Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Faith1509

Hvala cure 🥰🥰 tema svekrva, evo upravo se posvađali 😂 rekli smo da ne želimo prvih par dana posjete, želimo se mi sami naviknuti na bebu. I naravno odmah problemi, oni će doći ako ih ne pustimo neće ni dolaziti. Uglavnom očito neće dolaziti mjesec danas, dragi ih nazvao i posvađao se s njima 🙄 samo su meni stres bezveze nabili

Isuse koji nerazumni ljudi. Evo bi se i ja sad posvadala s njima rado 😂🙈. Ja cu bome biti ostra po tom pitanju takodjer, a oko ljubljenja bebe pogotovo… nedavno frendici mala od mj dana na respiratoru zavrsila jer ju je poljubila osoba koja je imala u sebi virus mononukleoze, a nije to ni znala. Ma daj bjezi. Ne treba mi taj stres. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell

Prijavi adminu

E btw ja danas malo u “panici”. Hvataju me neki Kao grcevi cijeli dan odnosno jos od jucer,  u crijevima ja bi rekla, pa me stisne i odmah moram na wc. Prvo sam se par put mucila ne bi nista ni bilo, a sad sam vec 2-3 put bila danas i kako da se izrazim - mekana stolica skroz, vuce prema proljevu al jos nije bas bas proljev. Ne znam jesam li skupila virozu ili je to ono takozvano ciscenje pred porod. Malo sam zabrinuta. 

baby boy

laurell

Prijavi adminu

P.s inace imam zatvor cijelu trudnocu a ako idem na wc to je tvrdo ko kamen i posteno se izmucim 🙈

baby boy

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Ima svakakvih svekrvica i zao mi je da prolazite kroz stres s njima, dosta nas samih sebi u svojim problemima dojenja, grcica, bebe, braka.. jos kad se neko dodatno ukljuci i stvara dramu ima da poludis. 
    .
    Ja bi iskreno voljela mj dana da nitko ne dolazi od orijsteljs i poznanika da ga zastitim ali znam da tu zabranu ne mogu uvesti sestrii svekrvi...realno ni nemam nikoga vise da mi pomogne osim njih.
    Kod mene je drugacija situacija. Mozda ne popularno misljenje ali ja jedva cekam da dode beba i da se sveki angazira oko njega. Jako je mirna zena i ne napadna, trudi se biti nam podrska u svemu odkad moja mama vise nije s nama, ali nista ne forsira. Mlada je i razumna ali trenutno prolazi borbu s karcinomom i ne mozemo se baš oslonit ni ja na nju ni ona na mene. Bila mi je vlika podrska kroz MPO put i ovu trudnocu. Nadam se da ce biti bolje da bebonja ima baku jos dugo.
    .
    Joj kad pomislim da cu ja bit svekrva jednog dana nije mi dobro, nadam se da cu ostati normalna.🤣

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• Faith1509

Broj poruka: 219

Prijavi adminu

laurell

Faith1509

Hvala cure 🥰🥰 tema svekrva, evo upravo se posvađali 😂 rekli smo da ne želimo prvih par dana posjete, želimo se mi sami naviknuti na bebu. I naravno odmah problemi, oni će doći ako ih ne pustimo neće ni dolaziti. Uglavnom očito neće dolaziti mjesec danas, dragi ih nazvao i posvađao se s njima 🙄 samo su meni stres bezveze nabili
    Isuse koji nerazumni ljudi. Evo bi se i ja sad posvadala s njima rado 😂🙈. Ja cu bome biti ostra po tom pitanju takodjer, a oko ljubljenja bebe pogotovo… nedavno frendici mala od mj dana na respiratoru zavrsila jer ju je poljubila osoba koja je imala u sebi virus mononukleoze, a nije to ni znala. Ma daj bjezi. Ne treba mi taj stres.

Ajme strašno, nadam se da će bebica biti dobro.
    Što se tiče te panike, tako je i meni krenulo, 4 dana po noći stalni bolovi ko menstrualni i onda još s petka na subotu dobijem laganu temperaturu do 37,6, bolovi u mišićima, umor već sam se prepala viroza ili gripa, čak i korona test radila 😂 očito je to kod mene bila priprema za porod jer je večer prije bilo sve okej, osim tih bolova dolje.Johicaa razumijem te skroz, mi smo u njemačkoj i ja tu nemam nikoga, dok su tu njegovi. I rekli smo isto pogotovo svekrvi jer puši da pere ruke, ne puši kod nas itd. I drama je već od tad. Razumijem da žele vidjeti bebu ali 3 dana stvarno mislim da nije puno da se strpe. Meni mama dolazi u nedjelju da mi pomogne i da je bebač kasnio isto bi joj rekla da pričeka tih 3 dana, i ona se ustvari sa svim tim našim zahtjevima složila. Ali zato njegovi nikako🤦 ustvari ih hoće dragi naučiti da ga poštuju jer sve mora biti po njihovom, na početku su imali ključ od stana i samo se pojave bez najave. I još mu jučer kaže kako sam se ja složila da oni dođu, samo su nemir unijeli a to nam sada najmanje treba. A meni šalje šalje odmah poruku slikaj mi moju bebu, na to sam alergična, njenu bebu 🙄🙄 poštovanje prema vlastitom sinu i njegovim odlukama 0 bodova 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Sreca najveća

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Ja kad cujem takve price , izvini ali tako samo mogu da se ponasaju ljudi bez intaligencije.
    Primitivizam , napisala bi joj niti je tvoja beba niti ce ikada biti. 
    Boze me sacuvaj.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕

ElisaDay.

Broj poruka: 455

Prijavi adminu

Cure jel se događa kojoj da joj beba poslije podoja plače i nemirna je? Nisam više pametna jel nemam dovoljno mlijeka pa je nezadovoljna radi toga ali lagano me to psihički muči, ne znam što napraviti, ona i više dobro dobiva na težini, pokušala sam dojiti u raznim pozama, dižemo je da podrigne. Dosta ona doduše i bljuca i to čak sat, dva nakon dojenja. Generalno mi se u zadnjih par dana  čini nezadovoljna i uvijek proizvodi neke zvukove ko da joj mlijeko zapne pa ga teže probavlja. A možda su i grčevi problem? Ajme, 100 pitanja a nijedan odogovor 🤷🏼‍♀️

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Prijavljujem uredan pregled. Beba već ima 3600 g. Prestajem s magnezijem i mirovanjem pa ćemo vidjeti kada Ce cura odlučiti izaci. 
    .
    .
    Laurell, vjerojatno su pocele pripreme. Kod mene je zadnjih dana obrnuta situacija. Cijelo vrijeme sam imala normalnu stolicu, ponekad i proljevastu, a sad je tvrda i dosta teze ide 🤷 Ne znam kako ce tek sad biti kada vise ne uzimam magnezij. 
    .
    .
    Johica nadam se da će svekrva biti dobro i jos dugo s vama. Vjerujem da će ti puno značiti njezina i sestrina pomoć oko bebe. I bas to, i ja se nekad pitam kakva cu ja biti svekrva jednog dana 😆
    .
    .
    Elisa Day ako beba dobiva na težini onda imaš mlijeka.... Možda je do grceva, a može biti i refluks. Najbolje da to prijavis pedijatrici pa da si mirna. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.

Prijavi adminu

Johica baš me dirnula tvoja priča, želim svako dobro tvojoj svekrvi ❤️

ElisaDay.

Prijavi adminu

nada23

Prijavljujem uredan pregled. Beba već ima 3600 g. Prestajem s magnezijem i mirovanjem pa ćemo vidjeti kada Ce cura odlučiti izaci.
    .
    .
    Laurell, vjerojatno su pocele pripreme. Kod mene je zadnjih dana obrnuta situacija. Cijelo vrijeme sam imala normalnu stolicu, ponekad i proljevastu, a sad je tvrda i dosta teze ide 🤷 Ne znam kako ce tek sad biti kada vise ne uzimam magnezij.
    .
    .
    Johica nadam se da će svekrva biti dobro i jos dugo s vama. Vjerujem da će ti puno značiti njezina i sestrina pomoć oko bebe. I bas to, i ja se nekad pitam kakva cu ja biti svekrva jednog dana 😆
    .
    .
    Elisa Day ako beba dobiva na težini onda imaš mlijeka…. Možda je do grceva, a može biti i refluks. Najbolje da to prijavis pedijatrici pa da si mirna.

A vjerojatno kombinacija grčeva i refluksa, to sam i ja pomislila. Pregled nam je tek 14.8.jer nam je pedijatrica na godišnjem, dođe mi da odem privatno da sam mirna 😐

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.