Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    15. Listopad 2023. 08:55

LauraUna327

Mareeeee

LauraUna327

Pozdrav svima i prvo da vam čestitam 🥰
    Ugl, ja ništa ne kužim i mali sam tudum za ovu temu. Pa mi treba mala pomoć.
    Zadnja mjesečnica mi je bila 5.9. (ciklusi cca 30 dana; policistični jajnici), kašnjenje je danas 9 dana. Napravila dva testa (jedan u subotu 7.10., drugi u pon 9.10.) oba pozitivna. Ginekologica me naručila na pregled 24.10. (tada bi trebalo biti 7 tjedana). Danas bi po neki proračunima trebala biti 5+4, međutim, mislim da mi je manje ili treći tjedan ili 4 tjedan. To najviše mislim jer sam jučer svojevoljno otišla napraviti betuHCG i rezultat mi je bio 48.90. Što me malo zabrinulo jer je frendica u ovom periodu već imala preko 1000. I to je moje prvo pitanje, kakva su vaša iskustva s betom?
    Drugo, u četvrtak popodne (7 dan kašnjenja) počeo mi ne mali pritisak u jajnicima kao da bih trebala dobit. Kada sam otišla na wc obrisala sam smeđkasto i na gaćicama pa sam se malo uplašila. Nakon toga ništa. Ujutro je malo bilo smeđkasto na gaćicama tri točkice. Tijekom petka, svako drugi odlazak na wc je imao smeđkasti trag, ali me nije boljelo niti je bilo pritiska. Jedino navečer kada sam se obrisala bilo je malo svježa krvi i onda brisanje nakon toga ponovno malo smeđe. Na gaćicama preko noći nije bilo ništa.
    Danas ujutro, dok sam imala veliku nuždu počeo mi ne pritisak u donjem dijelu leđa kao da ću dobiti i kad sam se obrisala ponovno je bilo smeđkasto.
    Što se tiče simptoma, nema ništa. Grudi su mi bile bolne, ali to kao da je splasnulo sad su jedino na dodir. Umorna nisam

Vec sam vam pisala obavezno opet nazovite ginekologicu da vas uputi dalje vrlo vjerojatno se nazalost radi o biokemiskoj trudnoci ukoliko imate krvarenje ili nesto prvo nju nazovite i pravac hitna da za svaki slucaj nije van maternicna trudnoca…znam da vas to plasi no nakon 8 dana ciklusa ukoliko vam je sve redovna trebala bi biti puno veca beta…. s obzirom da je danas subota ukoliko na gacicama vidite svjezu krv obavezno se javite na hitnu…
    I ako imate negdje sad labos napravite odmah betu ukoliko se nije poduplala kao sto sam vam napisala malo gore iznad vrlo vjerojatno se radi o tome…
    Javite se svakako zelim vam srecu

Hvala puno na odgovoru i na savjetu.

Kako si?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Timi95
    15. Listopad 2023. 11:42

Drage trudnice, pisem tu, jer vas ima vise.. imam neki osjecaj da sam trudna.. par dana nakon ovulacije sam imala grceve dole i probadanja.. ovulacija je trebala biti 1.3.10., 1.sam osjetila ovulacijske bolove.. test sam radila prije 4 dana i bio je negativan, ona sam radila dan kasnije i bila je jedva vidjiva crtica, samo na svijelu, dok sam prije 2 dana radila digitalni i negativan je.. e ja jos nemam mengu, a boli me u ledima dole vec par dana svako toliko me probada.. u ustima imam neki cudan okus, bas bljutav.. imam vec dvoje djece pa sam misila da znam kako izgleda trudnoca.. ugl, dal taj digitalni test moze biti lazno negativan? Mozda nemam jos dovoljno hormona u mokraci.. svakako sam mislila ici ujutro vaditi betu, ako ne dobijem do tada. hvala i ugodnu trudnocu Vam zelim

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Mareeeee3112
    15. Listopad 2023. 11:59

Timi95

Drage trudnice, pisem tu, jer vas ima vise.. imam neki osjecaj da sam trudna.. par dana nakon ovulacije sam imala grceve dole i probadanja.. ovulacija je trebala biti 1.3.10., 1.sam osjetila ovulacijske bolove.. test sam radila prije 4 dana i bio je negativan, ona sam radila dan kasnije i bila je jedva vidjiva crtica, samo na svijelu, dok sam prije 2 dana radila digitalni i negativan je.. e ja jos nemam mengu, a boli me u ledima dole vec par dana svako toliko me probada.. u ustima imam neki cudan okus, bas bljutav.. imam vec dvoje djece pa sam misila da znam kako izgleda trudnoca.. ugl, dal taj digitalni test moze biti lazno negativan? Mozda nemam jos dovoljno hormona u mokraci.. svakako sam mislila ici ujutro vaditi betu, ako ne dobijem do tada. hvala i ugodnu trudnocu Vam zelim

Napisala sam vam da digitalni ocitava vecu koncentraciju bete pa probajte ako nemate mira obicnu trakucu iz mullera ili digitalni napravite kad izostane menstruacija .... sretno i javite ishod😀😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Timi95
    15. Listopad 2023. 12:03

Bila sam ga naprvila i prije 3 dana (obicna trakica) i vidi se jako blaga sjena samo na svijetlu.. cekat cu jos par dana pa vidjeti sta ce biti . javim, hvala

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

M-P
    15. Listopad 2023. 12:11

Timi95

Bila sam ga naprvila i prije 3 dana (obicna trakica) i vidi se jako blaga sjena samo na svijetlu.. cekat cu jos par dana pa vidjeti sta ce biti . javim, hvala

Pokusajte pricekati. Ja sam napravila trakicu 4 dana prije i bilo je bijelo skroz, negativno. Iduci dan sam opet naprsvila jer mi je bilo nekako cudno i imala blagu crtu koju sam samo ja vidjela pod nekim odredenim kutom.. radila sam svaki dan trakice do pocetka M jer sam ih imala jedno 10 i bile su sve jace.i onda dan izostanka sam napravila digitalni i pozitivan je. Taj dan znaci puno. Sretnoo ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Timi95
    15. Listopad 2023. 13:08

https://ibb.co/Xyh7f5v ma tako i ja tu vidin nesto 🙈 ili umisljam

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

M-P
    15. Listopad 2023. 13:24

Timi95

Probaj si onak smanjit svjetlinu. Ako ti vidi ja ti vjerujem jer sam ja tako al mi je bilo jako tesko, odnosno nemoguce uslikat da se ista vidi. Bila je vidljiva doslovno samo meni 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Timi95
    15. Listopad 2023. 13:38

M-P

Timi95

Probaj si onak smanjit svjetlinu. Ako ti vidi ja ti vjerujem jer sam ja tako al mi je bilo jako tesko, odnosno nemoguce uslikat da se ista vidi. Bila je vidljiva doslovno samo meni

https://ibb.co/G9VsXYj  rekla bih da se vidi 🫣

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    15. Listopad 2023. 13:46

https://ibb.co/9WZ9WCC tu se jos bolje vidi
    Samo ne kuzim zasto je digitalni bio negativan dan kasnije.. ako sam uopce trudna

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Mareeeee3112
    15. Listopad 2023. 14:08

Timi95

https://ibb.co/9WZ9WCC tu se jos bolje vidi
    Samo ne kuzim zasto je digitalni bio negativan dan kasnije.. ako sam od koli

Od koliko je ovo osjetljivosti test od 10 mlu il 25 koji je to test? Ako digitalni si radila popodne i nije prvi jutarnji urin mozda se razrijedilo...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.