Cestitam nove mame i samo hrabro Leptirko i Sreca, nadam se da sam dobro pohvatala tko nam je jos ostao.
.
Mi smo imali prvi pregled kod pedijatrice, lijepo rastemo, sve je dobro. S kilazom je zadovoljna i napokon mogu odahnut da dojim dovoljno jer zaista ne znas s dojenjem na cemu si i jel joj dosta.
.
Kako stojite s budjenjem po noci? Ja je pustim do 4 ipo sata ako spava. Tad naravno bude jako gladna al kontam mozemo sad malo opustenije. Al opet… ne znam 🥺
.
Spominjete k vitamin, nama ga pedijatrica ne preporuca hvala bogu pa se ne moram brinut o grcevima jer nam se taman situacija primirila. A s d3 je ok. Pijemo i biogaju.
.
Mi planiramo kroz dva tjedna na more. Taman da se ja okupam prije drugog pregleda. Jer tad su cjepiva i ocekujem krizicu.
.
Pusa svima, meni je ovo i dalje emotivno izazovno razdoblje. I dalje znam olakat, sve je ok al svejedno. Bas hormoni znaju puknit.
.
Purple bi da znam kad planira opet zaspati 😁🤣
Katy svima nam je.. ja sam neki dan joj pjevala uspavanku ne bi li nakon prestala plakati i zaspala.. pa kad je zaplakao zeko za potocicem zaplakala i majka🫣🫣
Ma mislila sam ak vidis da je budna vec tri sata, daj joj papati haha
A zeko i potocic 💖 moram se nasmijati da je i majka zaplakala hahah 🥰🥰🥰
I ja tu pjevam, a bome nekad i zaplacem. 🤣🙉
Katysve placemo, mogle bi osnovati klub Hrabre mame sa suzom u oku. 😁😁
A to da, svakako..
Skraćenica HAMSO 🤣🤣🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo haha hamso 😂😂 jel ti bude nervozna tih 3-4 h budnosti? Pokušaj ranije krenuti s uspavljivanjem, mozda joj je ww kraći. Mi smo s oko mj dana ušli u fazu da po danu nije ni spavala, osim meni na rukama.. 🫣
Purple ma bit će to i koja god prije, nadam se 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Leeloo haha hamso 😂😂 jel ti bude nervozna tih 3-4 h budnosti? Pokušaj ranije krenuti s uspavljivanjem, mozda joj je ww kraći. Mi smo s oko mj dana ušli u fazu da po danu nije ni spavala, osim meni na rukama.. 🫣
Purple ma bit će to i koja god prije, nadam se 😅
Nekad je nervozna ali ako Je na rukama sve je ok 🤣 imat ću bicepse ko Jason statham ..
Nego, kad setam dulje od pola h bole me prepone, ako guram kolica boli me stomak.. nije to neka bol ali nije ni da je normalno.. je l rano još?

Hvalaaa svima 🩵
—-
Leptirko i Sreca josss malo, samo je pitanje trenutka! 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro cure 🤗
Lelo i mi imamo periode od 3h budnosti, od 11-14 pa onda navečer opet iza 19. U tom periodu stalno sisa, a onda preko noći odspava prvu turu od 4-5 h. Tada ju ne budim za hranjenje jer se prije toga dobro napapa. Nama je danas tek 2 tjedna pa još hvatamo ritam..
Što se tiče bolova u preponama i u trbuhu, normalno je da te boli ako su duže šetnje. Ipak treba tijelu da se oporavi od poroda. Samo pomalo, doći će sve na svoje 🥰.
.
.
Purple nadam se da ipak nećemo čekati 10 god.da se naspavamo 😂 S prvim djetetom sam već spavala cijelu noć negdje kad je napunio 5 mj. Dan danas je velika spavalica. Sad ćemo vidjeti da li će i seka biti takva 😆
.
.
Plakanje- oplakala sam već dosta puta. Najteže mi je jer sam zapostavila starije dijete, ne mogu mu se posvetiti, a vidim da me je željan i onda u plač... Jedva čekam da se vratim u normalu...

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Leeloo mamine ruke su zakon ❤️ vjerojatno treba još malo za potpuni oporavak, pomalo u šetnjama 🙂
Nada vjerujem da ti nije lako, ali doći će i to na svoje..
Znaci, plakanje je kod svih prisutno.. drzite se mame 🩷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure.. tako sam i mislila.. nada ja nemam drugo dijete. I baš komentiram s mužem kako vam se divim, ja se sa njom osjecam nekad nedostatnom, a kamoli s dvoje... a malac će sve to zaboraviti ne brini se, osjeća on ljubav iako ti se tako ne čini...
.
.
.kad su vam počeli mijenjati boju očiju?

Da, sve plačemo, hormoni udaraju, ja sam do prije koju dan gotovo svaki dan, sada malo manje, imam osjećaj da lagano dolazim u normalu, ali isto je teško. Najgori je taj osjećaj da li sve radiš kako treba, hoće li dosta dobiti na težini, je li joj dobro s nama, jel dajemo sve od sebe? Pogotovo kad dojim, kao jedini izvor hrane baš zna lupiti na psihu jer se osjećaš krivom ako nije dovoljno sita 🥴😟
Nadam se da će ti osjećaji proći što prije, dobro je imati podršku okoline i partnera, a i ovdje s uvijek možemo jadati 😘
Nada totalno te razumijem, ali ne brini tvoje dijete zna da ga ti voliš, i njemu je ovo promjena na koju se mora naviknuti...

Bok , ja sam se došla izjadat 😂...beba mi prolazi kroz neki skok čini mi se. Užasno je razdražljiva. Samo sisa. Ne spava. Jučer sam je nosila od 13h do 20:00 , čim je spustim plače , zaspi pa to traje famoznih 10 minuta.
Baš je bila lijepo spavala 😂..sve što je lijepo kratko traje 😂 !
Malo sam se isplakala i super.
Srednja curica polako pokazuje ljubomoru , krenula je živčanit , kad tata uzme bebu evo ti cirkusa. Starija je ljuta jer se raspored izlazaka u park i van promjenio s obzirom da je tu beba. Tako da je sve otišlo u pm.
Dali netko koristi za spavanje kod beba ono čudo u koje se zamota beba , kao neka vreća..a izgledaju kao u rodilištu u onom što ih zamotaju ? Ako me netko razumije. Čitala sam da to navodno pomaže ?
Pozdrav za sve. Umorna sam katastrofa.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji