Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ElisaDay.
    26. Kolovoz 2024. 16:27

Cure, držite se!! Još malo ❤️🩵🩷

• Sreća2012
    26. Kolovoz 2024. 17:35

Bas me zanima kako ce vam proc, meni je za dva dana. Nadam se da sam se bar otvorila jos  iako kazu da to nista ne znaci

• babyboy
    26. Kolovoz 2024. 18:39

Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice

Leptirko22
    26. Kolovoz 2024. 19:09

babyboy

Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice

Cestitaaaaam !!! Bravo mama !!!! 
    Brz oporavak ti zelim 🩵

Leeloo101
    26. Kolovoz 2024. 19:10

babyboy

Čestitke babyboy 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

laurell
    26. Kolovoz 2024. 19:22

Ajme bravooo Babyboy! Napokon! Cestitam! 🩵🍼

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Sreća2012
    26. Kolovoz 2024. 19:37

Cestitke babyboy!!! Zvuci kao super porod. 💪🏼 mazite se sad i uzivajtee🥰
    Ostale smo jos nas tri kako mi se cini Laurell i Leptirko🫠

laurell
    26. Kolovoz 2024. 19:52

Sreća2012

Mrtva trka 😂🙈 mislim da cu ja zadnja haha

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212
    26. Kolovoz 2024. 20:05

Babyboy  cestitam 🥰

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Leptirko22
    26. Kolovoz 2024. 20:12

Sreća2012

Hahahaha bas sto kaze Laurell mrtva trka...hahaha 
    Ja sam poduzela apsolutno sve mjere, jedem ananas, topli tusevi po 15ak minuta, seks, peglanje, ciscenje kuce po milijunti put...vidit cemo sutra stanje, bas me zanima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI