Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    21. Listopad 2024. 10:02

Cure ja nezz kako vi ali evo ja sam sinoc legla otp oko 1h znaci do 9:30 ujutro budila sam se s odlaskom na wc namanje cetri puta…znaci ono koma nenaspavana…kakvo je stanje kod vas?

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    21. Listopad 2024. 10:07

petrucika

Cure ja nezz kako vi ali evo ja sam sinoc legla otp oko 1h znaci do 9:30 ujutro budila sam se s odlaskom na wc namanje cetri puta…znaci ono koma nenaspavana…kakvo je stanje kod vas?

Ja spavam kao mala beba 😂 mjehur me još uvijek ne budi u toku noći za odlazak na wc 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Tinchilina
    21. Listopad 2024. 10:10

K.I.M. šaljem dobre želje i vjeru da će sve biti dobro 🙏
    Jasamja, hvala što si preuzela listu :), a za album toplo preporuçam da ga napraviš, i ja sam dugo odugovlačial, al sad ih mali non stop lista i gleda, dođe super za malo pauze od jurnjave po kući (razvila sam u jednom trenu 550 slika, evo ne znam kako selektirati manje od toga 😁).
    Jutros su mi krenuli ko lagani naleti mučnine, nadam se da se neće to baš nešto posebno pojačat, a što se tiče mokrenja, imam osjećaj da non stop imam pun mjehur 🤷‍♀️

💙 5/2023

petrucika
    21. Listopad 2024. 10:18

Tinchilina

K.I.M. šaljem dobre želje i vjeru da će sve biti dobro 🙏
    Jasamja, hvala što si preuzela listu :), a za album toplo preporuçam da ga napraviš, i ja sam dugo odugovlačial, al sad ih mali non stop lista i gleda, dođe super za malo pauze od jurnjave po kući (razvila sam u jednom trenu 550 slika, evo ne znam kako selektirati manje od toga 😁).
    Jutros su mi krenuli ko lagani naleti mučnine, nadam se da se neće to baš nešto posebno pojačat, a što se tiče mokrenja, imam osjećaj da non stop imam pun mjehur 🤷‍♀️

Isto tako i ja non stop osjecaj punog mjehura i nocu se cesto budim i moram odmah u vc jer ne bi mogla inace zaspat nema sanse🤪tako da sam ujutro totalno nenaspavana🤪

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    21. Listopad 2024. 13:00

Pozdrav cure, danas sam imala prvi pregled pa da se pridruzim. Vidjeli su se otkucaji i sve odgovara po mjerama od zadnje menge. Ovo mi je druga trudnoca.
    Sljedeci pregled je 4.11.
    Sreetno svima🤞🤞

Curica 6/23 🩷

• PikyB
    21. Listopad 2024. 13:09

Od trudnickih tegoba mi je mucnina najgora.. sad je bas jaka.. imala sam je u prve dvije trudnoce i sada.. :S ucestalo mokrenje i nemam toliko, imala sam sa 5 i 6. tjedana. Sada ne pijem toliko tekucine jer mi od tekucine bude jako muka pa pijem polako.. Sretno svima na pregledima! 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Tinchilina
    21. Listopad 2024. 14:09

greta10

Pozdrav cure, danas sam imala prvi pregled pa da se pridruzim. Vidjeli su se otkucaji i sve odgovara po mjerama od zadnje menge. Ovo mi je druga trudnoca.
    Sreetno svima🤞🤞

Dobrodošla Greta10 🤗 u kojem si tjednu?

💙 5/2023

• Tinchilina
    21. Listopad 2024. 14:12

PikyB

Od trudnickih tegoba mi je mucnina najgora.. sad je bas jaka.. imala sam je u prve dvije trudnoce i sada.. :S ucestalo mokrenje i nemam toliko, imala sam sa 5 i 6. tjedana. Sada ne pijem toliko tekucine jer mi od tekucine bude jako muka pa pijem polako.. Sretno svima na pregledima!

Uh, jel ti kaj pomaže? Kad ti je krenulo i kad ti je u prethodnima stalo? Meni je u prvoj bilo kao non stop lagano slabo, al ništa dalje od tog. Sad se jedino ne mogu sjetit kad je krenulo pa da mogu usporediti.

💙 5/2023

• greta10
    21. Listopad 2024. 14:51

Tinchilina

greta10

Sreetno svima🤞🤞

Dobrodošla Greta10 🤗 u kojem si tjednu?

Hvaala puno. 6+2 danas. Pokusat cu stavit ovu trakicu sto imaju cure cim skuzim kak ide to. 
    Ja u prosloj nikakve mucnine ni slabo, al sad na trenutke osjetim ko ono kad malo prodje mamurluk al nisi jos sav svoj. Nikako ne ko mamurno jutro, vise mamurno popodne ak me kuzite🤣 i cice bole pa ne bole pa bole i tako u krug. 

Curica 6/23 🩷

jasamja
    21. Listopad 2024. 15:07

greta10

Sreetno svima🤞🤞

Jeejjj dobro nam došla 😁 skroz sam zaboravila da imaš pregled danas 🙂
    Stavljam te na listu ❤️ kako to da imaš ponovno pregled za 2 tjedna? 
    A za ovaj timeline, odeš na ticker factory, tamo si sve namjestiš kako želiš i onda na kraju svega kopiraš link za Blog i zaljepiš ovdje u potpisu na postavkama profila 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.