Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelenaa322

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Imala sam kiretazu 02.08. Blighted i sve je prošlo ok. Dobila prvi ciklus uredno 02.09 i skoro uradila test koji je pozitivan. Znaci drugi ciklus neplanirano se desilo. Vadila sam betu, prva 164, za dva dana 480. To je bilo prije 5 dana. Ono sto me brine imam blago smedji iscijedak. Bas je malo, ali eto.. u petak idem doktoru, tad bi se trebalo vise znati. Simptome imam, bolne grudi, spava mi se, zadihana sam. Zanima me da li je neko imao ovo slično i da je sve prošlo ok? :) Znam da moram doktoru, ali moj ginekolog radi tek u petak… imam dvoje djece, ovo je itekako željeno, ali kako je bila kiretaza stvarno nije planirano, ciklus mi se skratio i eto.. valjda je od Boga :) 

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Jelenaa322

Imala sam kiretazu 02.08. Blighted i sve je prošlo ok. Dobila prvi ciklus uredno 02.09 i skoro uradila test koji je pozitivan. Znaci drugi ciklus neplanirano se desilo. Vadila sam betu, prva 164, za dva dana 480. To je bilo prije 5 dana. Ono sto me brine imam blago smedji iscijedak. Bas je malo, ali eto.. u petak idem doktoru, tad bi se trebalo vise znati. Simptome imam, bolne grudi, spava mi se, zadihana sam. Zanima me da li je neko imao ovo slično i da je sve prošlo ok? :)Znam da moram doktoru, ali moj ginekolog radi tek u petak… imam dvoje djece, ovo je itekako željeno, ali kako je bila kiretaza stvarno nije planirano, ciklus mi se skratio i eto.. valjda je od Boga :)

Samo smireno sve ce biti ok ja uopce nemam simptoma idem 17 na pregled tu i tamo malo dole bolucka cicke velike mucnine eventualno navecer ponekad nista isto kao s prvom trudnocom...vjerojattno je ostalo stare krvi od zadnje menstruacije pa se to cisti ili je of implatacije posto je smede to je ok bitno da nije svjeza krv... sretno i javi se

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

neverland

Broj poruka: 539

Prijavi adminu

Jelenaa322

Imala sam kiretazu 02.08. Blighted i sve je prošlo ok. Dobila prvi ciklus uredno 02.09 i skoro uradila test koji je pozitivan. Znaci drugi ciklus neplanirano se desilo. Vadila sam betu, prva 164, za dva dana 480. To je bilo prije 5 dana. Ono sto me brine imam blago smedji iscijedak. Bas je malo, ali eto.. u petak idem doktoru, tad bi se trebalo vise znati. Simptome imam, bolne grudi, spava mi se, zadihana sam. Zanima me da li je neko imao ovo slično i da je sve prošlo ok? :)Znam da moram doktoru, ali moj ginekolog radi tek u petak… imam dvoje djece, ovo je itekako željeno, ali kako je bila kiretaza stvarno nije planirano, ciklus mi se skratio i eto.. valjda je od Boga :)

I ja sam imala smeđi iscjedak nekoliko dana. Ako ne možeš izdržati, ako imaš mogućnost idi privatno na pregled. Sad će petak, bitno je i da se osjećaš ok. Sretno!

neverland

Prijavi adminu

Ima li koja bolove u leđima ili jajnicima? Nisam sigurna što je u pitanju, od sinoć me rasturi, nisam se mogla ni namjestiti, a kako se bliži noć bude gore.. oni prvi bolovi menstrualni su čini mi se prošli i bilo mi je ok do jučer 

• malaBubamara123

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

neverland

Ima li koja bolove u leđima ili jajnicima? Nisam sigurna što je u pitanju, od sinoć me rasturi, nisam se mogla ni namjestiti, a kako se bliži noć bude gore.. oni prvi bolovi menstrualni su čini mi se prošli i bilo mi je ok do jučer

Mene isto leđa predvečer jače uhvate, jajnici mi znaju "zaštekat" kod okretanja ili naglog ustajanja, al čini mi se da je to okej, kažu neke cure da su doktori rekli da je to do okruglog ligamenta maternice, jer se širi pa se može istegnuti pa se bol pojavi u leđima i kod nekih u području prepona.

Mareeeee3112

Prijavi adminu

Ja znam cak imat grc u jajnicima onako ugl cicke osjetim da su pune vise me ne bole...dole mi je pritisak ali isto nista strasno u prvoj trudnoci puno gore danas sam 6+2 .... tu i tamo mucnina...i bol u ledima i to je sve

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M86

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

Jesu li vam pocele mucnine, kako se nosite s njima? Ja tesko podnosim, a pocela je i nervoza, razdrazljivost i plakanje bez razloga....

Mareeeee3112

Prijavi adminu

dunja1986dunjex

Jesu li vam pocele mucnine, kako se nosite s njima? Ja tesko podnosim, a pocela je i nervoza, razdrazljivost i plakanje bez razloga….

Bademi su ti lijek za mucnine ... meni jako pomazu inprobaj kolicinski manje jest a vise puta dnevno  ... i bit ce ti puno bolje....iako evo meni nocas pred jutro bas bilo lose

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

neverland

Prijavi adminu

Ništa još, jako mi je to cudno... sve čekam 

Mareeeee3112

Prijavi adminu

neverland

Ništa još, jako mi je to cudno… sve čekam

Koliko si danas

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.