Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Haru

Hvala vam cure na lijepi željama !
    Mi smo jučer stigle kući, a sada sam sjela i čitala sve zaostatke. Komentirala bih, ali više ne znam što sam kod koga točno pročitala.
    Leeloo, nadam se da si dobro!
    nnada23,možda se nešto i događa? Ja isto nisam bila sigurna događa li se kod mene nešto. Primili su me u bolnicu i pregledali, napravili uzv i isto sam bila otvorena 2cm kao tjednima. Navečer me potjeralo na WC 3-4x u vrlo kratkom vremenu i počeo me nešto boliti trbuh. Kao ništa strašno, ali osjetila sam. Cimerice iz sobe su htjele zvati sestru da me spoji na ctg, a ja kao ma nije mi ništa. Neću zvati, još ću malo pričekati, tu su mi one počele mjeriti vrijeme između tih mojih bolova koje je bilo 5min. Na kraju su me spojili na ctg, doktor me pregledao 4cm. I od 1 do pola 6 u rađaoni sam bila već gotova. 😅 Sve mi je prošlo brzo osim zadnjeg sata. On mi je trajao dugo. 😄
    Katy_kaya nadam se da ćeš brzo i ti dočekati svoj termin . Skroz razumijem ovo što si napisala da se osjećaš kao da si vječno trudna.

Znaci kod tebe su bili prilično blaži trudovi. 
    Evo ja sam posla na hitnu i ctg je očitao lagane trudove, a otvorena i dalje za prst ( isto već tjednima). Zadržali su me u bolnici jer se ipak nešto događa. Može biti da ti pripremni trudovi nestanu ili se pojačaju. Vidjet ćemo. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Jutro cure... ja sam bila u nekom kaosu u glavi, pa se nisam javljala... jučer pregled otvorena 1 prst, plodova voda bistra i ima je dovoljno... očekuju kontrakcije preko vikenda, ako ne bude vjerojatno će potaknuti u ponedjeljak 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Leeloo sretno, jos malo i curka je tu 🩷
    Nado cim vidim da ti imas trudove odmah se pripremam i ja na buran tjedan 🤣 ja sam pocela umisljat nesto nocas, al mislim da je od mjehura vjerovatno cim sam piskila prestao je pritisak.
    .
    Ja sam jucer imala kontrolu , decko sad ima cca 3200 gr. Zadubio se jako nisko, mjehur vise nije moj mjehur nego njegov jastuk.
    Jos jedna kontrola pa ide svaki drugi dan ctg. Nemam bolova niti kontrakcija nisu me gledali ginekoloski, ocekujem to iduci put. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• babyboy

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Čestitke na novim bebicama i dobrim pregledima,ima nas koje smo sad pred kraj,ja sam danas 37+5 i moram priznat da sam full uzbuđena,često se budim po noći,stalno se pipam jesam mokra jer me opsjeda misao da mi je puknuo vodenjak
    Inače bh kontrakcija imam dosta pogotovo kad sam duže na nogama a zna se dogoditi i da krenu neki bolovi ali kad legnem ne pojačava se i smiri se sve.
    Mislim da je i mom malom mjehur trenutno jastuk i baš me izluđuje nekad taj pritisak. Ja imam u utorak prvi pregled u trudničkoj i nadam se da će me poslat i na uzv jer sam zadnji imala sa 33 tjedna.

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Haru drago mi je da ste stigle doma 🤗 uživajte 🥰
    Faith ja sam ju nekih 8 dana oblačila u lagane duge bodiće, i onda smo se prebacile u kratke, pretoplo je bilo  ☺️ s tim da je kod nas bilo oko 25.
    Pbtab jesi radila šta s cickama kad si prestala dojiti? Meni su rekli da peršin stavim kako bi se skroz zaustavilo mlijeko.
    Nada bliži se veliki dan ❤️ čekamo vijesti 🍀
    Leeloo i ti kratko brojiš do upoznavanja 🥰
    Sretno cure 🍀🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Nada javljaj nam se kad stignes sto se desava! 🤞🏽🤍
    Lelo drzim fige da krene samo od sebee, svakako uskoro stize tvoja princeza 🩷
    Johica potpisujem ovo za mjehur. Tako je i meni. I moj malac je jaaaako nisko, u srijedu na pregledu kad mu je gledao glavicu ultrazvukom je bio skroz skroz nisko na trbuhu, osjecaj kao da mi je u vratu maternice vec 🙈
    -
    Ja sam se danas bas posteno isplakala i istresirala ‘bez razloga’. Posvadala sam se s muzem nakon duuuuuuugo dugo, pale su bzvzne rijeci s obe strane ali iz ciste gluposti. Mene hormoni nekako bas pucaju Ovaj zadnji mjesec, inace nisam placljiva osoba, bas suprotno, svadljiva sam i bahata u svadi 😂 a sad sam kao neki pekmez.. i bas me pogodila ta svađa kao da mi se cijeli svijet srusio. A on ne znam uopce razumije li me, vjerojatno ne jer oni to ne mogu shvatiti da sve dozivljavamo pod hormonima 10x jace. I osjecam se sad kao pale sam na svijetu sa svojim mislima 🫠

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23

Prijavi adminu

Hvala cure 😘
    Johica ma da, to je pritisak na mjehur. I meni bude isto tako. Ja sam zadrzana u bolnici cisto da me prate iako su se trudovi smirili. Očito lazna uzbuna. Ipak neće cura jos van 😊 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23

Prijavi adminu

laurell

Nadajavljaj nam se kad stignes sto se desava! 🤞🏽🤍
    Lelodrzim fige da krene samo od sebee, svakako uskoro stize tvoja princeza 🩷
    Johicapotpisujem ovo za mjehur. Tako je i meni. I moj malac je jaaaako nisko, u srijedu na pregledu kad mu je gledao glavicu ultrazvukom je bio skroz skroz nisko na trbuhu, osjecaj kao da mi je u vratu maternice vec 🙈
    -
    Ja sam se danas bas posteno isplakala i istresirala ‘bez razloga’. Posvadala sam se s muzem nakon duuuuuuugo dugo, pale su bzvzne rijeci s obe strane ali iz ciste gluposti. Mene hormoni nekako bas pucaju Ovaj zadnji mjesec, inace nisam placljiva osoba, bas suprotno, svadljiva sam i bahata u svadi 😂 a sad sam kao neki pekmez.. i bas me pogodila ta svađa kao da mi se cijeli svijet srusio. A on ne znam uopce razumije li me, vjerojatno ne jer oni to ne mogu shvatiti da sve dozivljavamo pod hormonima 10x jace. I osjecam se sad kao pale sam na svijetu sa svojim mislima 🫠

Razumijem te totalno. Hormoni su to, a teško Ce to nasi muzevi ikad shvatiti. Isplaci se i olaksaj si dusu kad ti tako dođe

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

laurell

Nadajavljaj nam se kad stignes sto se desava! 🤞🏽🤍
    Lelodrzim fige da krene samo od sebee, svakako uskoro stize tvoja princeza 🩷
    Johicapotpisujem ovo za mjehur. Tako je i meni. I moj malac je jaaaako nisko, u srijedu na pregledu kad mu je gledao glavicu ultrazvukom je bio skroz skroz nisko na trbuhu, osjecaj kao da mi je u vratu maternice vec 🙈
    -

I ja sam mog nedavno počastila... zamislite gospodin je kasnio 15 min doma😆😆😆😆😆
    Kad sam se isplakala došla sam do njega, zagrlila ga i rekla da mi je žao...
    On već bio zaboravio... samo je rekao još malo..  još samo malo...
    A ne shvaća da ga čeka izlazak hormona iz organizma 🤣🤣🤣 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

korni

Harudrago mi je da ste stigle doma 🤗 uživajte 🥰
    Faithja sam ju nekih 8 dana oblačila u lagane duge bodiće, i onda smo se prebacile u kratke, pretoplo je bilo ☺️ s tim da je kod nas bilo oko 25.
    Pbtab jesi radila šta s cickama kad si prestala dojiti? Meni su rekli da peršin stavim kako bi se skroz zaustavilo mlijeko.
    Nada bliži se veliki dan ❤️ čekamo vijesti 🍀
    Leeloo i ti kratko brojiš do upoznavanja 🥰
    Sretno cure 🍀🍀

Nisam radila nista. Samo sam ih tuzno gledala kako su se smanjile 😂🙈

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.