Di su komadi moji 🤣 ima li kakvih promjena, naznaka…desava li se ikom istaaaaaaa
Evo i dalje u komadu,sutra 41tt,više sam očajna od razmišljanja kad će I hoće li se uopće samo pokrenut. Sutra sam u trudničkoj pa ćemo vidjet sta će reći..
Ajme ajme, ajde cekamo sutra sta ce bit...
Jos smo nas 4 ostale ako se ne varam !?
Ti, laurell, sreca i ja
Ja vas citam al nisam bas toliko aktivna, carski dogovoreni imam u petak 😀
Nasa Laura je napokon stigla jucer u 20:40, 3450/50 🥰 Porod je lagano krenuo pucanjem vodenjaka u petak oko 19h, a na kraju sve se oduzilo na 25h trudova, jedva otvorena 3 cm, 4 ture tableta za indukciju, dolantin, epiduralna, drip, padanje bebinih otkucaja i hitni carski pod epiduralnom koja mi ipak nije dovoljna jer sam bila jako uplasena i nemirna te na kraju sve zavrsilo opcom anestezijom.
.
Muz je dobio zlatni sat i maženje s bebom jer su mene dugo šivali, prvo ustajanje je bilo dosta bolno ali sad sam vec puno bolje 🙂
.
Dojenje se jos uhodavamo, ali ima nade za sad 🙂
Čestitam i vjerujem kad dođete doma da ćeš sve to zaboraviti 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hvala svima na cestitkama 🥰 vec se sad osjecam puno bolje. Pokusavamo dojiti, kolostruma ima i sad cekamo da nadođe mlijeko.
.
Cure koje jos cekaju svoje bebe, sretno i hrabro, mozete vi to 😊

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Ja sam sinoc mislila da je to to, bolovi odjednom uzasni, najvise leda nisko. Tusirala se toplom vodom u 1 ujutro i to mi je bas godilo, nakon toga me i dalje bolilo. Tek nakon sto sam nekako zaspala mi se smirilo i evo sad je okej, stalo…

Sparkle cestitam ti! 🍼🩷 bome siiii se namucila, bitno da je sve na kraju dobro zavrsilo 🤞🏽 uzivajteee sad i brz oporavak ti zelim

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sam sinoc mislila da je to to, bolovi odjednom uzasni, najvise leda nisko. Tusirala se toplom vodom u 1 ujutro i to mi je bas godilo, nakon toga me i dalje bolilo. Tek nakon sto sam nekako zaspala mi se smirilo i evo sad je okej, stalo…
Mene su sinoc isto ledja bolila, ali vise nista ne ocekujem 🤣🤣
Pomirila sam se da ce ostat u meni jos ohoho 🤣🤣🤣🤣
Kod mene ama bas - n i s t a. 😑 sutra imam ctg

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sparkle, čestitam! Želim ti brz oporavak i uživanje s djevojčicom! ☺️
Trudnice koje čekate, još malo! Isto sam se osjećala, mislila sam da sam neki fenomen i da dijete neće izaći. 🤣
Možete vi to, pitanje je sata i dana. ☺️

'21. 💙
'24. 💛
Kod mene ama bas - n i s t a. 😑 sutra imam ctg
I ja sutra imam zadnji pregled kod svoje gin i ctg pa cemo vidit di smo, sta smo.
Znas da za decke kazu da se njima ne zuri pa kao ajde...ali sta moja mala ceka 😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji