Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca najveća
    26. Srpanj 2024. 16:45

Drage moje!
    Samo da javim moj termin carskog  02.08.2024💕
    Ljubac za sve.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

ElisaDay.
    26. Srpanj 2024. 17:33

Ja se danas osjećam ko mačka koja ima mačiće, ova moja srećica se ne skida sa sise, ležim u krevetu i dojim cijeli dan 😂

Marta kako tvoj tlak? 

Johicaa
    26. Srpanj 2024. 18:50

Pbtab uzbuđena nego sta, mislila sam da je krenuo porod prosli tj. al malcu se ne zuri samo voli paznju .
    Pripremam se za prirodni porod pa imam malo tremu, vidjet cemo sta ce biti.
    Jedva cekam da vam se pridruzim u dezurama nocnim 💪🏻😘
    Leeloo i Haru uskoro ste mamice, jos malo izdrzite. Nakon vas ide tura nova a ima nas..ako ne urani netko.
    Sreca najveca sretno , sve ce to biti super 🩷

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

marta96
    27. Srpanj 2024. 15:35

ElisaDay.

Ja se danas osjećam ko mačka koja ima mačiće, ova moja srećica se ne skida sa sise, ležim u krevetu i dojim cijeli dan 😂

Marta kako tvoj tlak?

Evo kao drži se pod kontrolom, pijem 2-3 puta na dan i dalje tablete iako mi danas nije bas dobro neki čudan pritisak u prsima popodne i umor uzas, evo popila Normabel,ne znam morat ću opet neke pretrage sigurno 🥴 a tvoj?

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

zeka123
    27. Srpanj 2024. 18:40

Hejj , javljam se malo.
    Kako ste ?
    Mi smo odlično , bebica je imala dva , tri dana malo problema sa gasovima ali sad je ok. Fino papamo i većinu vremena spavamo. Druga curka samo što nije prohodala a treća je na vrhuncu energije , ludilo četverogodišnjaka. Tako da sam i ja u punom gasu dok ih sve pohvatam. Suprug radi svaki dan pa nam dođe oko 3 doma. Onda idemo svi malo van ,ovdje više nema vrućina toliko.
    Lijepo smo se organizirali , ja sam ko nova 😂..doduše od ovog dojenja stvarno pretjerano jedem. Samo sam gladna. Ne znam kako neke ženice smršave jer ja dobivam na kilaži 🥴

Cure koje ste u komadu kako izdržavate ? Šaljem svima pozdrave ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    27. Srpanj 2024. 19:16

zeka123

Hejj , javljam se malo.
    Kako ste ?
    Mi smo odlično , bebica je imala dva , tri dana malo problema sa gasovima ali sad je ok. Fino papamo i većinu vremena spavamo. Druga curka samo što nije prohodala a treća je na vrhuncu energije , ludilo četverogodišnjaka. Tako da sam i ja u punom gasu dok ih sve pohvatam. Suprug radi svaki dan pa nam dođe oko 3 doma. Onda idemo svi malo van ,ovdje više nema vrućina toliko.
    Lijepo smo se organizirali , ja sam ko nova 😂..doduše od ovog dojenja stvarno pretjerano jedem. Samo sam gladna. Ne znam kako neke ženice smršave jer ja dobivam na kilaži 🥴

Cure koje ste u komadu kako izdržavate ? Šaljem svima pozdrave ❤

A lijepih vijesti... baš sam sretna da se napokon sve poslozilo, nakon svega što si prosla...
    Iako ne znam kako uspijevaš hendlati tri male osobe pune energije... svaka čast i nek se tako nastavi 💓💓💓💓

Ja razmišljam kako bi mi dobro došla beztezinska kapsula, više ne mogu stajati, ležati ili sjedati....

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

nada23
    27. Srpanj 2024. 19:44

Zeka super da kod vas sve ide dobro. Stvarno svaka čast kako uspijevas hendlati sve tri curice. 😍
    Lelo i ti brojis sitno... Jos maloooo 🥰
    Ja u zadnje vrijeme bas konstantno osjetim stezanje, vjerojatno BH kontrakcije i jaki pritisak dole u zdjelici i u leđima. Ne mogu se sjetiti jeli mi tako bilo u prvoj trudnoći u ovim tjednima. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

laurell
    27. Srpanj 2024. 23:53

Zeka drago mi je da si se javila i da je sve u savrsenom redu 🩷 bome nije ti lako s troje mališana, ali ti svaka cast na tome! divim ti se! 
    SrecaNajveca sretno ti bilo i brz oporavak ti nakon carskog zelim! i da nam se javis cim uspijes, brzo ce to 🍼🩷
    Lelo nadam se da ce i tvoja bebica uskoro put vanjskog svijeta 🙈🤞🏽 vjerujem da ti nije lako.. ja jos imam do tvojih tjedana, a ne mogu vise!!! zadnjih 10 dana sam kao hodajuca bomba. i ne mogu ni ja ni sjediti, ni lezati, ma nista mi ne pase. Ni krevet mi ne odgovara vise nocu. Ako sam na nogama pocnu me i noge i kukovi boljeti brzo. ovaj zadnji mjesec je bas uzasan- plus vrucine, mislim da ne moze gore 🙈

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    27. Srpanj 2024. 23:56

Leptirko22

Ako ima netko da je pio caj lista maline, kad ste pocele i kako ste pile? Postoji li neko pravilo kada, koliko ili?
    .
    Ja ga bas danas kupila.

Gdje si ga kupila? I ja cu poceti cim kupim! Pa kud puklo 😂🙈
    citam da se pije svaki tjedan po salicu vise, ako se ne varam.. nemam pojma zapravo tocno 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    28. Srpanj 2024. 01:25

laurell

Leptirko22

Ako ima netko da je pio caj lista maline, kad ste pocele i kako ste pile? Postoji li neko pravilo kada, koliko ili?
    .
    Ja ga bas danas kupila.

Gdje si ga kupila? I ja cu poceti cim kupim! Pa kud puklo 😂🙈
    citam da se pije svaki tjedan po salicu vise, ako se ne varam.. nemam pojma zapravo tocno

U shopping centru, svijet caja se zove trgovina.
    .
    Ma svagdje drukcije pise, ali mozes pit koliko god hoces, ne moze nastetit.
    .
    Ja nikad goru noc nisam imala, kiselina ce me ubit🤢 pojma nemam na koga ona misli imat kosu 🤣 ni muz ni ja nismo bas imali kose kao mali🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.