Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    24. Srpanj 2024. 16:58

Purple bitno da je klima u funkciji ako zatreba 😁 ajme pa kud prije zubići krenuli 🙈 neka je dobio na tezini, sad i moraju puno papati i rasti 🥰 super za kukove, mi idemo početkom 9mj.na uzv.
    Da, zadnja dva dana je na tih sat i pol, vidjeti ćemo koliko će potrajati 🤗 ja sam puno bolje, malo zaboli kad se preforsiram, ali ništa strašno. Jučer smo i šetnjicu obavili 🤗 pusa tebi i malom frajeru 😘

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Sreća2012
    24. Srpanj 2024. 17:03

Cure jel caj od lista maline i maline isti? Koliko vidim ista stvar je samo sto mi na caju pise samo malina pa eto nisam sigurna. I da prijavim dobar pregled, curka ima oko 2800. Ctg uredan🌸

purple13
    24. Srpanj 2024. 17:06

korni

Purple bitno da je klima u funkciji ako zatreba 😁 ajme pa kud prije zubići krenuli 🙈 neka je dobio na tezini, sad i moraju puno papati i rasti 🥰 super za kukove, mi idemo početkom 9mj.na uzv.
    Da, zadnja dva dana je na tih sat i pol, vidjeti ćemo koliko će potrajati 🤗 ja sam puno bolje, malo zaboli kad se preforsiram, ali ništa strašno. Jučer smo i šetnjicu obavili 🤗 pusa tebi i malom frajeru 😘

Pusa i vama i samo polako.. lako se preforsirati. Setnja uvijek moze, a ove kucanske poslove nek netko drugi rijesi 🤣🤣🤣😘😘

💙5/24💙

Leeloo101
    24. Srpanj 2024. 18:40

Mene od sinoć hvata nekakva vrsta zgaravice, ali nije zgaravica.. ne smeta me samo kad setam ili jedem.. 
    Sjednem li ili nedajboze legnem grozno... noćas je pomoglo spavanje ne povisenom,  reflustat koji mi pomogne kod zgaravice nista... ideje?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

PBTAB
    24. Srpanj 2024. 19:51

Hej hej, baš mi je drago pročitati kako su prvi pregledi kod pedijatra prošli super i da bebice napreduju, samo neka se tako nastavi ❤️ 
    Curke kojima se blizi porod zelim svu srecu i neka sve prođe u najboljem redu 😊❤️
    ——————-
    Kod nas sto se tice napredka u vezi spavanja nažalost nema. Spavanje preko dana je nikakvo, osim ako zaspi u rukama, a sada je krenuo i po noći ne spavati. Dobio je grčeve to smo primjetili i sada radimo na tome da mu to olakšamo. Ne spavamo i umorni smo i suprug i ja, a on jos i svaki dan mora raditi 😔 Stigla nam je moja mama u pomoc da barem imamo nesto skuhano za pojesti i da nam bude moralna podrska. Tezak je ovo period, obozavam to dijete ali nisam dobro jos od poroda i dodatno sam smrsavila tako da sam bas loše. Nadam se da će ovaj period proći i da ce moje dijete jednog dana zaspati preko dana a i imati lijep san preko noći. 
    Previse je savjeta sa svih strana i covjek se pogubi, odlucila sam slusati samo svoju mamu, sebe i supruga. Ukoliko bude potrebno potraziti strucnu pomoc oko nespavanja djeteta i dati sve od sebe da se djetetu pomogne 🙏🏻🤞🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Leeloo101
    24. Srpanj 2024. 20:34

PBTAB

Hej hej, baš mi je drago pročitati kako su prvi pregledi kod pedijatra prošli super i da bebice napreduju, samo neka se tako nastavi ❤️
    Curke kojima se blizi porod zelim svu srecu i neka sve prođe u najboljem redu 😊❤️
    ——————-
    Kod nas sto se tice napredka u vezi spavanja nažalost nema. Spavanje preko dana je nikakvo, osim ako zaspi u rukama, a sada je krenuo i po noći ne spavati. Dobio je grčeve to smo primjetili i sada radimo na tome da mu to olakšamo. Ne spavamo i umorni smo i suprug i ja, a on jos i svaki dan mora raditi 😔 Stigla nam je moja mama u pomoc da barem imamo nesto skuhano za pojesti i da nam bude moralna podrska. Tezak je ovo period, obozavam to dijete ali nisam dobro jos od poroda i dodatno sam smrsavila tako da sam bas loše. Nadam se da će ovaj period proći i da ce moje dijete jednog dana zaspati preko dana a i imati lijep san preko noći.
    Previse je savjeta sa svih strana i covjek se pogubi, odlucila sam slusati samo svoju mamu, sebe i supruga. Ukoliko bude potrebno potraziti strucnu pomoc oko nespavanja djeteta i dati sve od sebe da se djetetu pomogne 🙏🏻🤞🙂

Ima jedna izreka koje se često sjetim - This too shall pass...

Idi sat po sat, dan po dan i ne uspoređuj se sa drugima. Svi smo individue od tog najmanjeg do onog najstarijeg..
    Nadam se da ćete uskoro naći rješenje 🥰😘

PBTAB
    24. Srpanj 2024. 20:45

Leeloo101

PBTAB

——————-

Ima jedna izreka koje se često sjetim - This too shall pass…

Idi sat po sat, dan po dan i ne uspoređuj se sa drugima. Svi smo individue od tog najmanjeg do onog najstarijeg..

Hvala ti na lijepim riječima i savjetu 😘😘

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

korni
    25. Srpanj 2024. 09:48

Leeloo ti je bolje? Nemam baš neki savjet 😑
    Pbtab tako je, slušaj samo ljude oko sebe.. super da ti je mama došla, biti će odmah lakše. Nadam se da će grčevi brzo proći i da će beba spavati lijepo po danu i noći 🍀 drzi se ❤️
    Elisa kakvo je stanje, jesu se smirili grčevi?

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    25. Srpanj 2024. 09:54

PBTAB

Leeloo101

PBTAB

——————-

Ima jedna izreka koje se često sjetim - This too shall pass…

Hvala ti na lijepim riječima i savjetu 😘😘

❤️

Korni malo je lakše bilo sinoć, izašla sam u duzu šetnju poslije večere,  pa me i iscrpilo i razgradilo večeru..  tjesim se s još malo... još samo malo...

ElisaDay.
    25. Srpanj 2024. 11:24

Korni evo malo je bolje, dva dana je malo mirnija, iako neću se previše veseliti jer svi koji su to prošli su mi rekli da tako zna biti, dva dana dobro, pa opet kaos i tako u krug. Meni je glavno da se ona malo naspava kroz dan jer jadnicu je baš izmori, lako mi je za mene...

Danas nam je bila patronažna, već smo na 3900 g, kupali smo se po prvi put i ne mogu vjerovati da u ponedjeljak punimo mjesec dana🩷🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.