Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    28. Srpanj 2024. 11:32

Leptirko22

laurell

Leptirko22

Ako ima netko da je pio caj lista maline, kad ste pocele i kako ste pile? Postoji li neko pravilo kada, koliko ili?
    .
    Ja ga bas danas kupila.

Gdje si ga kupila? I ja cu poceti cim kupim! Pa kud puklo 😂🙈
    citam da se pije svaki tjedan po salicu vise, ako se ne varam.. nemam pojma zapravo tocno

U shopping centru, svijet caja se zove trgovina.
    .
    Ma svagdje drukcije pise, ali mozes pit koliko god hoces, ne moze nastetit.
    .
    Ja nikad goru noc nisam imala, kiselina ce me ubit🤢 pojma nemam na koga ona misli imat kosu 🤣 ni muz ni ja nismo bas imali kose kao mali🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja sam gledala po ovim vecim centrima (Spar i to) tu ga nema. Vjerojatno ima po ovim Bio trgovinama, i Zdrava navika itd. Pogledati cu sutra! 
    -
    E i mene zgaravica ubija navecer. I to vec 2 zadnja mjeseca intenzivno. Bas me zanima hoce li bit povezano s kosom 😂 ja sam bila celavica do 3. godine 🙈

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    28. Srpanj 2024. 12:25

Laurell ja sam bila čaj naručila online preko ljekarne prima pharme. Tada kad sam gledala je dosta ljekarni imalo, plus ove bio bio trgovine, tvornica zdrave hrane i sl.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    28. Srpanj 2024. 13:19

laurell

Leptirko22

Ako ima netko da je pio caj lista maline, kad ste pocele i kako ste pile? Postoji li neko pravilo kada, koliko ili?
    .
    Ja ga bas danas kupila.

citam da se pije svaki tjedan po salicu vise, ako se ne varam.. nemam pojma zapravo tocno

Ja sam uzela sa https://www.biobio.hr/agristar-caj-malina-list-proizvod-19860/

.
    .leptirko to sam i ja nedavno izjavila..  doduše imam ja grivu, ali sam se rodila ćelava 😅😆

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    28. Srpanj 2024. 13:20

laurell

Leptirko22

laurell

Leptirko22

.
    Ja ga bas danas kupila.

U shopping centru, svijet caja se zove trgovina.
    .
    Ma svagdje drukcije pise, ali mozes pit koliko god hoces, ne moze nastetit.
    .
    Ja nikad goru noc nisam imala, kiselina ce me ubit🤢 pojma nemam na koga ona misli imat kosu 🤣 ni muz ni ja nismo bas imali kose kao mali🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja sam gledala po ovim vecim centrima (Spar i to) tu ga nema. Vjerojatno ima po ovim Bio trgovinama, i Zdrava navika itd. Pogledati cu sutra!
    -
    E i mene zgaravica ubija navecer. I to vec 2 zadnja mjeseca intenzivno. Bas me zanima hoce li bit povezano s kosom 😂 ja sam bila celavica do 3. godine 🙈

Reflustat mene je spasio..  sad malo manje. Ali nisam ni sigurna da je ovo sada zgaravica. Reflu ne ulazi u krv i potpuno je siguran za trudnice.. probaj

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    28. Srpanj 2024. 13:56

marta96

ElisaDay.

Ja se danas osjećam ko mačka koja ima mačiće, ova moja srećica se ne skida sa sise, ležim u krevetu i dojim cijeli dan 😂

Marta kako tvoj tlak?

Evo kao drži se pod kontrolom, pijem 2-3 puta na dan i dalje tablete iako mi danas nije bas dobro neki čudan pritisak u prsima popodne i umor uzas, evo popila Normabel,ne znam morat ću opet neke pretrage sigurno 🥴 a tvoj?

Ajoj, baš mi je žao, odi na pretrage definitivno ako se ne osjećaš dobro, nije za zezati se, bolje da si sigurna.
    Moj se stabilizirao, ne pijem terapiju, kreće se oko 120/80, popodne do 130. Bila sam kod svoje dr pa mi je rekla da se javim ako poraste opet pa ćemo staviti holter ali da sada nije potrebno. Nadam se da će biti ok.
    Jel ti utječu tablete na dojenje? Odnosno na količinu mlijeka? Moja kaže da znaju te za tlak utjecati pa da bolje da ne pijem ako je ok.

• babyboy
    28. Srpanj 2024. 14:48

Pozdrav mamama i trudnicama
    Pratim neko vrijeme forum ali nikako se nakanit napisati nešto,krenem pa odustanem.. 
    Ja sam sad na 36+6 i ovo mi je 4.porod,iako sam prošla 3 puta sve,  neizvjesnost i uzbuđenost kao i doza straha su prisutni.. Svakim danom je sve teže,čim sam duže na nogama ili malo duže hodam kreću bolovi,razna presjecanja u preponama, pritisak,zadnjih dana je i pritisak na mjehur izraženiji,pretpostavljam da se beba lagano spušta pa zato,također i žgaravica me i dalje zna mučiti i da nije reflustata valjda nebi zaspala. Sa 38 tjedana imam termin u TA u Petrovoj. Za maloga je već sve spremno jedino još idući tjedan moram svoju torbu za bolnicu spremiti. Ima nas dosta sa terminima tu negdje pa me zanima šta ste pripremili bebi za izlazak iz bolnice?

korni
    28. Srpanj 2024. 15:20

Babyboy dobrodošla 🤗 čestitam na 4.bebaču 🥰 moja malena je izašla u laganom bodiću na duge rukave, i stavila sam joj čarapice. Nismo kupovali ništa posebno za izlazak, ako si na to mislila ☺️
    Mame, jel ima koja da je izgubila mlijeko, pa da ga je uspjela vratiti? 🫣

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Monny
    28. Srpanj 2024. 15:51

Korni jesi ti stavljala što na ranu nakon skidanja flastera? Mislim, novi flaster, gazu? Ja sam danas skinula svoj, ali me nekako strah da imam samo mrežaste gaćice preko 🫣
    I da, u kojem položaju dojis? Ja se nikako namjestit 😅

12/23 UZV ♥️✔️

korni
    28. Srpanj 2024. 16:13

Monny pošpricala bi s octeniseptom i stavila sterilnu gazu. Isto nisam htjela samo mrežaste gaćice preko. Sad više nemam ništa na rezu. 
    A dojila sam ležeći, tj.na lijevom pa desnom boku. Tako mi je bilo najlakše i najmanje me bolilo.
    Jesi ti okej, oporavljaš se? 🙂

• babyboy
    28. Srpanj 2024. 16:31

korni

Babyboy dobrodošla 🤗 čestitam na 4.bebaču 🥰 moja malena je izašla u laganom bodiću na duge rukave, i stavila sam joj čarapice. Nismo kupovali ništa posebno za izlazak, ako si na to mislila ☺️
    Mame, jel ima koja da je izgubila mlijeko, pa da ga je uspjela vratiti? 🫣

Ma nisam ni ja mislila na ništa posebno,nego to,dugo ili kratko. Mislila sam jednodijelno odjelce,tanko je i dugih rukava,samo me muči jel ispod toga treba imati i bodić,jer to mi se čini previše,iako eto s tim vremenom se nikad ne zna,može biti i dalje full vruće a opet se može potrefiti zahlađenje,jer ono koliko god da je vruće njima još nije razvijena termoregulacija.
    Hvala na dobrodošlici
    Ja osobno naglo nisam izgubila mlijeko,dokle god su dojili bilo ga je,čula jesam da od šoka recimo nekim ženama je ali evo ja osobno nisam imala takvo iskustvo. Ja sam pila uvijek neki čaj za dojilje pa probaj i što češće bebu na prsa. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.