https://ibb.co/9WZ9WCC tu se jos bolje vidi
Samo ne kuzim zasto je digitalni bio negativan dan kasnije.. ako sam od koli
Od koliko je ovo osjetljivosti test od 10 mlu il 25 koji je to test? Ako digitalni si radila popodne i nije prvi jutarnji urin mozda se razrijedilo…
Sutra bi ti trebao bilo koji test bit ko kuća ..ako je trudnoca u pitanju zapravo vec danas...ugl svakako javi😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Od koliko je ovo osjetljivosti test od 10 mlu il 25 koji je to test? Ako digitalni si radila popodne i nije prvi jutarnji urin mozda se razrijedilo…
Onaj Clearblue digitalni sa tjednima. Pise da moze 5 dana prije ocekivane M, ali da je 99% tocan na dan kad se treba dobiti.. ma cudno da bi mi trakica pokazala lazan plus.. a boli me dole u leđima i onako osjetim jajnik, inace pred mengu me nista ne boli, nego samo dobijem🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Onaj Clearblue digitalni sa tjednima. Pise da moze 5 dana prije ocekivane M, ali da je 99% tocan na dan kad se treba dobiti.. ma cudno da bi mi trakica pokazala lazan plus.. a boli me dole u leđima i onako osjetim jajnik, inace pred mengu me nista ne boli, nego samo dobijem🙈
Kazem jedino ako ti se urin nije malo razrijedio ...pokusaj danas il sutra neznam kad si ovaj radila...ugl svakako sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I meni se cini da vidim crticu, ali svakako i sutra napravi ako mozes. Ne znam zasto bi digitalni pokazao negativno , al ja sam ga radila bas kad mi je kasnila. Nisam htjela prije
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Curke želim vam svima puno srece i uredne trudnoce ja vas napuštam na žalost bila je biokemijska trudnoća
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Kazem jedino ako ti se urin nije malo razrijedio …pokusaj danas il sutra neznam kad si ovaj radila…ugl
Moguce. Jer sam sam tad puni pila i bas mi se jako piskilo nakon 1 sat od sto sma piskila.. ko ce znati 🙈 nemam di kupiti test haha vidjet cu da ujutro idem vadit betu, to je najsigurnije
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Curke želim vam svima puno srece i uredne trudnoce ja vas napuštam na žalost bila je biokemijska trudnoća
😕😕😕bas mi je zao
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I meni se cini da vidim crticu, ali svakako i sutra napravi ako mozes. Ne znam zasto bi digitalni pokazao negativno , al ja sam ga radila bas kad mi je kasnila. Nisam htjela prije
Kazu da je jedino na dan kad kasni tj kad se treba dobiti tocan 99%..vidjet cemo sutra 🫣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Javi svakako.
I sretnoo ❤️❤️🤞🏼
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ti si trebala koliko se sjecam imat pregled 6.10 ili? Bas mi ej zao sto je tako zavrsilo jos uvijek stignes u ljetne bebice😊😊😊cekamo te
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji