Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

laurell

Ja bome danas cijeli dan lezim, nisam mrdnula iz kuce. Od jutra imam nekakva ziganja i “bolove”, a popodne su bas bili izrazeni. Nisko u ledima i naprijed probadanja u stilu menstrualnih ali ne identicnih. Pa se to nakon sat/dva stišalo. Pritisak dolje nsprijed u predjelu ruba gacica mi je bas velik, vjerojatno se mali uglavljuje ili sam se mozda malo i otvorila. Ugl stanje je lakse ali i dalje osjecam blaga probadanja. Izdrzivo. Pratim i odmaram 🙈. Kako se vi osjecate danas?

Meni je danas isto čudno. Beba je dosta aktivnija nego inače. Imam osjećaj kao da se spušta. Čini mi se kao da je glavica u porođajnom kanalu, bas osjetim jaki pritisak i probadanja. Svakih nekoliko me tako zašarafi u području rodnice da plačem od boli i onda stane pa opet... 
    Evo više ne znam koliko traju te pripreme i kad će krenuti 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Monny

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

Mame, imaju li vase bebe eksplozivne i rijetke stolice? Babica kaze sve je normalno kod dojene bebe. Toliko se dere kad se pokaka, ne mogu ju smiriti 😔

12/23 UZV ♥️✔️

Leptirko22

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Izgleda da cu ja onda bit zadnja koja ce rodit 😂
    .
    Kod mene nema apsolutno nista. Osjecam se fenomenalno, mala aktivna bas dosta, ja uzivam u tim zadnjim udarcima.
    .
    Problem imam jedino sa spavanjem i sa zgaravicom, ali to mi je u opisu stanja pa se ne zalim.
    Zna me zabolit jelte dolje, ona kratkotrajna bol, ali brzo prodje.

• Sreća2012

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

Leptirko22

Izgleda da cu ja onda bit zadnja koja ce rodit 😂
    .
    Kod mene nema apsolutno nista. Osjecam se fenomenalno, mala aktivna bas dosta, ja uzivam u tim zadnjim udarcima.
    .
    Problem imam jedino sa spavanjem i sa zgaravicom, ali to mi je u opisu stanja pa se ne zalim.
    Zna me zabolit jelte dolje, ona kratkotrajna bol, ali brzo prodje.

Meni je kao i tebi… tu i tamo imam menstrualne bolove al sve mi je nekako u nekim granicama. Jedino sto je novo da mi kapljice mlijeka znaju bit na bradavicama. Mala jr vec odavna u kanalu dole kako kaze gin al to je u principu to. Takoder nespavanje i zgaravica…

• babyboy

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Ja sam danas što se tiče bolova manje više ok,ničega novog,klasika pritisak dolje i koja bh kontrakcija jača..ali mi je nekako težak dan,gotovo sam cijeli preležala,apetit mi je zadnjih dana slabiji..Ja nikako spakirat sebi za bolnicu stvari,mislim sve je kao spremno samo trebam ubaciti,to ću sutra pa da sam konačno i s tim spremna da me nebi na kraju ulovilo nespremnu ,iako nekako mislim da neću roditi prije termina..

Leeloo101

Broj poruka: 1072

Prijavi adminu

Reflustat za zgaravicu. . Gel koji se ne miješa sa krvi i nema utjecaj na bebu...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Sreća2012

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

Leeloo101

Reflustat za zgaravicu. . Gel koji se ne miješa sa krvi i nema utjecaj na bebu…

Uzela sam Lelo cim si napisala bila i spasi me, ali ako ne zaspem u sat vremena opet mi pocme, a ne znam je li bas mogu svako malo uzimat haha. A svaku vecer ne zaspem prije 3…

Leeloo101

Prijavi adminu

Sreća2012

Leeloo101

Reflustat za zgaravicu. . Gel koji se ne miješa sa krvi i nema utjecaj na bebu…
    Uzela sam Lelo cim si napisala bila i spasi me, ali ako ne zaspem u sat vremena opet mi pocme, a ne znam je li bas mogu svako malo uzimat haha. A svaku vecer ne zaspem prije 3…

Hmm.. onda dok ne kreneš spavati pij hladno mlijeko gutljaj po gutljaj.. a ovo pred san... 
    A za ne spavanje kod mene je krivac bio manjak željeza, uz tablete koje sam pila.. kad se promijenila terapija počela sam spavati...
    Sretno

Leeloo101

Prijavi adminu

I još nešto, vi koje niste rodile,  uzmite si peri bottle.. sigurno ste vidjele reklame..  dakle nakon poroda je spas živi... 

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Leeloo101

I još nešto, vi koje niste rodile, uzmite si peri bottle.. sigurno ste vidjele reklame.. dakle nakon poroda je spas živi…

Gdje si ju uzela? Na dm-u mi pise da ima samo online za naruciti onu od Frida mom. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.