Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    24. Srpanj 2024. 08:42

laurell

Ja u zadnje vrijeme imam dolje rijetko bolove, vise kao stezanja na rubu dolje trbuha ako sam previse na nogama i iz auta i u auto vise puta. Trbuh mi je ogroman imam osjecaj da cu explodirati. Cak ne ide toliko u sirinu koliko mi je naprijed nekako. Od danas sluzbeno apsolutno nikako ne vidim dolje gospodicu 🙈🤣. Zanima me kako se vi dolje brijete/depilirate? Radite li to same pomocu nekog ogledqlq ili pak idete kod kozmeticarke? Ja sam se danws posteno namucila, na slijepo 😂

Ja sam odustala... od iscjedka mi neugodno ići kod njih, jer moja koja me inače prima je na bolovanju.. pa se mislim vidili su oni i gore... a i manje bakterija će ući kad imaš dlake...
    Eto time se tješim 😅

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    24. Srpanj 2024. 08:46

proljetnica1

Podatak o takozvanoj otvorenosti je potpuno nebitan podatak, pogotovo na samom kraju trudnoće. Sto bi se promijenilo s tim podatkom o otvorenosti? Apsolutno ništa
    “Ako ne znaju svoj posao”, ovakve su obično po struci NKV, iliti nekvalificirani radnik

Dobrodošla u grupu... da nam za početak malo kažeš o sebi... a ne ovako samo s visoka se obraćati... ako nisi primijetila sve smo u nekom laganom strahu i sve pokušavamo na svoj način tjesiti onu drugu.... ovo nkv i slično je nepotrebno

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    24. Srpanj 2024. 09:16

Ja cijelo zadnje tromjesečje nisam vidjela gospođu i na blef se brijala 😂 na početku sam se uvijek pod tušem, a onda sam skužila da se u kadi lakše namjestim 😂
    Mene je vaginalno pregledao u 36tt jer sam ja tražila, i onda u 39tt i to je bilo to do bolnice. Rekao mi da nema potrebe stalno gledati i čačkati 🤷 vjerojatno ima različitu praksu glede toga, kao i za druge stvari..
    Mi smo obavili prvi pregled kod pedijatrice i beba super napreduje 💞 ne mogu vjerovati da će za koji dan mjesec dana 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Haru
    24. Srpanj 2024. 11:13

Katy_kaya, mislim da to ovisi od liječnika i bolnice kakva im je praksa. Kod nas se obično vaginalni pregled napravi jednom tjedno kada se krene na ctg (nisam u ZG). Npr imala sam ga prošlu srijedu i imat ću sutra.
    Depilaciju sam obavila prošli tjedan i išla sam cijelu trudnoću jer ne vidim ništa već dosta dugo. Kako je krenulo morat ću sama popravljati naslijepo do poroda. 🫢😅
    Korni, bravo za djevojčicu i lijep napredak. ☺️♥️ 
    .
    Čestitam i na novim bebama ako sam koju propustila. ☺️💛

'21. 💙
    '24. 💛

Martina1931
    24. Srpanj 2024. 13:06

Rijetko se javljam tu, bila sam cesce u pocetku dok nismo na fb presli al bas imam potrebu napisat
    Proljetnice, ono ....wtf? Cemu potreba da se nekom tako obracas iz cista mira? Zasto evo?
    Ako nemas pametan savjet za dat, radije nemoj nista ni pisati i to je to :)
    Sretno svim curkama na pregledima. Tko je dobio bebicu cestitam i nadqm se da ste dobro🥰

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

katy_kaya
    24. Srpanj 2024. 13:23

Hvala cure, uskoro mi je kontrola pa cu znati vise. Definitivno nervoza raste kad shvatim da mi je termin sljedeci tjedan 🫣🌸.
    .
    Vezano za brijanje, ja sam prije par godina sve rijesila laserom, sad samo popravim, isto nespretno jer ne vidim nista 😝

purple13
    24. Srpanj 2024. 14:52

Monny cestitam na bebici! 😍
    Korni super za dobar pregled bebe 🥰🥰 bas vrijeme leti!
    Nadam se da ste dobro! 😍
    Cure drage, sretno svima, bebe stizu uskoro! 🥰 kontam da vam je sad vec dosta, pogotovo onima koje su pri kraju trudnoce 🤩
    Btw ni ja svoju nisam dugo vidjela pa bih cucnula u kadi i stavila si ogledalo 😆

💙5/24💙

korni
    24. Srpanj 2024. 16:22

Haru ima kod tebe kakvih naznaka da beba stiže? 🥰
    Katy kaya i mene je lovio neki strah pred termin, s jedne strane sam baš jedva čekala i bila nestrpljiva, a s druge je bio strah 🙈
    Purple dobro smo, hvala ti 🥰 uspavljivanje i spavanje je bolje, tako da mislim da smo imali skok 🫣 ww nam je nekih sat i pol.. zasad 😅 kako ste vi? Jeste rijesili klimu? ☺️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

purple13
    24. Srpanj 2024. 16:32

korni

Haru ima kod tebe kakvih naznaka da beba stiže? 🥰
    Katy kaya i mene je lovio neki strah pred termin, s jedne strane sam baš jedva čekala i bila nestrpljiva, a s druge je bio strah 🙈
    Purple dobro smo, hvala ti 🥰 uspavljivanje i spavanje je bolje, tako da mislim da smo imali skok 🫣 ww nam je nekih sat i pol.. zasad 😅 kako ste vi? Jeste rijesili klimu? ☺️

Popravili smo klimu, iako ju sad slabo palimo, valjda smo navikli na vrucinu hahah, ali nek je ona nama u funkciji!
    Inace smo dobro, nego zadnja dva dana je nekako nervozan i bas ga grci pred kakanje... ne znam jesam li pojela nesto sto mu smeta.
    I vidim mu dva zuba naprijed, zapanjilo me to! 😱😱😱😱
    Mi smo odradili i uzv kukova i sve je super.. iduci mjesec opet imamo pedijatra, sve me strah koliko ce kg imati 😆😆😆 prvi put se bio udebljao preko kilu i pol 😅
    Eee super da je bio skok haha, moguce da i moj skace trenutno. Cim je nesto drugacije - skok! 😆😍
    Pa to da ti je budna sat i pol je super 🥰
    A kako si ti? Jesi se oporavila donekle?😘

💙5/24💙

purple13
    24. Srpanj 2024. 16:41

https://ibb.co/G2QPHdx
    Evo ih 😱😱😱

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.