Bok curke, 06.09. zadnja menga, 3 dana prije izostanka i prvi dan kašnjenja sveukupno 4 pozitivna testa. Zvala sam ginekologicu, dobila sam termin za prvi pregled 10.11., dosta kasnije u odnosu na to kak čitam po forumu. Prema menstrualnom kalendaru cca 12.6. bi bio termin pa da se priključim ekipici.
Bok curke, 06.09. zadnja menga, 3 dana prije izostanka i prvi dan kašnjenja sveukupno 4 pozitivna testa. Zvala sam ginekologicu, dobila sam termin za prvi pregled 10.11., dosta kasnije u odnosu na to kak čitam po forumu. Prema menstrualnom kalendaru cca 12.6. bi bio termin pa da se priključim ekipici.
Bas ti je kasno dala termin. Ja ne bi izdrzala, isla bi privatno :)
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
Pozdrav, evo i mene, termin 9. 6., još je stvarno rano da se pribilježim 😄 ali moram, i u prvoj sam (2020.).
Zanima me kakve poslove obavljate i kada ste otvorile komplikacije/kada ćete otvarati?
Bok neverland!
Ja radim u uredu i nudila mi je doktorica komplikacije (zbog prve trudnoce kad nije bilo otkucaja u 9tt) ali smatram da nema potrebe za tim dok je sve u redu.
Ne volim izazivati srecu 🫣
2022. april baby girl M.
2024. may baby girl coming
Termin 24.5.24.
Panorama low risk
I meni je moja dala 17.10 termin a pozitivan test je bio mislim vec 27.9 negdje taman cu bit nrkih 7 tjedana ugl to daju tako jer se vec onda u tom tjednu cuju otkucaji jer ako se dode prerano ne moze se nista cut ni vidjet... znam i meni je uzas jer nemam nikakvih simptoma pa se bojim dal je sve ok.. ugl druga trudnoca u pitanju..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sto se tice komplikacija tek cu ic za koji mjesec jer radim samo 3 dana u tjrdnu jer sam jos na starom porodiljnom tj radim s polovicom punog radnog vremena i super se trenutno osjecam tako da nebi htjela past na 4200 ono🙄... bzv ako jos migu ugl radim fizicki posao ali ne dizem nista ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok curke, 06.09. zadnja menga, 3 dana prije izostanka i prvi dan kašnjenja sveukupno 4 pozitivna testa. Zvala sam ginekologicu, dobila sam termin za prvi pregled 10.11., dosta kasnije u odnosu na to kak čitam po forumu. Prema menstrualnom kalendaru cca 12.6. bi bio termin pa da se priključim ekipici.Bas ti je kasno dala termin. Ja ne bi izdrzala, isla bi privatno :)
I ja sam na rubu da odem hahaha, al onda opet da mi kaze da mu se nesto cini a da nije 100% siguran i da cekam taj pregled onda bi se ziva pojela mada meni je ovo prva tak da ne znam kaj ocekivati i sve kaj osjetim odma mi je neki strah u glavi i naravno idem čitat po netu pa se samo zbediram na kraju
Sortiraj odgovore
Najstariji