Evo i nas. Misica je stigla, uspjeli smo vaginalno s indukcijom i jako sam sretna. Bilo je skakljivih momenata, ali sad cu to stavit iza nas. Baby M je tu i ne mozemo vjerovati 🌸💖
Ajmeee cestitam!!! Uzivajte sad 🩷🩷🩷 a tebi sto brzi oporavak!
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mene opet danas stislo s probavom. Ja ne znam vise sto je ovo. Dal su to neki lazni trudovi pa me protjera, nemoguce da viroza toliko dana traje… ili…
Pustilo me dva dana, neki blagi grcic tu i tamo, i evo danas popodne me bas stislo opet I opet na skoljku (nije proljev ali mekana stolica). Toliko me trbuh cijeli zaboli da odmah moram na skoljku i mucenje dok “ne krene” jel.. i boli boli, izade sto treba i evo popusti. Sad malo osjecam samo u trbuhu/crijevima nelagodu.
baby boy
Mene opet danas stislo s probavom. Ja ne znam vise sto je ovo. Dal su to neki lazni trudovi pa me protjera, nemoguce da viroza toliko dana traje… ili…
Pustilo me dva dana, neki blagi grcic tu i tamo, i evo danas popodne me bas stislo opet I opet na skoljku (nije proljev ali mekana stolica). Toliko me trbuh cijeli zaboli da odmah moram na skoljku i mucenje dok “ne krene” jel.. i boli boli, izade sto treba i evo popusti. Sad malo osjecam samo u trbuhu/crijevima nelagodu.
Ne znam što bi ti rekla. Meni je isto bilo tako neki dan i uz to sam imala pritisak u leđima i trbuhu. Na kraju jesu bili lagani trudovi, ali evo me Jos u komadu 😆
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Možda u utorak (ako ne prode) da napraviš urinokulturu i pregled stolice?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Nada ne mislim ni ja da cu prije bas, al me panika uhvati 🤣 ne bude bas ugodno. Onda scenariji u glavi, sto ako sad sama pptaknem porod kad idem na wc pa se grcim stalno 🙈
Lelo u srijedu mi je ctg kod svog ginekologa pa cu ga bas pitati ako se ne smiri do tad
baby boy
Nada ne mislim ni ja da cu prije bas, al me panika uhvati 🤣 ne bude bas ugodno. Onda scenariji u glavi, sto ako sad sama pptaknem porod kad idem na wc kad se grcim stalno 🙈
Lelo u srijedu mi je ctg kod svog ginekologa pa cu ga bas pitati ako se ne smiri do tad
baby boy
Nadane mislim ni ja da cu prije bas, al me panika uhvati 🤣 ne bude bas ugodno. Onda scenariji u glavi, sto ako sad sama pptaknem porod kad idem na wc pa se grcim stalno 🙈
Lelou srijedu mi je ctg kod svog ginekologa pa cu ga bas pitati ako se ne smiri do tad
A vjerujem da te panika uhvati. Svakako to napomeni ginekologu i bit ćeš mirna. Ako te bas uhvate bolovi i lagani trudovi, onda u bolnicu. Ipak vjerujem da neće još beban van. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji