Sad sam malo prije saznala da se i kompliakcije planiraju povećati, ne gledam vijesti i ne čitam novine pa sam out of date. To bi bilo baš potrebno i stvarno se nadam da će to i ostvariti.Jesu rekli na koliko bi povecali?Navodno duplo. Ali za 2 tjedna će iznijeti plan i program pa ćemo vidjeti, jel rekla kazala ili ne.
Ajme to bi bilo super, ja bi odmah otisla na komplik da je veca naknada. Mene jako brine to sto nisam preboljela petu bolest, odnodno parvovirus a bojim se da mi dijete iz jaslica ne donese. Cim se naknada poveca, ja ostajem doma s djetetom😬
Taj virus je smrtonosan za plod a ja sam slucajno saznala da ga nisam preboljela :(Pa to ne znam ni ja jesan prebolila kako to saznat? Da ne bi preko one pretrage torch??? Kao znati jesan prebolila meni je mali isto u vrticu
Ja sam prije ove trudnoce isla vadit torch, taj parvo(to je ta peta bolest), na vodene i jos nesto, dobila sam uputnicu od gina(sama sam trazila jer sam se u prosloj tr panicno bojala toxiko i nisam htjela jest suhomesnato). Meni se gin zacudio kak to nisam preboljela da je to kao klasicna vrticka bolest i pitao me jesam isla u vrtic, jesam ali cesto jako su me odtavljali boma tako da eto nisam uspjela pobrat
Sad sam malo prije saznala da se i kompliakcije planiraju povećati, ne gledam vijesti i ne čitam novine pa sam out of date. To bi bilo baš potrebno i stvarno se nadam da će to i ostvariti.Jesu rekli na koliko bi povecali?Navodno duplo. Ali za 2 tjedna će iznijeti plan i program pa ćemo vidjeti, jel rekla kazala ili ne.
Ajme to bi bilo super, ja bi odmah otisla na komplik da je veca naknada. Mene jako brine to sto nisam preboljela petu bolest, odnodno parvovirus a bojim se da mi dijete iz jaslica ne donese. Cim se naknada poveca, ja ostajem doma s djetetom😬
Taj virus je smrtonosan za plod a ja sam slucajno saznala da ga nisam preboljela :(Pa to ne znam ni ja jesan prebolila kako to saznat? Da ne bi preko one pretrage torch??? Kao znati jesan prebolila meni je mali isto u vrticuJa sam prije ove trudnoce isla vadit torch, taj parvo(to je ta peta bolest), na vodene i jos nesto, dobila sam uputnicu od gina(sama sam trazila jer sam se u prosloj tr panicno bojala toxiko i nisam htjela jest suhomesnato). Meni se gin zacudio kak to nisam preboljela da je to kao klasicna vrticka bolest i pitao me jesam isla u vrtic, jesam ali cesto jako su me odtavljali boma tako da eto nisam uspjela pobrat
Ja sam to radila ali nista mi doktor nije kom samo da je dobar nalaz a suhomesnato ja jedem normalno evo u ivoj trudnoci san se tu bas opustila
+ 10.10.
Tješim se da bi to moglo bit jer sam prošli tjedan bila 3x na vaginalnom ultrazvuku što je isto koma, i sigurno nije super za bebice, al takva je bila situacija i moralo se. Nadam se da će proć, neću ić na hitnu jer smatram da još jedno kopanje po meni neće donijet ništa dobro. Zvat ću svog ginekologa popodne samo da vidim jel trebam možda ppvećat dozu utrogestana.
Da i ta ti je pametna sto manje prckanja to bolje definitivno
+ 10.10.
Taj virus je smrtonosan za plod a ja sam slucajno saznala da ga nisam preboljela :(Pa to ne znam ni ja jesan prebolila kako to saznat? Da ne bi preko one pretrage torch??? Kao znati jesan prebolila meni je mali isto u vrticuJa sam prije ove trudnoce isla vadit torch, taj parvo(to je ta peta bolest), na vodene i jos nesto, dobila sam uputnicu od gina(sama sam trazila jer sam se u prosloj tr panicno bojala toxiko i nisam htjela jest suhomesnato). Meni se gin zacudio kak to nisam preboljela da je to kao klasicna vrticka bolest i pitao me jesam isla u vrtic, jesam ali cesto jako su me odtavljali boma tako da eto nisam uspjela pobratJa sam to radila ali nista mi doktor nije kom samo da je dobar nalaz a suhomesnato ja jedem normalno evo u ivoj trudnoci san se tu bas opustila
Torch nije isto sto i to, vjer si radila sam torch. Kazem ja sam radila torch i jos 3,4 virusa. Ali jako je mala sansa da nisi preboljela, ja se ne bih brinula
Taj virus je smrtonosan za plod a ja sam slucajno saznala da ga nisam preboljela :(Pa to ne znam ni ja jesan prebolila kako to saznat? Da ne bi preko one pretrage torch??? Kao znati jesan prebolila meni je mali isto u vrticuJa sam prije ove trudnoce isla vadit torch, taj parvo(to je ta peta bolest), na vodene i jos nesto, dobila sam uputnicu od gina(sama sam trazila jer sam se u prosloj tr panicno bojala toxiko i nisam htjela jest suhomesnato). Meni se gin zacudio kak to nisam preboljela da je to kao klasicna vrticka bolest i pitao me jesam isla u vrtic, jesam ali cesto jako su me odtavljali boma tako da eto nisam uspjela pobratJa sam to radila ali nista mi doktor nije kom samo da je dobar nalaz a suhomesnato ja jedem normalno evo u ivoj trudnoci san se tu bas opustilaTorch nije isto sto i to, vjer si radila sam torch. Kazem ja sam radila torch i jos 3,4 virusa. Ali jako je mala sansa da nisi preboljela, ja se ne bih brinula
Ma ne brinem se stvarno nego eto malo si me onako zamislila na cas i uplasila sto je sad to da s obzirom da i ja imam dite vrticarca pa san onako na tren se isto prepala! Radila san taj torch gin me poslao tamo su ti neki virusi na herpese vodene i nezz ni ja iskreno sto vise znam da mi je u svakoj trudnocu taj nalaz bio dobar i uvik isti !
+ 10.10.
Pozdrav žene,možete li mi reći svoja iskustva,ja sam 28.11. Radila test i pokazao je pozitivan 1-2 sedmice,ja nemam nikakvih simptoma osim bolova u stomaku kao da trebam dobiti i bol u leđima,grudi samo ujutro budu osjetljive i to je to,plašim se,ne znam je li to uredu,čitam svašta pa me strah biohemijske
Sortiraj odgovore
Najstariji