Ljetne bebe 2024 ✨

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaBubamara123

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

neverland

Ništa još, jako mi je to cudno… sve čekam

Meni isto nikakve mučnine zasad, na 5+2 sam, možda dođu kasnije iako mi je lijepo bez njih 

M86

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

Kod mene je pocelo prije tri dana. Danas sam 6+5 i nista mi se ne jede i mucno mi je stalno. 

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

dunja1986dunjex

Kod mene je pocelo prije tri dana. Danas sam 6+5 i nista mi se ne jede i mucno mi je stalno.

To je to vrijeme ja sam 6+2 ili 6 +3 tad otprilike u 7 tj krenu mucnine a sve ih bude vise do nekih 13 tj su zadnji puta meni bile... evo nadam se da nece bit prestrasno.... u pon sam narucena u 7 ujutro na prvi pregled evo i strah i neizvjesnost 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

neverland

Broj poruka: 539

Prijavi adminu

dunja1986dunjex

Hvala na utjesi 😅 Prošli put su krenule odmah od testa.

Mareeeee3112

Prijavi adminu

dunja1986dunjex

Nisam ni ja nista od jela dok sam s prvim od pocetka papala ko luda otvorio mi se apetit nenormalno a sad nista 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mare0722

Broj poruka: 57

Prijavi adminu

Ej cure, da se javim malo 🤗
    Kod mene smedarenje i dalje traje nadam se da se nista nece pogorsavati, 8+1tt smo sada, cekam one tjedne kada cu se osjecati i psihicki malo sigurnije tamo sa 12-13tt 🙂 Sve mi je ovo cudno jer u prvoj trudnoci bas nikakvih problema nisam imala a posebno ne sa krvarenjem 🤷‍♀️
    Mucnine pocinju tako oko 6-tog tjedna, nadam se da vas nece jako zezati i da ce nam svima proci tegobe brzo🤗
    Kako ste vi ostale?

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

• LauraUna327

Broj poruka: 129

Prijavi adminu

Pozdrav svima i prvo da vam čestitam 🥰
    Ugl, ja ništa ne kužim i mali sam tudum za ovu temu. Pa mi treba mala pomoć.
    Zadnja mjesečnica mi je bila 5.9. (ciklusi cca 30 dana; policistični jajnici), kašnjenje je danas 9 dana. Napravila dva testa (jedan u subotu 7.10., drugi u pon 9.10.) oba pozitivna. Ginekologica me naručila na pregled 24.10. (tada bi trebalo biti 7 tjedana). Danas bi po neki proračunima trebala biti 5+4, međutim, mislim da mi je manje ili treći tjedan ili 4 tjedan. To najviše mislim jer sam jučer svojevoljno otišla napraviti betuHCG i rezultat mi je bio 48.90. Što me malo zabrinulo jer je frendica u ovom periodu već imala preko 1000. I to je moje prvo pitanje, kakva su vaša iskustva s betom? 
    Drugo, u četvrtak popodne (7 dan kašnjenja) počeo mi ne mali pritisak u jajnicima kao da bih trebala dobit. Kada sam otišla na wc obrisala sam smeđkasto i na gaćicama pa sam se malo uplašila. Nakon toga ništa. Ujutro je malo bilo smeđkasto na gaćicama tri točkice. Tijekom petka, svako drugi odlazak na wc je imao smeđkasti trag, ali me nije boljelo niti je bilo pritiska. Jedino navečer kada sam se obrisala bilo je malo svježa krvi i onda brisanje nakon toga ponovno malo smeđe. Na gaćicama preko noći nije bilo ništa. 
    Danas ujutro, dok sam imala veliku nuždu počeo mi ne pritisak u donjem dijelu leđa kao da ću dobiti i kad sam se obrisala ponovno je bilo smeđkasto. 
    Što se tiče simptoma, nema ništa. Grudi su mi bile bolne, ali to kao da je splasnulo sad su jedino na dodir. Umorna nisam imam normalni nivo energije, nije mi muka kak se priča tu i tamo mi zna doć osjećaj mučnine ko kad pregladniš jedino kaj sam malo izgubila apetit. 
    Ugl, meni je to sve zbunjujuće 😔 i ne znam kaj da mislim. 
    Nisam inače paničar i fakat si ne bih htjela niti oko ove teme raditi paniku ali nigdje nemogu dobiti konkretne informacije. 
    Nadam se vi imate kakvih savjeta posebno oko bete. 
    Ako sve bude uredu .. tremin bi trebao biti 11.6. 🥳
    Hvalaaaaa

It's a girl 💕

Mareeeee3112

Prijavi adminu

LauraUna327

Zadnja mjesečnica mi je bila 5.9. (ciklusi cca 30 dana; policistični jajnici), kašnjenje je danas 9 dana. Napravila dva testa (jedan u subotu 7.10., drugi u pon 9.10.) oba pozitivna. Ginekologica me naručila na pregled 24.10. (tada bi trebalo biti 7 tjedana). Danas bi po neki proračunima trebala biti 5+4, međutim, mislim da mi je manje ili treći tjedan ili 4 tjedan. To najviše mislim jer sam jučer svojevoljno otišla napraviti betuHCG i rezultat mi je bio 48.90. Što me malo zabrinulo jer je frendica u ovom periodu već imala preko 1000. I to je moje prvo pitanje, kakva su vaša iskustva s betom?
    Drugo, u četvrtak popodne (7 dan kašnjenja) počeo mi ne mali pritisak u jajnicima kao da bih trebala dobit. Kada sam otišla na wc obrisala sam smeđkasto i na gaćicama pa sam se malo uplašila. Nakon toga ništa. Ujutro je malo bilo smeđkasto na gaćicama tri točkice. Tijekom petka, svako drugi odlazak na wc je imao smeđkasti trag, ali me nije boljelo niti je bilo pritiska. Jedino navečer kada sam se obrisala bilo je malo svježa krvi i onda brisanje nakon toga ponovno malo smeđe. Na gaćicama preko noći nije bilo ništa.
    Danas ujutro, dok sam imala veliku nuždu počeo mi ne pritisak u donjem dijelu leđa kao da ću dobiti i kad sam se obrisala ponovno je bilo smeđkasto.
    Što se tiče simptoma, nema ništa. Grudi su mi bile bolne, ali to kao da je splasnulo sad su jedino na dodir. Umorna nisam 

Vec sam vam pisala obavezno opet nazovite ginekologicu da vas uputi dalje vrlo vjerojatno se nazalost radi o biokemiskoj trudnoci ukoliko imate krvarenje ili nesto prvo nju nazovite i pravac hitna da za svaki slucaj nije van maternicna trudnoca...znam da vas to plasi no nakon 8 dana ciklusa ukoliko vam je sve redovna trebala bi biti puno veca beta.... s obzirom da je danas subota ukoliko na gacicama vidite svjezu krv obavezno se javite na hitnu... 
    I ako imate negdje sad labos napravite odmah betu ukoliko se nije poduplala kao sto sam vam napisala malo gore iznad vrlo vjerojatno se radi o tome...
    Javite se svakako zelim vam srecu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• LauraUna327

Broj poruka: 129

Prijavi adminu

Mareeeee

LauraUna327

Što se tiče simptoma, nema ništa. Grudi su mi bile bolne, ali to kao da je splasnulo sad su jedino na dodir. Umorna nisam
    Vec sam vam pisala obavezno opet nazovite ginekologicu da vas uputi dalje vrlo vjerojatno se nazalost radi o biokemiskoj trudnoci ukoliko imate krvarenje ili nesto prvo nju nazovite i pravac hitna da za svaki slucaj nije van maternicna trudnoca…znam da vas to plasi no nakon 8 dana ciklusa ukoliko vam je sve redovna trebala bi biti puno veca beta…. s obzirom da je danas subota ukoliko na gacicama vidite svjezu krv obavezno se javite na hitnu…
    I ako imate negdje sad labos napravite odmah betu ukoliko se nije poduplala kao sto sam vam napisala malo gore iznad vrlo vjerojatno se radi o tome…
    Javite se svakako zelim vam srecu

Hvala puno na odgovoru i na savjetu. 

It's a girl 💕

M86

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

LauraUna327

Što se tiče simptoma, nema ništa. Grudi su mi bile bolne, ali to kao da je splasnulo sad su jedino na dodir. Umorna nisam imam normalni nivo energije, nije mi muka kak se priča tu i tamo mi zna doć osjećaj mučnine ko kad pregladniš jedino kaj sam malo izgubila apetit.
    Ugl, meni je to sve zbunjujuće 😔 i ne znam kaj da mislim.
    Nisam inače paničar i fakat si ne bih htjela niti oko ove teme raditi paniku ali nigdje nemogu dobiti konkretne informacije.
    Nadam se vi imate kakvih savjeta posebno oko bete.
    Ako sve bude uredu .. tremin bi trebao biti 11.6. 🥳
    Hvalaaaaa

Moj savjet ti je da sto prije dodjes do ginekologa. Ne bih da te plasim ali moja beta je 7 dan kasnjenja bila 4800 u ovoj trudnoci. Pocetkom godine sam imala spontani, isto smedjkasti iscjedak se pojavio prvo pa onda i pravo krvarenje. Beta je tada bila oko 550 pa pala na oko 200 za dva dana, sto je znacilo spontani...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.