Haru cestitaaam! Bravo mama! 🥰
Leptirko a sta bi u trudnoci trebala dobit nego DROB? Hahaha grbu na ledjima mozda?! Boze svasta...
Elisaday e to su najjaci komentari. Mi smo svi jos dobro ispali ako su nas tako trenirali od malena. 🤣🤣
Korni stvarno kad razmislim, nijedan muskarac me nije pitao koliko sam se udebljala, jel dojim, jesam dobila strije.. jedan me naivno pitao odmah nakon poroda jel prespavamo noc 🤣🤣🤣 pripisujem to neznanju hahah
Pbtab uf, zao mi je sto se borite, ali koliko vidim, svi smo u ratu s grcevima, vecim ili manjim. Javi jel taj kim djeluje 🤪🤪 drzim fige da da! Malo sam vise pocela paziti kako mali hvata sisu, mozda se naguta zraka nekako.. nisam pametna 🤣😅
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Harucestitaaam! Bravo mama! 🥰
Leptirkoa sta bi u trudnoci trebala dobit nego DROB? Hahaha grbu na ledjima mozda?! Boze svasta…
Elisadaye to su najjaci komentari. Mi smo svi jos dobro ispali ako su nas tako trenirali od malena. 🤣🤣
Kornistvarno kad razmislim, nijedan muskarac me nije pitao koliko sam se udebljala, jel dojim, jesam dobila strije.. jedan me naivno pitao odmah nakon poroda jel prespavamo noc 🤣🤣🤣 pripisujem to neznanju hahah
Pbtabuf, zao mi je sto se borite, ali koliko vidim, svi smo u ratu s grcevima, vecim ili manjim. Javi jel taj kim djeluje 🤪🤪 drzim fige da da! Malo sam vise pocela paziti kako mali hvata sisu, mozda se naguta zraka nekako.. nisam pametna 🤣😅
Da, to kako sisa je isto bitno, ima puno uzroka zbog kojih dolazi do grceva, kod nas je to sto se mali prejede, pa mu smanjujemo porcije 🙈 i radimo pauze kad jede, da podrigne par puta. Svaka svoju borbu vodi 😂😂🙈
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav cure, da se i mi malo javimo. 28.07. je stiglo naše malo sunce, 3280g težak i 51 cm dugačak. Porod je trajao 8 sati, na kraju su mi morali par puta na stomak nasjesti da izađe bebač, popucala sam kažu drugi stupanj ali već je to sve zaboravljeno 😊
Danas smo malo požutili ali bi trebali sutra ići kući 🥰 mlijeko je krenulo već jučer, samo se još oboje učimo kako dojiti 🙈 ostalima čestitam na porodima, nadam se da ostalim mamama ide dobro. A evo i slikice 🥰
https://ibb.co/d6JNYJG
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Haru čestitam ❤️ želim ti brzi oporavak i da ste brzo doma 🤗 pusa djevojčici 🥰
Purple pa da, uvijek su žene glavne s pitanjima i komentarima 😂
Pbtab super za noćna spavanja 🥳
Svekrve su čini se stvarno priča za sebe, iako moram reći da se ja zasada ne mogu na svoju požaliti 🥰
Cure šta radite s bebama dok su budne? Mi se malo s igračkama, zvečkama, ali nekako joj sve brzo dosadi i počne njurgati i biti nervozna. I jel uspijevate sve ishendlati dok ste same s njima? Meni dečko uskoro počinje raditi, ja preuzimam sve više sve na sebe da se malo naviknem, ali baš se pitam kako ćemo nas dvije same 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Faith čestitam ❤️ žao mi je da si se izmučila, ali bitno da je sve dobro 🤗 slikica je divna 🥰 uživajte, papajte i mazite se 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Harucestitaaam! Bravo mama! 🥰
Leptirkoa sta bi u trudnoci trebala dobit nego DROB? Hahaha grbu na ledjima mozda?! Boze svasta…
Elisadaye to su najjaci komentari. Mi smo svi jos dobro ispali ako su nas tako trenirali od malena. 🤣🤣
Kornistvarno kad razmislim, nijedan muskarac me nije pitao koliko sam se udebljala, jel dojim, jesam dobila strije.. jedan me naivno pitao odmah nakon poroda jel prespavamo noc 🤣🤣🤣 pripisujem to neznanju hahah
Pbtabuf, zao mi je sto se borite, ali koliko vidim, svi smo u ratu s grcevima, vecim ili manjim. Javi jel taj kim djeluje 🤪🤪 drzim fige da da! Malo sam vise pocela paziti kako mali hvata sisu, mozda se naguta zraka nekako.. nisam pametna 🤣😅
Pa u kraju gdje ja zivim, rijec drob se koristi za utrobu zivotinja, a trbuh je trbuh..
.
Tako da ako se koristi ovakav rjecnik, sigurno nije lijepo kad ti netko kaze da si dobio drob, a koristi se u znacenju u kojem se koristi
.
Zao mi je sto se odma ismijavas, nijedna od nas nije to zasluzila. Tako da mislim da cu se ipak povuci odavde i zavrsiti svoje komentiranje jer kraj trudnoce zelim provesti u miru.
.
Ostale cure, zelim vam svima svu srecu, osobito vama koje ste jos u komadu!
Faith cestitaaaam!! 🥰🥰 predivni bebač! Zelim ti brz oporavak! 😍
Korni moj je najsretniji kad gleda ogradicu od krevetica hahah
U zadnje vrijeme pokazuje interes za par igracaka koje proizvode zvuk, one crno bijele kartice su mu bile dobre za tummy time. Voli kad se muz i ja glupiramo pa se smije 🤣
Nekad pocistim stan dok on spava, ali vecinom svaki dan pomalo jer ako se namjerim na nesto, onda bas nece spavati hahah kuhanje odraduje muz, vecinom radi popodne pa zasad tako funkcioniramo
2x missed ab
Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
💙Baby boy 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji