Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Leeloo vjerujem da ti je šok, jer je i meni bio kad su mi. Drzim fige da odluče da idete prirodno, ali ako i bude carski, ne brini se, nije strašno, bitno da ste vas dvoje dobro 🥰 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Leeloo, sretno kako god na kraju odlučili dovršiti trudnoću na kraju. Što kažu cure, nije ni carski strašan. ☺️♥️

'21. 💙
    '24. 💛

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Leeloo drzi se, sve ce to biti super! Kako god rodis, bitno da ti i beba budete okej! 😘

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

• babyboy

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Leeloo žao mi je da su ti tako sad na kraju rekli da bi išli na carski,nadam se da će probati prirodno ali u svakom slučaju nek bude kako je najbolje za bebicu i tebe. 
    Cure koje ste imale problema sa probavom,jel se smirilo ? 
    Ja sam jučer imala pregled u trudničkoj,38 tt,ctg uredan,pregled uredan(otvorena samo za vršak prsta) za tjedan dana opet. 
    Mame s bebicama nadam se da izdržavate sve te skokove i grčeve

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

babyboy

Leeloo žao mi je da su ti tako sad na kraju rekli da bi išli na carski,nadam se da će probati prirodno ali u svakom slučaju nek bude kako je najbolje za bebicu i tebe.
    Cure koje ste imale problema sa probavom,jel se smirilo ?
    Ja sam jučer imala pregled u trudničkoj,38 tt,ctg uredan,pregled uredan(otvorena samo za vršak prsta) za tjedan dana opet.
    Mame s bebicama nadam se da izdržavate sve te skokove i grčeve

Meni se smirilo, jednom dnevno me zna uhvatiti, zgrci pa trk na wc i mekana stolica Uvijek sad (a cijelu trudnocu tvrda i zatvor, show)🙈 
    Danas bila i ja na ctg, uredan. A doktor kaze za probavu da je moguce to ciscenje pred porod. U meduvremenu par poznanica rekle da im se ista stvar desavala zadnji mjesec pred porod. Jednoj 10 dana pred porod, jednoj 2 tjedna, jednoj 3 trajalo 😂 tako da sam sad mirnija. Ja cekam nalaz za BHS bris. I to je to. Mirno plovimo prema kraju 🫡 
    -
    Ostale kako se drzite? 🩷

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Ja sam sutra narucena na pregled u trudnicku i nadam se CTG. Probava mi je inace bila okej, jednom dnevno nekad tvrđa nekad mekanija ali prehranom regulirano i okej. Danas imam nekakav bljak osjecaj, ne znam jel bi povracala ili bi na wc isla, a nist nejde🤢 s tim da je beba danas mirnija nego prijasnjih dana i danas sam imala samo par BH kontrakcija. Zadnjih dana su me cesto drmale, nekoliko puta cak i  jaci menstrualni grcevi  pa mislim da se polako priprema 🤷‍♀️ 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy

Prijavi adminu

Mene je u zadnje vrijeme znalo baš lovit cesto što bh kontrakcija što nekih bolnijih,pa pritisak dolje užasan i ono osjećaj nakon duljeg stajanja ili hodanja kao dq će sve ispast iz meneali evo jučer sam se razočarala kad na kraju otvorena samo vršak prsta,ja se nadala da će reći više
    A mali je toliko aktivan,svaku večer on ima valjda tulum,i sve je to ok u gornjem dijelu trbuha ali dolje nisko valjda kako glavicu pomakne to je tako nelagodan i bolan osjećaj...

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Laurell, Sparkle i Babyboy, blizimo se i mi kraju 🤗
    Svi vaši simptomi su prisutni i kod mene. 
    Ajme ja jedva čekam da rodim...bas je postalo nepodnošljivo 🙈 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leptirko22

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Jel se ikome jos emotivno praznjenje dogadja?
    Toliko me obuzeo neki teret, nesto mi je sve tesko u glavi u mislima, borim se sama sa.sobom kao da.me 3 kamiona hormona opicilo, samo placem.
    .
    A sve je krenulo, normalno, od svadje s.muzem jer mi ne moze sad ove sekunde donijet jest sta se meni jede 🤦🏼‍♀️
    .
    Imam osjecaj kao da me tijelo obavijestava: evo.jos malo si ti ti, i za nekoliko dana, tjedana si skroz druga osoba

• babyboy

Prijavi adminu

Leptirko22

Jel se ikome jos emotivno praznjenje dogadja?
    Toliko me obuzeo neki teret, nesto mi je sve tesko u glavi u mislima, borim se sama sa.sobom kao da.me 3 kamiona hormona opicilo, samo placem.
    .
    A sve je krenulo, normalno, od svadje s.muzem jer mi ne moze sad ove sekunde donijet jest sta se meni jede 🤦🏼‍♀️
    .
    Imam osjecaj kao da me tijelo obavijestava: evo.jos malo si ti ti, i za nekoliko dana, tjedana si skroz druga osoba

A sve je to normalno,hormoni udaraju,kraj trudnoće je općenito psihički i fizički teži,puno toga se vrti u glavi i ne treba nam puno.. ja sam imala isto dane kad mi se valjda nakupi svega i onda na kraju puknem na najbezvezniju stvar i plačem ko kišna godina 
    Bude to sve došlo na svoje

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.