Drage cure, čestitam svima na rođenim bebama 🍀
Naša curica se rodila jutros carskim rezom 🤗 Sve je prošlo u redu, beba sisa kao prava, ali uzima i dohranu zbog niže glukoze, ja sam već dva puta ustala, ne boli strašno 🥰
Jel imala nečija beba problema sa glukozom?
Sretno svima ❤️
Čestitam 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Čestitam Monny i brz oporavak vam želim. 🥰
Nemam iskustva sa nižom glukozom, ali vjerujem da će se i to popraviti uskoro ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam Pistacija, HelloBaby i Monny…uživajte s vašim malim čudima! ❤️😘
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Ako se sjecate, kad su vas u trudnickoj ambulanti gledali vaginalno? Mene jos nisu, ne znam jel postoji neko pravilo. Sad bi vec lagano da mi kazu jesam li nesto barem otvorena 🤞🫣
Ako se sjecate, kad su vas u trudnickoj ambulanti gledali vaginalno? Mene jos nisu, ne znam jel postoji neko pravilo. Sad bi vec lagano da mi kazu jesam li nesto barem otvorena 🤞🫣
Ja sam tražila u 35tt, djelovao mi je kao da nije imao namjeru. Ali postovao je zelju
U kojoj si bolnici? Mene su u Vinogradskoj na prvom pregledu sa 36 tt gledali vaginalno i svaki sljedeci put. To je dosta bitno, trazi ih ako vec ne znaju svoj posao 😂🙈
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Mame cestitam na bebicama 😊 zelim vam brzi oporavak 😊
.
Cure, jesu se i vama javljali kao neki menstrualni bolovi prije nego ste rodile? Ja sam 35tt, pregled tek sljedeci tjedan i povremeno imam osjecaj kao da cekam menstruaciju. Nista bolno niti da steze, ali onaj osjecaj kao da se nest dogada. Bebu osjecam, malko je mirnija zadnjih dva dana, al pokreti su prisutni.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Mame cestitam na bebicama 😊 zelim vam brzi oporavak 😊
.
Cure, jesu se i vama javljali kao neki menstrualni bolovi prije nego ste rodile? Ja sam 35tt, pregled tek sljedeci tjedan i povremeno imam osjecaj kao da cekam menstruaciju. Nista bolno niti da steze, ali onaj osjecaj kao da se nest dogada. Bebu osjecam, malko je mirnija zadnjih dva dana, al pokreti su prisutni.
Priprema se sve dolje na porod.. širi se... kod mene se jos negdje u 37 tt nadodali bolovi na bokovima ako duže ležim na jednom...
Ništa da se brineš....
Ja u zadnje vrijeme imam dolje rijetko bolove, vise kao stezanja na rubu dolje trbuha ako sam previse na nogama i iz auta i u auto vise puta. Trbuh mi je ogroman imam osjecaj da cu explodirati. Cak ne ide toliko u sirinu koliko mi je naprijed nekako. Od danas sluzbeno apsolutno nikako ne vidim dolje gospodicu 🙈🤣. Zanima me kako se vi dolje brijete/depilirate? Radite li to same pomocu nekog ogledqlq ili pak idete kod kozmeticarke? Ja sam se danws posteno namucila, na slijepo 😂
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji