Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy

Broj poruka: 182

Prijavi adminu

katy_kaya

Evo i nas. Misica je stigla, uspjeli smo vaginalno s indukcijom i jako sam sretna. Bilo je skakljivih momenata, ali sad cu to stavit iza nas. Baby M je tu i ne mozemo vjerovati 🌸💖

Čestitam,brz oporavak želim!

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Katy kaya čestitam ❤️ uživajte i mazite se 🥰
    Pbtab ja ih ne gledam baš tužno, nekako se veselim svojim jedinicama 😂🙈
    Cure izdrzite jos malo, uskoro stizu sve bebe 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Lucija93

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Pozdrav evo kao što kaže Laurell, i mene isto tako hvataju grčevi, a sinoć strašno probadanje dolje kao munje svako par min i stezanje stomaka...još sam bila u taksiju kući i mislim se reći šoferu da me umjesto doma, vodi na hitni ginekološki već sam promislila oh ne sad 
    I onda je preraslo u neredovite menstrualne grčeve koji su strujali i kroz nogu i evo jutros se smirilo.....danas sam točno 37 tt

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Katy_kaya,  čestitam! ☺️♥️

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

Katy čestitam!
    Sretno svim curama koje još isčekuju svoje bebice!Vi koje ste rodile, jeste krenule davati D vitamin? Nama je pedijatrica preporučila, a mene strah radi grčeva :(

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Katy_Kaya čestitam i uzivaj sa svojom misicom 🌸🩷
    .
    Laurell i Lucija mozda se cistite polako za porod moze to trajati i nekoliko tjedana, to su mi rekle mame iz rodilista kad sam lezala. Kod mene je isto učestalo, samo me ne boli vise mi je kao "trema" u crijevima pa moram na wc odmah.
    .
    Leeloo drzim fige da krene samo od sebe, a ako ne krene znas da ce u dr sve napravit da bude dobro i da se ne ceka duze. Javi se kad mognes 🩷

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

ElisaDay.

Katy čestitam!
    Sretno svim curama koje još isčekuju svoje bebice!Vi koje ste rodile, jeste krenule davati D vitamin? Nama je pedijatrica preporučila, a mene strah radi grčeva :(

Mi smo krenuli davati jer se to mora do godine dana. Kao 2-5 kapi na zlicu dnevno, nama rekla 4 kapi i ja kad dam nakon sat dva dobi grceve, tako da sam smanjila na 2 kapi 🤷🏻‍♀️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Katy cestitaaaaam! 🥰🥰
    Leeloo, nada23 drzim vam fige 🥰 cini mi se da ste vi iduce na redu 🥰🥰🥰
    Elisa mi smo davali d3k1 neke babytol i vidim po netu da dosta djece ima grceve bas od te marke pa idem sutra uzeti biogaiu s d3 ili wayad3. Koliko su nama rekli da je problem k1 vitamin za grceve, a ne d... al tko ce znat! Nadam se da vam je bolja situacija... nama ova biogaia bas i ne pomaze ili je to minimalno...
    Pbtab hahah lijepo si rekla doktorici za nedojenje 🤣🤣🤣🤣
    Korni, bome svaki tjedan skok jedan 🤣🤣🤣🤣

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

ElisaDay.

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

A ono, na dane je bolje ali i dalje se borimo, još je tu bljuckanje, tj reflux i svašta nešto 🤦🏼‍♀️
    Dugo joj treba da podrigne, nekad uopće neće pa kad ju spustim za spavanje, odmah se probudi jer ju to muči. Tako da većinom spava na meni, a cica bome po cijele dane. Veselo 😂

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Mi uzimamo biogaia s d3, i zasad je okej. Pedijatrica nam je dala recept za olevit kapi, i ako bude imala grčeve da uzmemo s probiotikom. S obzirom da biogaia uzimamo vec mjesec dana, nismo htjeli mjenjati. 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.