Drage moje, nas savrseni djecacic stigao je prije par sati (30.08. U 23h). 3140 i 50cm. Dosla sam ujutro na kontrolni ctg u bolnici, ucinilo mu se manjsk plodne vode. Rekao da za 2h opet dodem. Potvrdio. Ostavio me odmah. Inducirani. 4 praska, trudovi nakon treceg sibali svake 2 min a otvorena samo 1 prst. Nakon 4og praska s 1 prsta na 9 u manje od sat vremena i u boks. Na tri izgona dosao. Izmucila sam se satima s ovim umjetnim trudovima, mislila da necu imati snage kad bude potrebno, ali mi zene smo cudo i gotovo. I sve prestane kad ti ga stave na prsa. 🩵🙏🏽
Ajme čestitam na preslatkom malom dječačiću! 🤗💖
Želim ti bez oporavak i puno maženja 🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Braaaavo laurell! Cestitaaaaaam! Uzivajte, mazite se pazite se i brz oporavak! 🩵🩵
.
Ja ostajem zadnja 100% 😂😂
Laurell čestitam od srca ❤️ divan dječačić 🥰 brzo se oporavi i puno se mazite ❤️
Leptirko, sreca sad će i vaše bebice ❤️❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage moje, nas savrseni djecacic stigao je prije par sati (30.08. U 23h). 3140 i 50cm. Dosla sam ujutro na kontrolni ctg u bolnici, ucinilo mu se manjsk plodne vode. Rekao da za 2h opet dodem. Potvrdio. Ostavio me odmah. Inducirani. 4 praska, trudovi nakon treceg sibali svake 2 min a otvorena samo 1 prst. Nakon 4og praska s 1 prsta na 9 u manje od sat vremena i u boks. Na tri izgona dosao. Izmucila sam se satima s ovim umjetnim trudovima, mislila da necu imati snage kad bude potrebno, ali mi zene smo cudo i gotovo. I sve prestane kad ti ga stave na prsa. 🩵🙏🏽
Čestitam! Tebi želim brz oporavak a dječaku dug i sretan život! Ma mi žene smo stvarno čuda

Laurell čestitam!!! Isto mi je bilo, inducirani, s time da sam ja popila svih 8 doza i jedva se otvorila, trudovi od 3 popodne do ponoć. I slažem se da smo mi žene čudo!
Mazite se i pazite, sretno ❤️

Braaaavo laurell! Cestitaaaaaam! Uzivajte, mazite se pazite se i brz oporavak! 🩵🩵
.
Leptirko22 netko treba imati i čast zatvoriti ljetne bebice,nemoj da te to obeshrabruje... još malooo

.
Leptirko22 netko treba imati i čast zatvoriti ljetne bebice,nemoj da te to obeshrabruje… još malooo
Ma.nekako sto vise vrijeme odmice, to imam manje samopouzdanja u sebe. Znam da cu uspjet da smo mi zene cudo...ali onaj.optimizam i mentalna snaga na pocetku polako splasnjava...
.
Kao imam osjecaj sto duze cekam, to ce mi teze biti (iako znam da to nije tako, ali eto, ne mogu protiv sebe)
.
Leptirko22 netko treba imati i čast zatvoriti ljetne bebice,nemoj da te to obeshrabruje… još malooo
Ma.nekako sto vise vrijeme odmice, to imam manje samopouzdanja u sebe. Znam da cu uspjet da smo mi zene cudo…ali onaj.optimizam i mentalna snaga na pocetku polako splasnjava…
.
Kao imam osjecaj sto duze cekam, to ce mi teze biti (iako znam da to nije tako, ali eto, ne mogu protiv sebe)
Nemoj tako, 9 mjeseci je iza tebe, bebica te jedva čeka upoznati, što je još malo naspram svih lijepih trenutaka koji vas čekaju 🩷

.
Ma.nekako sto vise vrijeme odmice, to imam manje samopouzdanja u sebe. Znam da cu uspjet da smo mi zene cudo…ali onaj.optimizam i mentalna snaga na pocetku polako splasnjava…
.
Razumijem tvoje osjećaje jer sam i ja jako psihički potonula nakon što sam prenijela,više nisam imala osjećaj ni da trebam roditi nego kao da imam još tko zna koliko,ali to je sad zaista pitanje dana i trenutka i kad to krene vjerujem mi dolazi adrenalin i snaga koja će te držati

Čestitam od srca🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji