I meni je moja dala 17.10 termin a pozitivan test je bio mislim vec 27.9 negdje taman cu bit nrkih 7 tjedana ugl to daju tako jer se vec onda u tom tjednu cuju otkucaji jer ako se dode prerano ne moze se nista cut ni vidjet… znam i meni je uzas jer nemam nikakvih simptoma pa se bojim dal je sve ok.. ugl druga trudnoca u pitanju..
Da da ma jasno, al sam i ja ocekivala da ce bit tako 7. ili 8. tjedan, ovo je vec 10. pa mi je bilo wow. Tak je i meni, nikakvi simptomi osim leda, bas me donji dio rastura. Drzim fige za tvoj pregled
I meni je moja dala 17.10 termin a pozitivan test je bio mislim vec 27.9 negdje taman cu bit nrkih 7 tjedana ugl to daju tako jer se vec onda u tom tjednu cuju otkucaji jer ako se dode prerano ne moze se nista cut ni vidjet… znam i meni je uzas jer nemam nikakvih simptoma pa se bojim dal je sve ok.. ugl druga trudnoca u pitanju..Da da ma jasno, al sam i ja ocekivala da ce bit tako 7. ili 8. tjedan, ovo je vec 10. pa mi je bilo wow. Tak je i meni, nikakvi simptomi osim leda, bas me donji dio rastura. Drzim fige za tvoj pregled
I mene bole leda neznam dal je od stajanja ili kaj...i bradavice su mi vece i to je to bas ono zotalna kontra od prve trudnoce imala sam jucer malo mucnine ali navecer i nista vise.... pa et mislim si da je curica u pitanju😁😂
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, da se i ja javim ovdje, borili smo se protiv smedjeg iscjetka 10 dana, sada je pod kontrolom i idemo dalje. Danas na pregledu sve super ❤️. Termin je 01.06. 😊 Sretno svima.Znači već se sve ok vidjelo na uzv?
Jesi li dobila kakvu terapiju?
Da vidjelo se, terapiju ( injekcije progesteron i duphaston tablete) nastavljam sve do 01.11. kad trebam na kontrolni pregled. Danas je 5+6. 😊 Veoma rano sam se testirala i dobila plusic na testu ali se pojavio i smedji iscjedak. Tada sam pomislila da je vjestica stigla, medjutim nije a onda je i beta pokazala trudnocu, bila je dosta visoka i tada sam se javila ljekaru.
Bok curke, 06.09. zadnja menga, 3 dana prije izostanka i prvi dan kašnjenja sveukupno 4 pozitivna testa. Zvala sam ginekologicu, dobila sam termin za prvi pregled 10.11., dosta kasnije u odnosu na to kak čitam po forumu. Prema menstrualnom kalendaru cca 12.6. bi bio termin pa da se priključim ekipici.Bas ti je kasno dala termin. Ja ne bi izdrzala, isla bi privatno :)I ja sam na rubu da odem hahaha, al onda opet da mi kaze da mu se nesto cini a da nije 100% siguran i da cekam taj pregled onda bi se ziva pojelamada meni je ovo prva tak da ne znam kaj ocekivati i sve kaj osjetim odma mi je neki strah u glavi i naravno idem čitat po netu pa se samo zbediram na kraju
Ja sam bila na 6tt+4 i jasno su se čuli otkucaji. Otišla privatno jer me moja naručila tek sa 8tt...
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Hej cure, drago mi je da nas ima sve vise. 🤗🤗
Ja sam danas 7+2 i zbog hematoma kojeg imam koristila sam 3x dnevno utrogestane i danas sam bas obilno prokrvarila i otisla na hitnu, srce kuca ali ne znaju mi reci od cega krvarim😥 nadam se da je zbilja samo taj hematom u pitanju, sad sam dobila duphaston za piti zbog krvarenja pa se nadam da ce uskoro proci🙏
S prvom curkom mi nista od ovoga nije bilo😭
Netko je pitao za komplikacije, ja sam ih odmah otvorila 🙂
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Pozdrav, da se i ja javim ovdje, borili smo se protiv smedjeg iscjetka 10 dana, sada je pod kontrolom i idemo dalje. Danas na pregledu sve super ❤️. Termin je 01.06. 😊 Sretno svima.Znači već se sve ok vidjelo na uzv?
Jesi li dobila kakvu terapiju?Da vidjelo se, terapiju ( injekcije progesteron i duphaston tablete) nastavljam sve do 01.11. kad trebam na kontrolni pregled. Danas je 5+6. 😊 Veoma rano sam se testirala i dobila plusic na testu ali se pojavio i smedji iscjedak. Tada sam pomislila da je vjestica stigla, medjutim nije a onda je i beta pokazala trudnocu, bila je dosta visoka i tada sam se javila ljekaru.
I ja sam imala smeđarenje, ali je vjerojatno bilo implantacijsko jer nije potrajalo više od 3 dana, u vrijeme M. Također sve, ali apsolutno sve drugačije nego u prvoj trudnoći, a tako sam mislila da ću biti opustenija, zapravo nisam jer ništa ne znam
Jesi li dobila kakvu terapiju?Da vidjelo se, terapiju ( injekcije progesteron i duphaston tablete) nastavljam sve do 01.11. kad trebam na kontrolni pregled. Danas je 5+6. 😊 Veoma rano sam se testirala i dobila plusic na testu ali se pojavio i smedji iscjedak. Tada sam pomislila da je vjestica stigla, medjutim nije a onda je i beta pokazala trudnocu, bila je dosta visoka i tada sam se javila ljekaru.I ja sam imala smeđarenje, ali je vjerojatno bilo implantacijsko jer nije potrajalo više od 3 dana, u vrijeme M. Također sve, ali apsolutno sve drugačije nego u prvoj trudnoći, a tako sam mislila da ću biti opustenija, zapravo nisam jer ništa ne znam
Vjerovatno jeste implantacijsko, a da li je sada sve uredu?
Sortiraj odgovore
Najstariji