Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509

Broj poruka: 219

Prijavi adminu

Jesu sada sve cure s foruma rodile? 🙈
    Ženice, jeste li imale jake bolove u trbuhu, ali da baš osjetite crijeva? Mene ubijaju crijeva, pogotovo kada moram broj 2 obaviti. Znam za grčeve u donjem dijelu ali ovo je baš iznad pupka, jedva se ustanem kad me ulovi 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Monny

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

ElisaDay.

Katy čestitam!
    Sretno svim curama koje još isčekuju svoje bebice!Vi koje ste rodile, jeste krenule davati D vitamin? Nama je pedijatrica preporučila, a mene strah radi grčeva :(

Čestitam curama koje su rodile, ostalima sretno i da bude brzo 🥰🍀Mi smo od 10og dana počeli sa vit.D u jutro i onda popodne bigaia, za sad super funkcionira. Babica nam je rekla da je bolje davati odvojenu kombinaciju. Obično grčevi budu od nečega uz vit.D, a ne od samog vit.D.
    Naša je halapljiva pa previše posisa i onda imamo problema sa bljuckanjem, kao da radim u sirani 😅🫣
    Ostalo nam za sad super funkcionira 🤗

12/23 UZV ♥️✔️

Leeloo101

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Dakle sad mi spominju carski radi GD, a do sad je bilo da idemo prirodno 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Leeloo101

Vjerujem da ti je sad to šok jer ti to tek govore u zadnji tren. Kako to nisu prije znali s obzirom na GD? U svakom slučaju, drži se. Najbitnije je da ste ti i beba sigurne. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Leeloo101

I ja vjerujem da ti je šok, ali ako i treba tako brzo ce proci, oporaviti ces se i zaboraviti ces na sve! Nije ni to smak svijeta, najbitnije je da ste i ti i beba u redu! Javljaj nam se kad stignes 🤞🏽🩷

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Leeloo101

Veliki je to šok sad na samom kraju, ali vjerujem da imaju dobar razlog. Mozda je bbeba malo veca pa da se ne ugrozi ni tvoj ni bebin zivot? Ne vjerujem da bi bez veze spominjali carski. Sigurna sam da ce sve biti okej na kraju, drzi se ☺️

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

ElisaDay.

Broj poruka: 453

Prijavi adminu

Drži se leeloo, svi smo uz tebe!! ❤️❤️❤️

Leeloo101

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Hvala vam cure..  baš me šokiralo  .  Pa od pocetka znaju da imam gd.. i do prije par dana da će inducirati i probati prirodno, a sad ovo .. rekla sam ako je za sigurnost bebe nema problema.. ako je da se vama olaksa ne slažem se...
    Još vijećaju

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Monny

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

Leeloo sretno, nije ni carski strašan ♥️
    Cure, kad ste vi počele kupati bebe u kadicama? Mojoj je otpao pupak i babica nam rekla da ju možemo odmah kupati, ali još je to sve krvavo i nisam sigurna da je dobro vlažiti?

12/23 UZV ♥️✔️

ElisaDay.

Broj poruka: 453

Prijavi adminu

Monny

Leeloo sretno, nije ni carski strašan ♥️
    Cure, kad ste vi počele kupati bebe u kadicama? Mojoj je otpao pupak i babica nam rekla da ju možemo odmah kupati, ali još je to sve krvavo i nisam sigurna da je dobro vlažiti?

Pričekaj da prestane sukrvica, tako je meni patronažna makar rekla. Kad je 3 dana za redom bilo suho, onda smo je kupali. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.