Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Leeloo cestitaaaam! 🥰🥰🥰 sretno s oporavkom i uzivaj u bebi! 🥰🥰🥰
    Johica moj je isto puno stucao 🤩 jos malo i stize i tvoja bebica... ova bol u ledjima, da nije neki pripremni trud? 😉😊
    SparkleNada23, Laurell, Babyboy ajme pa sve ste u terminu... stizu bebe 🥰🥰🥰🥰
    .
    Elisaday nadam se da je kod vas kako je Johica rekla! Nama su se desavali takvi periodi po par dana kad bi samo bio na sisi.. kad ne bi jeo onda bi ju samo cuclao i brljavio po njoj. Bas prosli tjedan su mi grudi bile cudno ispuhane (to je isto valjda normalno) i on je malo vise sisao i nasisavao pa su sad opet onako pune. Tesko je to i fizicki i psihicki, nekako najvise taj plac izmori i nespavanje. Bilo je trenutaka kad sam i ja plakala s njim jer sam osjecala nemoc i pitala se jel radim sve kak treba.
    Kako si rekla, jake smo mi, proci ce i ti teski periodi.. 😍

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Leeloo, čestita sam!♥️😍
    Johica, naša beba isto štuca po nekoliko puta dnevno. 🫣

'21. 💙
    '24. 💛

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Leeloo čestitam ❤️ uživajte i mazite se 🥰🥰
    Johica i moja malena je u trbuhu štucala po par puta dnevno, i bome štuca i sad skoro svaki dan 🙂
    Elisa i nama su baš neki teški dani. Noci su nam super, baš lijepo odspava, ali po danu je baš njurgava, plače često i odspava mozda ukupno sat, sat i pol max. Ništa joj ne paše, a čini se da su i grčići krenuli. I kod mene stoji ovo šta je purple napisala, baš sam se pitala radim li šta krivo, i bome sam otplakala s njom 🫣

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Lelo ajme bas mi je drago na kraju da ste uspjele prirodno 🩷🤞🏽 cestitam ti i zelim brz oporavak 🌸
    Johica uhhh i moj štuca cesto, ponekad toliko dugo da me pocne “zivcirati” taj osjecaj 🙈😂 
    -
    Mame koje ste rodile i mi ostale cemo se uskoro “žaliti” skupa sa vama na plakanje i umor 🙈 ali mozete vi to 🫡 i zaplakati s njima i zapitati se radimo li sve dobro i dovoljno - sve je to normalno i razumljivo. Poslije ce krenuti nove mukice, zubići i tako to 😂  nema krajaaa haha 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Cure hvala vam, znaci uredu je bit stucavac , odmah mi je laknulo jer su mi neke trudnice u cekaoni ubacile bubicu da je to u vezi pupcane vrpce. A i dr kaze dns da to nema veze s tim nego sa pravilnim razvojem disnih puteva. 
    Nema mi nista sladje od bebe kad stuca, jos malo pa ce kao vase stucat vani.
    .
    On je sad na 3400gr , ctg uredan on je aktivan a ja zatvorena , onaj bol u ledjima i nista nije uradio, ako je bio trud dzaba se trudio 😂
    Nista od mog plana da rodimo svi u 5 dana. 

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Leeloo napokoooon 💕 čestitam od srca 🥹

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• babyboy

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Johicaa

Curehvala vam, znaci uredu je bit stucavac , odmah mi je laknulo jer su mi neke trudnice u cekaoni ubacile bubicu da je to u vezi pupcane vrpce. A i dr kaze dns da to nema veze s tim nego sa pravilnim razvojem disnih puteva.
    Nema mi nista sladje od bebe kad stuca, jos malo pa ce kao vase stucat vani.
    .
    On je sad na 3400gr , ctg uredan on je aktivan a ja zatvorena , onaj bol u ledjima i nista nije uradio, ako je bio trud dzaba se trudio 😂
    Nista od mog plana da rodimo svi u 5 dana.

E ne moramo u roku 5 dana ali ajd barem da ne pređemo termine 
    Ne znam kako vama ali ja sam sebi tako smiješna,toliko naravno jedva čekam da se pokrene ali onda recimo kad legnem spavat i krene me neš kao stezati ili tako nešto onda mi je samo misao joj nemoj sad baš mi se spava

Leeloo101

Broj poruka: 1072

Prijavi adminu

Hvala cure...
    Pocela sam nazirati dijelove gospodice

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Johica moj mali je štucao u trbuhu svaki dan po par puta, i to je normalno. I sada isto štuca svaki dan po par puta.
     Jedna starija gospođa mi je dok sam bila trudna rekla; kakav Vam je u trbuhu takav ce biti kad se rodi. Moj dok je bio u trbuhu aktivan tokom dana mislila sam da nikad ne spava, a po noci miran ko bubica, cak sam par puta bila na rubu da odem na hitnu. Od kad se rodio preko dana jedva da spava sat vremena, zna se dogoditi, ali rijetki su to dani, a noc, zaspi do 21 i probudi nam se u 5 ujutro, ja potpisujem da tako ostane i pocinjem vjerovati da je istina sto je žena govorila 🙈 😂
    Tako da ne brini nego uzivaj u tom predivnom osjecaju koji meni osobno jako fali, stucanje i pokreti 🥹😍

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Ja bome danas cijeli dan lezim, nisam mrdnula iz kuce. Od jutra imam nekakva ziganja i “bolove”, a popodne su bas bili izrazeni. Nisko u ledima i naprijed probadanja u stilu menstrualnih ali ne identicnih. Pa se to nakon sat/dva stišalo. Pritisak dolje nsprijed u predjelu ruba gacica mi je bas velik, vjerojatno se mali uglavljuje ili sam se mozda malo i otvorila. Ugl stanje je lakse ali i dalje osjecam blaga probadanja. Izdrzivo. Pratim i odmaram 🙈. Kako se vi osjecate danas? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.