Erica ja sam uzela to to iz dm-a, jer su mi rekle da su sasvim okej, pa se nadam da će i biti 😁
manu ajme tvoja trakica 🙈
I ja bebolinu budim čim duže spava 😅 i znam da će to doći na naplatu kasnije 😂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Hvala cure na savjetu. Znači obične mrežaste jednokratne gaće i hrpa chico i vir uložaka
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pozdrav curke, kako ste mi 🤗
Kod mene sve ok, jedino sto me stalno obuzima strah cim se beba smiri tj zaspe pa ga protrljam jadnog i on se javi svojoj mamici 🙈 ali imat ce priliku za osvetu kad se rodi 😂😂😂
Da je to moguce najradije bih mu stalno slusala srceko i bila mirna, ipak sam first time mom… i izgleda helicopter mom 😂🤪
Jos malo i beban izlaziii!! 🥰 Kazu da se oni smire pred kraj jer nemaju bas previse mjesta.. (ako je to znak, necu roditi jos pet mjeseci koliko se moj okrece, udara, zavlaci.. 🤣)
Ali razumijem te potpuno za ovo kad se umiri.. odmah neka panika, provjeravanje 🤣
Jesi spremna da ces ga upoznati za mjesec dana? 🥰🥰🥰🥰
Erica uzela sam i ja najobicnije mrezaste ( to to, tak nekak se zovu, narancasto pakiranje).
Koliko sam cula, perive su pa bi mogle zavrsiti u masini prije uporabe (manuu nisam mislila o tome dosad, idem ih otvorit hahah.. iako kad naljepim dva, tri uloska na njih vjerojatno necu bit u doticaju s njima) 🤣🤣🤣
💙5/24💙
Laurell, Korni, Purple da curke moje 🩷 trakica je odletjela vec u smjeru da vam brzo pisem iskustva sa poroda 😳🙈 Kad napunim 36tt prestajem sa roidakalom i polako pocinjem sa datuljama i cajem od lista maline, arsenal je vec spreman. Planirate li i vi to uvrstiti?
Zao mi je sto brojim sitno.. planiram jos trudnoca tamo nekad, ali ne mozemo nikad znati sta nam zivot nosi...mozda budem trudna jos jednom ili dva puta, ili mozda nijednom, a osjecaj da je u meni mali andjeo je zaista nesto carobno veliko. Vece od zivota slozit cete se...🙈🩵🩵
Ipak drago mi je sto ga konacno upoznajem Purple, jako volim njegovog tatu pa jos ako bude isti on, srce ce mi narasti za 3 broja kad ga ugledam 😭😭😭
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Otisao mi je kom,purple iako cemo biti zasticene velikim uloscima kad sam osjetila onaj kineski smrad mrezastih gacica pomislila sam da je to zadnje sto moja koka zasluzuje nakon svega sto ce proci 😂😂😂
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Otisao mi je kom,purpleiako cemo biti zasticene velikim uloscima kad sam osjetila onaj kineski smrad mrezastih gacica pomislila sam da je to zadnje sto moja koka zasluzuje nakon svega sto ce proci 😂😂😂
Ahahah istina, koka zasluzuje samo najbolje!
I onaj post prije si jako lijepo napisala 🥰🥰
To su podvojeni osjecaji sada: zelis ga sto prije upoznati, ali volis da te lupka iz stomaka. 🥰🥰
Nadam se da ce biti jos djece kad bude vrijeme. 🥰🥰
💙5/24💙
manu divno napisano ❤️
mi smo toliko čekali i veselili se trudnoći, i ne mogu vjerovati da se već priblizavamo terminu.. baš će mi faliti to lupkanje, ali bit će u naručju, i to sad jedva čekam ❤️
Ja sam baš prestala s roidakalom, a sigurno ću piti čaj lista maline kad dodje vrijeme za to, a s datuljama nisam baš na ti 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Je l vi sve pričate s bebama... ja onako nekako malo... javimo se, pitam kako je i tako. .
Danas me uhvatila da sam nemajka
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja čekam idući tjedan i pregled da vidim situaciju, a ako bude sve ok imam u planu uvesti za koje vrijeme čaj i datulje,u prvoj trudnoći nisam masirala međicu,ali keks sa kokosovim uljem svaki dan očito je sve to malo pomoglo jer porod je bio brz i bez rezanja i šivanja 🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Otisao mi je kom,purpleiako cemo biti zasticene velikim uloscima kad sam osjetila onaj kineski smrad mrezastih gacica pomislila sam da je to zadnje sto moja koka zasluzuje nakon svega sto ce proci 😂😂😂
E pa da, možeš iz oprati u mašini prije korištenja, meni su bile super i baš su se isplatile 😃 ali to je opet tako individualno.
Sortiraj odgovore
Najstariji