Bas me zanima kako ce vam proc, meni je za dva dana. Nadam se da sam se bar otvorila jos iako kazu da to nista ne znaci

Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice

Drage žene,evo i mene u klubu rodilja! Danas ujutro poslana iz trudničke u rađaonu,manjak plodne vode i prokrvarila tokom pregleda,2 prsta bila otvorena. Rodila sam u 16:20 i sve je prošlo dobro i brzo nakon što su krenuli bolni trudovi. Dječak ima 3,500gr i 50 cm i predivan je! Cure koje ste ostale sretno i da i vi što prije držite svoje bebice
Cestitaaaaam !!! Bravo mama !!!!
Brz oporavak ti zelim 🩵
Čestitke babyboy 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ajme bravooo Babyboy! Napokon! Cestitam! 🩵🍼

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cestitke babyboy!!! Zvuci kao super porod. 💪🏼 mazite se sad i uzivajtee🥰
Ostale smo jos nas tri kako mi se cini Laurell i Leptirko🫠

Mrtva trka 😂🙈 mislim da cu ja zadnja haha

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Babyboy cestitam 🥰

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Hahahaha bas sto kaze Laurell mrtva trka...hahaha
Ja sam poduzela apsolutno sve mjere, jedem ananas, topli tusevi po 15ak minuta, seks, peglanje, ciscenje kuce po milijunti put...vidit cemo sutra stanje, bas me zanima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji