Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    23. Srpanj 2024. 18:47

PBTAB

katy_kaya

Ako se sjecate, kad su vas u trudnickoj ambulanti gledali vaginalno? Mene jos nisu, ne znam jel postoji neko pravilo. Sad bi vec lagano da mi kazu jesam li nesto barem otvorena 🤞🫣

U kojoj si bolnici? Mene su u Vinogradskoj na prvom pregledu sa 36 tt gledali vaginalno i svaki sljedeci put. To je dosta bitno, trazi ih ako vec ne znaju svoj posao 😂🙈

Hvala na odgovoru, ali zaista si mogla i bez ovog na kraju oko toga tko zna ili ne zna svoj posao. Vjerujem da imas najbolju namjeru, ali nema potrebe da me uzrujavas. Cijenim sto si rekla da je vazno da trazim i to je dovoljno. 

• Sreća2012
    23. Srpanj 2024. 19:05

Mene od pocetka trudnoce svaki pregled gin gleda vaginalno, gleda jesam li dobro zatvorena uvijek. 
    Laurell ja bome vec mjesec dana sigurno ne vidim dole nista😂 i svaki put sve na slijepo, malo se porezem svaki put, al ide nekako🥲🥲 Evo danas sam 34+6 i drob mi je isto ogroman, sva sam popucala iako sam se redovito uvijek mazala

• Sreća2012
    23. Srpanj 2024. 19:09

Katy_kaya nemoj se brinut, svaki ginekolog ima drugaciju praksu koliko sam shvatila. Ako te muci i zelis znat pitaj ih, sigurna sam da ce ti napravit onda i vaginalno. 

• Monny
    23. Srpanj 2024. 20:20

Hvala svima na čestitkama ❤️Glukoza se popravila odmah istu večer, baš lijepo papa što mi je jako drago, jer mi je dojenje baš samo naš trenutak 🤗
    Sretno svima 🥰

12/23 UZV ♥️✔️

Johicaa
    23. Srpanj 2024. 20:26

katy_kaya

Ako se sjecate, kad su vas u trudnickoj ambulanti gledali vaginalno? Mene jos nisu, ne znam jel postoji neko pravilo. Sad bi vec lagano da mi kazu jesam li nesto barem otvorena 🤞🫣

Katy mene nitko nije gledao vaginalno od 13 tj.
    Samo dva puta površno i jako kratko za briseve.
    Sad kad sam bila u bolnici hitno , dva puta su me pregledali vaginalno zbog krvarenja. Moja dr je za sto manje "cepkranja" dolje kad je sve uredu, vecinom mi je mjerila cerviks ili rodnicu sta vec mjere preko uzv. Vjerujem da ce sada to raditi na pregledima jer ulazim u finiš i dr je naglasila da je potrebno napraviti ginekološku procjenu za porod.

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Johicaa
    23. Srpanj 2024. 20:32

laurell

Ja u zadnje vrijeme imam dolje rijetko bolove, vise kao stezanja na rubu dolje trbuha ako sam previse na nogama i iz auta i u auto vise puta. Trbuh mi je ogroman imam osjecaj da cu explodirati. Cak ne ide toliko u sirinu koliko mi je naprijed nekako. Od danas sluzbeno apsolutno nikako ne vidim dolje gospodicu 🙈🤣. Zanima me kako se vi dolje brijete/depilirate? Radite li to same pomocu nekog ogledqlq ili pak idete kod kozmeticarke? Ja sam se danws posteno namucila, na slijepo 😂

I kod mene isti ovi bolovi koje opisujes i ako se naglo ustanem isto mi zna sjevnuti.
    Muke naše, ja sam se danas depilirala 20 min, stavila sam ogledalo na perilicu i pokusala pratiti sta radim al se sve zamaglilo pa sad sta je tu je irokeza za gospođu hahah

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

nada23
    23. Srpanj 2024. 22:09

laurell

Ja u zadnje vrijeme imam dolje rijetko bolove, vise kao stezanja na rubu dolje trbuha ako sam previse na nogama i iz auta i u auto vise puta. Trbuh mi je ogroman imam osjecaj da cu explodirati. Cak ne ide toliko u sirinu koliko mi je naprijed nekako. Od danas sluzbeno apsolutno nikako ne vidim dolje gospodicu 🙈🤣. Zanima me kako se vi dolje brijete/depilirate? Radite li to same pomocu nekog ogledqlq ili pak idete kod kozmeticarke? Ja sam se danws posteno namucila, na slijepo 😂

I kod mene je sad isto vise stezanje nego bolovi. Pupak mi je skroz iskočio pa me i tu isto steže iznutra i izvana. 
    Ja svoju gospodicu odavno ne vidim haha 😂. Nekad se obrijem napamet a nekad uz pomoć ogledala , ali nije to ni blizu kako bi trebalo biti 😅 U kozmetičarke mi se ne da Ici. Sad mi je krivo sto to nisam rijesila prije laserom. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• proljetnica1
    23. Srpanj 2024. 22:14

Podatak o takozvanoj otvorenosti je potpuno nebitan podatak, pogotovo na samom kraju trudnoće. Sto bi se promijenilo s tim podatkom o otvorenosti? Apsolutno ništa
    “Ako ne znaju svoj posao”, ovakve su obično po struci NKV, iliti nekvalificirani radnik 

• proljetnica1
    23. Srpanj 2024. 22:15

Inače to se provjeravalo na taj način prije jer nisu imali drugih dijagnostičkih pomagala, vođenje trudnoće prstima je stvar prošlosti

laurell
    23. Srpanj 2024. 23:15

Sreca2012 ja dosad nisam jos vidno popucala nigdje ali primjecujem zadnjih tjedan dana (pogotovo u podrucju oko pupka gdje mi se bas povecao) da me poceo skakljati i cesati trbuh, pa me sve strah da je to znak da krece pucanje koze 😓😫 takodjer se mazem redovito, s vise vrsta kremi al mislim kome je sudeno sudeno je. Bar znam da sam dala sve od sebe 🙈
    Johicaa top frizurica 🤣🤣🤣 
    Nada ja se jezila cijeli zivot trudnickog pupka i strepila za svoj i evo bome je sad dosao do “vrha” nije jos iskocio vani skroz ali nazire se lagano, mislim da do kraja trudnoce hoce 😒🤣 i da, potpisujem za laser takoder!!!

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.