Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

purple13

Laurellnemoj brinuti, vjerujem da je šok, ali bitno da se moze rijesiti.. vidis kako Johicakaze, to su bez beda radili prije 30 god.. sad je sigurno jos bolje! 🥰
    (Btw Johicadrzim fige za svekrvu da ozdravi i dugo bude baka😍)
    PBTABmeni nije jasno da bebe prakticki stavljaju na dijetu. 🤔 mi smo slicni vama, na prvom pregledu je imao 4650gr i 57cm (rodjen 3250/50). Pedijatrica je komentirala da se duplo udebljao od nekog prosjeka, ali da je to okej jer je i narastao 7 cm. Sve me strah iduceg pregleda za dva tjedna.. to ce biti mjesec i pol dana od pregleda, a on je vec na 6 kg 😅😅😅
    I mi smo uzeli to dodatno cjepivo za rota virus, rekla je da ne znaci da ne moze dobiti, ali ce biti blazi simptomi.
    I frendica mi savjetovala uzeti frescopad flaster za staviti nakon cijepljenja. (Ima u dmu)
    Nadam se da ce se dan popraviti, nama je jucer bio urnebes, jedino je sisa spasavala stvar.😅
    Kornimeni je ta knjiga dobra, jedino me buni sto su tu skokovi 5, 8 i 12 tjedan, a ovi na tecaju kazu 3, 6 i 9.
    Cini mi se da je knjiga ispravnija hahah, ili si ja to umislim. 🤣🤣🤣

Ne mogu ja njemu smanjiti jelo nema šanse, jedva izdrzimo 2,5 sata preko dana, a kolicinu koju on popije bi trebao u razmaku od 4 sata, je kako da ne. Nastavit cu mu davati na zahtjev kao i do sada, ja to deranje ne mogu slusati 😂🙈
    Dobila sam po nosu jer sam odustala od dojenja, nisam odustala nego nisam imala mlijeka dovoljno da bi bio sit, pa sam joj rekla da kad ne dojis mozes piti alkohol i tablete koje ti srce pozeli 😂 cudno me gledala ali je sestra umrla od smijeha 🤷🏻‍♀️
    Prestala sam se zamarati oko bilo cega, jucer je spavao cijeli dan i noc, danas dan nista, i ako mu tako odgovara neka mu 🙈

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Hvalaaa cure na lijepik rijecima! 🩷 
    Danas sam vec smirenija, jucer mi je bio šok, odmah guglanje. Ali citajuci sam shvatila da ima slucajeva dosta, neki cak na kraju i ne zahtjevaju nikakvu operaciju. Sve zavisi koliko je suzen i hoce li mu smetati za zadrzavanje urina (stvaranje infekcija i bakterija). Jucer je doktor rekao da nema panike jer koliko on vidi suzenje nije toliko strasno, ali ce se pravo stanje znati tek nakon uzv-a kad se rodi. Kako se kaze, nek mu to bude svo zlo u zivotu! Bitno da je rjesivo 🩷

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Purple svaki tjedan, skok jedan 😂
    Pbtab a i vi ste na bočici? koliko ti pojede po obroku? Meni sada trazi najčešće na svaka 3 sata, i onda pojede 90ml, ako se protegne na 3 i pol - 4, onda zna i 120ml, ali to je mozda jedan do dva obroka u danu. 
    Laurell drago mi je da si mirnija 🤗 i dobro kazes, neka mu to bude sve zlo u životu. Bit će to sve okej 🍀🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

korni

Purple svaki tjedan, skok jedan 😂
    Pbtab a i vi ste na bočici? koliko ti pojede po obroku? Meni sada trazi najčešće na svaka 3 sata, i onda pojede 90ml, ako se protegne na 3 i pol - 4, onda zna i 120ml, ali to je mozda jedan do dva obroka u danu.
    Laurell drago mi je da si mirnija 🤗 i dobro kazes, neka mu to bude sve zlo u životu. Bit će to sve okej 🍀🥰

A ovisi, ako mi se dok jede pokaki onda je sljedeci obrok ranije i gladniji bude, ali vrtimo se po danu na 2,5-3 h tu jede 125ml, a po noci ako spava u komadu 4h ili 5-6 onda 150ml pojede, sad smo mu smanjili na 140ml jer ga pocne muciti trbuh ako se preždere. Neki puta u danu bude gladan ali zaspi na boci pa pojede 90ml. 
    Ja imam tablicu gdje zapisujem koliko dnevno pojede, nocno jedenje ne ubrajam u to, znaci cca 700ml. Ako mi pojede 150 ml onda sljedece bude manje jer je sit i tako. Sad je u 5:30 pojeo 140ml a od hranjenja je proslo 3h, mi ti njemu u bocu napravimo uvijek 140 pa koliko pojede. Meni je baka rekla da uvijek mora nesto ostati u boci da bi znala da je dijete sito, ako pojede sve znaci da bi jos i time se ja vodim 😊

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Pbtab Da, i ja si zapisujem u koliko je jela i koliko je pojela (+spavanje 😅). Tvojih 140 je nama 120 ml. U 6 i pol je pojela 80, nakon 4h od prethodnog obroka. U biti joj pašu manji i češći obroci, kao i mami 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Lucija93

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Evo mene s pregleda 36+5 tt, kaže doktorica da maleni ima oko 2700 grama i da vadim uputnicu za rodilište...još malo

katy_kaya

Broj poruka: 169

Prijavi adminu

Leeloo, na pameti si mi danas. Nadam se da uskoro cujemo dobre vijesti 💖

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Cim nam se Leloo ne javlja, vjerojatno se nešto događa. Neka samo bude sve dobro 🍀❤️
    .
    .
    Meni se definitivno nešto danas događa. Ne znam jeli od toga što sam se malo preforsirala i usisavala... Imam jača zatezanja i bolove u donjim leđima i trbuhu i cijeli dan idem na WC, sad me I proljev uhvatio. Ne znam jesu li lažni trudovi ili oni koji prethode pravima. Nisam pametna hoću li pričekati da se smiri ili ići u bolnicu 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Haru

Broj poruka: 749

Prijavi adminu

Hvala vam cure na lijepi željama ! 
    Mi smo jučer stigle kući, a sada sam sjela i čitala sve zaostatke. Komentirala bih, ali više ne znam što sam kod koga točno pročitala. 
    Leeloo, nadam se da si dobro! 
    nnada23, možda se nešto i događa? Ja isto nisam bila sigurna događa li se kod mene nešto. Primili su me u bolnicu i pregledali, napravili uzv i isto sam bila otvorena 2cm kao tjednima. Navečer me potjeralo na WC 3-4x u vrlo kratkom vremenu i počeo me nešto boliti trbuh. Kao ništa strašno, ali osjetila sam. Cimerice iz sobe su htjele zvati sestru da me spoji na ctg, a ja kao ma nije mi ništa. Neću zvati, još ću malo pričekati, tu su mi one počele mjeriti vrijeme između tih mojih bolova koje je bilo 5min. Na kraju su me spojili na ctg, doktor me pregledao 4cm. I od 1 do pola 6 u rađaoni sam bila već gotova. 😅 Sve mi je prošlo brzo osim zadnjeg sata. On mi je trajao dugo. 😄
    Katy_kaya nadam se da ćeš brzo i ti dočekati svoj termin . Skroz razumijem ovo što si napisala da se osjećaš kao da si vječno trudna. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Faith1509

Broj poruka: 219

Prijavi adminu

Mi smo danas izašli iz bolnice, dobili smo žuticu pa smo malo produžili boravak u bolnici. Vjerovatno je već bilo pitanje ali da ne vrtim sada baš svaku stranicu nazad, kako oblačite bebe? 🙈 Kod mene je trenutno 20 Stupnjeva i imamo lagani bodi dugih rukava, hlačice i čarape jer su mu nogice bile hladne. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.