Johica sretnoooo 🤞🏽 cekamo lijepe vijesti! 🩷
Babyboy ni kod mene nikakvih znakova jos… i meni salju, a jos nisam ni presla termin 🙈
Moj pregled je sutra, jedva cekam jer me bas zanima koliko mali ima kg, prije 3 tjedna je imao 2600.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutric mamice i buduce mamice, kod mene poceo
"bloody show" i sad cekam da krenu trudovi ili da procurim. Sutra mi je termin i kontrola pa cemo vidjeti sta se dogadja. Koliko sam nabrijana odradila sam depilaciju i feniranje u 5 ujutro i samo bi sklanjala po kuci.💪🏻
Sretno Johica
Meni jučer bio termin,ali evo i dalje ništa,dečko se neda van jošJa se pokušavam sabrati i ostati normalna uz pitanja jesam još u komadu i kad će i tuđih nagađanja kad će
Želim svima lijep dan
Babyboy hvala ti, i meni je danima tako s porukama i pozivima..najmrze mi je kad mi se jave ljudi koji se nikako ne javljaju 9 mj. ali sad odjednom im je jako vazno znat jesam li u komadu 😂
Brzo ce djecacic doc, nema mu jos puno izmisljanja. 💙
.
Ja se sve bojim da uz ovu sluz ne ide i vodenjak a da ja ne kuzim 😵💫

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Johicasretnoooo 🤞🏽 cekamo lijepe vijesti! 🩷
Babyboyni kod mene nikakvih znakova jos… i meni salju, a jos nisam ni presla termin 🙈
Moj pregled je sutra, jedva cekam jer me bas zanima koliko mali ima kg, prije 3 tjedna je imao 2600.
Hvala Lurell ♥️ jos nas par ostalo, sad ce nam bebe brzo stic 🤞🏻
Mogao bi malac sad imati 3200-3300, tako je okoprilike moj imao nakon 3. tj pa odjednom jos 200 grama neki dan..sad se zaokruzuju 😉

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Sretno Johica, to su dobri znakovi ☺️
I meni je bilo puno sluzi i svega, a vodenjak je tek puknuo pri porodu. Svakako CES znati kad si spremna za bolnicu 🍀🤞🥰

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutric mamice i buduce mamice, kod mene poceo
"bloody show" i sad cekam da krenu trudovi ili da procurim. Sutra mi je termin i kontrola pa cemo vidjeti sta se dogadja. Koliko sam nabrijana odradila sam depilaciju i feniranje u 5 ujutro i samo bi sklanjala po kuci.💪🏻
Sretno Johica
Meni jučer bio termin,ali evo i dalje ništa,dečko se neda van jošJa se pokušavam sabrati i ostati normalna uz pitanja jesam još u komadu i kad će i tuđih nagađanja kad će
Želim svima lijep dan
Dečki vole malo zakasniti. Nadam se da nećeš još dugo čekati. Sretno 🥰🍀
A takva pitanja ignoriraj 😁

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sretno Johica💪🏼🤞🏼
Meni od pustih zatezanja i svega ima dva dana da je sve stalo… Mislila sam da se nesto dogada, a na kraju nista🤯
Meni je mala prije 3 tjedna bila 3400, a prije tj 3700, bas me zanima jesu li tocne mjere. sutra i ja imam pregled i ravnih 39 tjedana.

Jos samo malooooo....
.
.
Ja sam nocas prvi put otkad sam trudna sanjala svoju bebicu i ne mogu vjerovat da sam i u snovima imala toliki majcinski osjecaj i zastitnicki nastrojena bila.
.
Ne znam sta kazu babske price, da nije san neki znak da ce mala danas/sutra😂
Johica ne brini za vodenjak. Bas neku vecer sam citala i ako pukne (a ide po malo i ne kuzis) da nema brige da ce beba ostati “na suhom”, vecinom nakon pucanja dode do trudova u sljedecih 24 sata i to nista nije opasno ako si i dalje kuci 🙈. Jedina situacija u kojoj treba odmah u bolnicu je ako je ta “vodica” koja izlazi zelene ili smede boje.
Leptirko i ja sam u zadnjih 10ak dana dva put sanjala da sam rodila. A nocas da sam se probudila u bolnici da su me odvezli u snu da idem rodit, blazeno 😂

baby boy
Sreca tako je i meni bilo par dana za redom pa sve stalo. 🤨

baby boy
Laurell ja sam sanjala neku vecer da sam rodila u snu i da mi je odjednom beba bila na prsima hahaha😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji