Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ElisaDay.

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

purple13

ElisaDay.

Cure jel se događa kojoj da joj beba poslije podoja plače i nemirna je? Nisam više pametna jel nemam dovoljno mlijeka pa je nezadovoljna radi toga ali lagano me to psihički muči, ne znam što napraviti, ona i više dobro dobiva na težini, pokušala sam dojiti u raznim pozama, dižemo je da podrigne. Dosta ona doduše i bljuca i to čak sat, dva nakon dojenja. Generalno mi se u zadnjih par dana čini nezadovoljna i uvijek proizvodi neke zvukove ko da joj mlijeko zapne pa ga teže probavlja. A možda su i grčevi problem? Ajme, 100 pitanja a nijedan odogovor 🤷🏼‍♀️
    Hej, evo nama se to dogodilo jucer, vristanje nakon jela. Onda je podrignuo i bljucnio jaaaaako puno, inace nije neki bljucaros. Mislim da se prejeo 🤣
    Da nemas mlijeka beba ti ne bi napredovala, ne brini se!
    Moj isto tako vristi danas da se zgrada trese, a sit je i presvucen… mislim da ga muci taj zrak jer nekad bas tesko podrigne. (Ali uz to mu jos i zubi rastu pa nemam pojma sta ga tocno muci 😅) Jesi probala popraviti joj hvat na sisi? Meni se cini da nama to napravi problem jer kao da je nekad lijen sisati pa cujem kao da srče, imam puno mlijeka i valjda ne mora jako vuci pa sve nekako mljacka. 🙈 mozda je i kod tebe tako… u svakom slucaju sretno, javi ako nadjes rijesenje 🥰🤣 i ne brini za mlijeko! 😍

Meni je problem što se ona ne želi ni nositi danas, tj ni da je podignem da bljucne i podrigne, odma poludi pa je brže bolje moram stavljati da sisa opet. Cijeli dan mi je na sisi, nezasitna je 🤦🏼‍♀️

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

nada23

purple13

Nada23super za dobar pregled! Pa curica je vec spremna za van! 🥰🥰🥰 btw hvala sto si me u onom postu oznacila jer uopce nisam vidjela da je Leptirkopisala pa bi to ispalo onda jos gore. 😅
    Faithsto reci, sad kad trebate najvise mira i podrske, oni su toliko sebicni, kao da ce svijet propast ako odmah ne vide unuče. Probaj ne zivcirati se, jer nakon svega sto si prosla, zasluzila si uzivati u bebi bez lude rodbine! 😊😘
    Katynadam se da ces uskoro roditi i da ce porod biti super! Lijepo si pisala o postavljanju granica u obitelji, tako je i kod nas slucaj.
    Laurellbome se cini da se ti spremas lagano, meni je probava bila slicna tvojoj nekih tjedana dana prije poroda, no mozda je kod tebe drugacije. Javi kako je prosao pregled! 🥰 a ovo o ljubljenju male bebe je prestrasno, neki ljudi ne shvacaju do cega moze doci! Nadam se da je beba o kojoj si pisala dobro! 🥰
    Hvala ti 🥰 Naravno, najbitnije je da je ona dobro, ali bi volila da izađe van prije 40.tj. Malo me strah poroda ako bude baš dosta velika.
    Ma ništa, nadam se da je Leptirko sve pročitala i da nas ne napušta. ☺️

Mozda cura malo urani, ali i ako ne, vjerujem da ce sve biti super, znas da te njihove procjene su samo procjene, mozda uopce ne bude velika beba! 🥰 i ja bih voljela da Leptirko ostane. 😍
    Elisa vidim da cura ima mjesec dana, mozda je skok u razvoju, bar tako kazu u knjizi cudesni tjedni, da je skok u petom tjednu. A i negdje sam procitala da kad su tako stalno na sisi, u biti si osiguravaju vecu kolicinu mlijeka ubuduce jer rastu. Znam da ti to ne mijenja situaciju, al meni bude lakse kad postoji neko moguce objasnjenje. 🤣🥲
    .
    Nama je danas najtezi dan. Plakanje, a ne znam zasto. Plakala sam skupa s njim. 😅😅 smirio se na sisi nakon dva sata.
    Pbtab tesko je po cijele dane biti sama.. mislim da bi puno nas moglo na tvoj balkon. 😘😘
    Btw moj spava u kreveticu otpocetka, valjda se i navikao na njega.. mene je hvatala paranoja od zajednickog spavanja, pokusala sam, ali ovako bolje funkcioniramo.

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

korni

Broj poruka: 1910

Prijavi adminu

Pbtab hvala na idejama 🤗 više manje sve to i radimo, ali baš joj brzo sve dosadi 😅 nama preko dana spava u krevetiću (u dnevnom), a navecer najčešće završi s nama u krevetu, iako sam uvijek govorila da neće beba u krevet s nama 🙈 i s obzirom da uvijek kasnije idemo u sobu, ostanem s njom. Vjerujem ti za plakanje na balkonu. Ja sam neki dan plakala s njom jer je cijeli dan plakala iz petnih žila..muka mi je bila. Ovih dana mi samo na rukama spava 🥴
    Johica nadam se da će svekrva biti dobro, da se može dugo druziti s bebačem 🥰
    Nada bravo za dobar pregled 🥰 čekamo bebu s tobom 💞
    Katy kaya izdrzi još malo 🍀
    Laurell možda pomalo počinju pripreme.. bliži se dam upoznavanja 🥰
    Purple i ja baš jučer naručila tu knjigu, nadam se da će pisati nešto što će nam malo olakšati 😅 i kod nas se zaredalo par težih dana 🥴 kratka spavanja, i to samo na rukama, hodajući i ššškajući, puno plakanja i baš je nemirna.. okrivila sam skok 😂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Evo mene s pregleda. Malo prepadnuta i uplasena. Na jednom bubregu vidi neko suzenje kanala bubreznih, ne previse, ali postoji. I kao na porodu da naglasim da se odmah obavi UZV bubrega. 
    I sad naravno -citam. Hidronefroza. Postoji mogucnost ucestalih mokracnih upala i bolova kod djeteta, u tom slucaju se obavlja operacija da se to rijesi. 😓
    Sad sve ovisi u kolikoj je mjeri suzeno i hoce li stvarati probleme. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Ugl malac ima 2600g. Ja zatvorena. I to je to. Ctg za 7 dana. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

marta96

Broj poruka: 1196

Prijavi adminu

Elisa jesi ti skroz ukinula terapiju? Mjeris i dalje? Evo meni neko vrijeme bio ok pa sam smanjivala terapiju i prekjučer 131/96 i jučer opet ovaj donji prema 90🥴

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

katy_kaya

Broj poruka: 169

Prijavi adminu

laurell

Evo mene s pregleda. Malo prepadnuta i uplasena. Na jednom bubregu vidi neko suzenje kanala bubreznih, ne previse, ali postoji. I kao na porodu da naglasim da se odmah obavi UZV bubrega.
    I sad naravno -citam. Hidronefroza. Postoji mogucnost ucestalih mokracnih upala i bolova kod djeteta, u tom slucaju se obavlja operacija da se to rijesi. 😓
    Sad sve ovisi u kolikoj je mjeri suzeno i hoce li stvarati probleme.

Polako, nije ugodno cuti, ali vjerujem da ce sve biti dobro. Probaj ne ici u google spiralu, iako znam da je to lakse reci nego napraviti. Jos malo i malac je van i sve cete rjesavat sto bude trebalo. 😘

• Lara32

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav cure, termin mi je za 5 dana i cijelo jutro osjecam kao bolove pred menstruaciju u donjem dijelu trbuha. Nije bas sad stalno stalno ali malo popuste pa se opet pojacaju. Ne izgledaju mi ko pravi trudovi, ali posto mi je prva trudnoca, mozda i jesu i to tek sad krece? 🤦‍♀️😁 promjena polozaja malo poboljsa stanje, al ne mogu definirat tocno. Da li je netko od vas imao takve znakove pred porod i je li to normalno?

06.08.2024 baby boy

katy_kaya

Broj poruka: 169

Prijavi adminu

Evo i nas s pregleda, prst otvorena, jedan trud ocitan na ctg-u i napravio mi je ginekolog membrane sweep. Iako to ne znaci nista, ja uzbudjena ko malo dijete. Imam bolove u donjem dijelu trbuha, ali nije to nista sad znacajno.  Drzite fige da krene uskoro 🤞🤞🌸
    .
    Leeloo nam se ne javlja. Nadam se da je porod krenuo 🤞

ElisaDay.

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

marta96

Elisa jesi ti skroz ukinula terapiju? Mjeris i dalje? Evo meni neko vrijeme bio ok pa sam smanjivala terapiju i prekjučer 131/96 i jučer opet ovaj donji prema 90🥴

Ukinula sam da, dobar mi je tlak, makar na ovom mom tlakomjeru doma. Baš mi je žao što te još muči, nadam se da će se stabilizirati 😐

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.