudnoće pa zbog toga 🙂🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

ITM
    20. Listopad 2024. 13:02

Tinchilina

Pozdrav i dobrodošla! 😊
    Nema razloga da brineš... Ovisi o terminu ovulacije koliko toga će se vidjeti ovako rano. U prošloj trudnoći na pregledu s 5+3 nije bilo embrionalnog odjeka, a u ovoj s 5+5 je bilo 🙈
    Za dva tjedna će se vidjeti i otkucaji srca (zato se i naručuje za prvi pregled nakon 7. tt).

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

1712itm@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.