Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sreća2012

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

Cestitam curama koje su rodile😍😍
    Jesu li se nekoj od vas javljali menstrualni bolovi u trajanju od sat vremena? Mene je neku vecer bas jako uhvatilo i skoro sam otisla u bolnicu. Bolilo me i u ledima

laurell

Broj poruka: 803

Prijavi adminu

Faith & Haru pa cestitam!!! 🥂🤍🤍 bravo, brz oporavak vam zelim i sto prije kuci svojoj 🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Faith i Haru čestitkam .. to bi nekako znacilo da sam ja sljedeća.. a o svekrvama da ne pričam.  Naša na uzv htjela da ide

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23

Broj poruka: 1358

Prijavi adminu

Faith I Haru čestitam i brz oporavak vam želim i punoooo mazenja sa svojim srećicama 🥰❤️
    Lelo cekamo sad tebe 🤗
    .
    .
    A sto se raznih besmislenih komentara tiče, uvijek ce ih biti. Ocito ljudi nisu ni svjesni što govore. 🤷 Ne treba se obazirati i to je to. 
    .
    .
    Leptirko, ne razumijem zašto se povlačiš. Mislim da Purple nije ništa loše mislila, samo je komentirala tvoju svekrvu. 
    Inače, i moja prijateljica iz Dalmacije kaze drob umjesto trbuh. Njima je to normalno i nema ružno značenje kao sto to nekima od nas zvuči. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• sparkle212

Broj poruka: 197

Prijavi adminu

Cure koje su rodile cestitam i zrlim vam brz oporavak 🥰
    .
    Sreca meni se povremeno javljaju nesto kao menstrualni grcevi, evo u nedjelju mi je bas bio jedan dosta bolan i onda svake 2-3 minute bezbolno grcenje trbuha. Trajalo je kojih sat vremena, ali svaki sa sve vecim razmakom i bez ikakvih bolova, smanjivalo se s promjenom polozaja. Sutra mi je kontrola pa cu pitat dr jel su to pripremni trudovi ili sta

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

purple13

Broj poruka: 532

Prijavi adminu

Leptirko22

purple13

Harucestitaaam! Bravo mama! 🥰
    Leptirkoa sta bi u trudnoci trebala dobit nego DROB? Hahaha grbu na ledjima mozda?! Boze svasta…
    Elisadaye to su najjaci komentari. Mi smo svi jos dobro ispali ako su nas tako trenirali od malena. 🤣🤣
    Kornistvarno kad razmislim, nijedan muskarac me nije pitao koliko sam se udebljala, jel dojim, jesam dobila strije.. jedan me naivno pitao odmah nakon poroda jel prespavamo noc 🤣🤣🤣 pripisujem to neznanju hahah
    Pbtabuf, zao mi je sto se borite, ali koliko vidim, svi smo u ratu s grcevima, vecim ili manjim. Javi jel taj kim djeluje 🤪🤪 drzim fige da da! Malo sam vise pocela paziti kako mali hvata sisu, mozda se naguta zraka nekako.. nisam pametna 🤣😅
    Pa u kraju gdje ja zivim, rijec drob se koristi za utrobu zivotinja, a trbuh je trbuh..
    .
    Tako da ako se koristi ovakav rjecnik, sigurno nije lijepo kad ti netko kaze da si dobio drob, a koristi se u znacenju u kojem se koristi
    .
    Zao mi je sto se odma ismijavas, nijedna od nas nije to zasluzila. Tako da mislim da cu se ipak povuci odavde i zavrsiti svoje komentiranje jer kraj trudnoce zelim provesti u miru.
    .
    Ostale cure, zelim vam svima svu srecu, osobito vama koje ste jos u komadu!

Oprosti, ali stvarno nisam nikoga ismijavala, nije mi bila namjera. Mislila sam da si iz dalmacije gdje je to normalna rjjec pa je svekrva komentirala kako ti raste drob/trbuh/stomak. 
    Mislila sam da se ljutis na nju jer ti komentira da se debljas, a ne koju rijec koristi. 
    Moja greska. ✌️🫶

2x missed ab
    Pai/mthfr homozigot - clexane 0.4
    💙Baby boy 🤩

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Faith i Haru od srca čestitam i zelim brz opravak ❤️
    Korni obzirom kako je moje dijete vecinu dana budno 😂
    I sama sam jer muz radi, sad je poceo i vikende jer su ekstra placeni a dijete jede novac 😂🙈 
    Mi plešemo, idemo u šetnje, pjevamo, gleda me kad kuham, ima baby gym crno bijeli pa mu to bude zanimljivo, pa se nosimo, ali uglavnom plesemo i pjevamo i citamo slikovnice. I onda kad muz dode doma mene peru hormoni pa placem na balkonu jer budem izmorena i ne znam odakle mi snaga 🙈❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Mame, imam pitanje; gdje spavaju vaša djeca? U kreveticu ili s vama u krevetu? Moj spava samnom u krevetu jer ne voli krevetic i imam osjecaj da voli biti pored mene, ali ja se osjecam onda kao da navecer cim on zaspi ja moram ostati pored njega jer se bojim da ce se probuditi, bilo to u 7,8,9 nebitno, a htjela bi s muzem pogledati tv ili se druziti a ne mogu se osloboditi tog straha da ako odem od njega on ce se probuditi 😫 

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Faith1509

Broj poruka: 219

Prijavi adminu

Hvala cure 🥰🥰 tema svekrva, evo upravo se posvađali 😂 rekli smo da ne želimo prvih par dana posjete, želimo se mi sami naviknuti na bebu. I naravno odmah problemi, oni će doći ako ih ne pustimo neće ni dolaziti. Uglavnom očito neće dolaziti mjesec danas, dragi ih nazvao i posvađao se s njima 🙄 samo su meni stres bezveze nabili 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Leeloo101

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Faith1509

Hvala cure 🥰🥰 tema svekrva, evo upravo se posvađali 😂 rekli smo da ne želimo prvih par dana posjete, želimo se mi sami naviknuti na bebu. I naravno odmah problemi, oni će doći ako ih ne pustimo neće ni dolaziti. Uglavnom očito neće dolaziti mjesec danas, dragi ih nazvao i posvađao se s njima 🙄 samo su meni stres bezveze nabili

Nema stresa..  proslavite tih mjesec dana 😅🤣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.